Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
Na, a sokat tárgyalt Másnaposok 2-t (Hangover 2) néztem meg. Őszintén szólva annyira nem jött be mint az első rész, abban azért még újabban hatottak a vicces esetek, ott nem unatkoztam egy percig sem, míg itt volt pár pillanat ahol igen, mivel teljes egészében az első részre épül és abból táplálkozik. A színvonal leesett, a sztori fel lett fújva, persze az első résztől jobban nem igazán várhattam/várhattunk, tehát tőlem egy 7/10-es minősítést kap a film, pusztán poénok miatt.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tothgera30
Ármester
Surfer Dude (Szörfördög/Hullámok ördöge, magyarul azt hiszem), nagyon light film, egy este érdemes megnézni, de tényleg csak egyszer. Pár humor van benne, néhol vicces, de nem az a vérbeli vígjáték. Egy szó mint száz, egy felejthető alkotás, de esős napokon meg lehet nézni, nálam 3/10-et kap.
-
Tothgera30
Ármester
Fifti-fifti (50/50) - Érdekes film, szinte dráma, de egyfajta humorral és felfogással, nekem bejött. Egyensúlyban táncol több féle filmkategória között, de én inkább vígjáték-dráma vonalon helyezném el, úgy félúton. Seth Rogen is az egyik kedvenc színészeim közzé tartozik, most is hozta a "formáját". A sondtrack nagyon tetszett, ezért nálam 10/10-et kap.
-
Tothgera30
Ármester
Drive - Gázt! - Ugye korábban is tárgyalt téma. Na szóval, kezdjük az elején, rögtön itt egy kis bemutató, amiből kiderül hogy egy srácról szól akinek vezetési tudása kiemelkedő. Így nappal kaszkadőrként keresi kenyerét, mikor pedig eljön a sötétség, akkor ő is átáll a sötét oldalra és rablásoknál sofőrködik, de elég nagy bajt okoz magának azzal hogy segít másokon. A film soundtrackja és képi világa elnyerte tetszésemet, viszont néhány hiba ne hagy nyugodni (pl.: tolatásnál sebességet vált, mikor az autóban egy hátrameneti fokozat van), tehát én 9/10-es értékelést adok neki.
-
Tothgera30
Ármester
A mágus (The Illusionist), érdekes film, kategóriájában drámák közzé sorolható, de végül is mégsem az. Egy kevés írás találni róla ami nagyjából mindent elmond a filmről: "A mágus főhőse egy fantasztikus tehetségű bűvész, Eisenheim (figyelembe véve a mű további filmes párhuzamait, talán nem véletlen az Eizenstein nevével való rímelés), aki hosszú évek után ismét találkozik gyermekkori szerelmével, egy rangban jóval felette álló nemes hölggyel. Sophie időközben - a Ferenc József császár fiáról, Rudolf hercegről mintázott - Leopold koronaherceg menyasszonya lett, így hamarosan tragédiával végződő szerelmi háromszög alakul ki a felek között. Kulcsfontosságú figura ezenkívül Uhl rendőrfelügyelő is, aki a herceg parancsára rátapad Eisenheimre. A megtörhetetlen és megfoghatatlan bűvész ezzel a hatalommal való szembeszegülés szimbóluma is lesz. És az előadásnak még mindig nincs vége...
Az alkotók csodálatos klasszicizáló zenével (Philip Glass) és képekkel keltik életre a varázslatos történések helyszínéül szolgáló XX. század eleji Bécset. A színvilág aranyos-barnás tónusú, mintha csak régi képeslapokat nézegetnénk, a világítás pedig gyakran vibráló, mint az ősfilmekben, és sokszor alkalmaznak maszkolást is. A mágus azonban nemcsak formailag bűvöl el: az információ visszatartásával mintha csak mi is egy bűvészelőadást figyelnénk, s nem kevés meglepetésben lesz részünk, amikor a végén az alkotók elővarázsolják a nyulat a kalapból. " Viszont szerintem is zseniális film, persze pár hiba van benne, de a Tökéletes trükkhöz hasonló stílussal mellé tudnám állítani, bátran, képi világa szép, zeneileg hangulathoz illő, és a sztori is össze van rakva rendesen. 9/10-et érdemel szerintem.
-
Tothgera30
Ármester
Mert jó film . Talán picit jobb is mint a tökéletes trükk .
-
Tothgera30
Ármester
A guardista (The Guardist). Egész jó film, egyfajta stílusa/hangulata van, a főszereplő szarkasztikus, rasszista és elég laza fickó, aki eléggé kiszámíthatatlan és vicces egy személyben. Egyéni stílusával és ütős fekete humor belopja magát a néző szívébe. A film zenei világa a vadnyugatot idézi, képi világa ütős, a táj gyönyörű. Story elég egyszerű, nincs túlkomplikálva. Szerintem 9/10-et érdemel!
-
Tothgera30
Ármester
Shame, nagyon várom már hogy mozikba kerüljön !
#43876 Tompo92: Scarface, Ponyvaregény.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Toyboy kivégezve! Nagy film, néhány hibával, az eleje nagyon nyüszített, a vége viszont ütősre sikeredett. Viszont pár filmbeli baki nem hagy nyugodni, de ezt meghagyom másoknak. Számomra 7/10-et ér, de az eleje sokat ront, csak amiatt.
Most nekiülök az One week-nek (Egy hét). Nagyon közel áll hozzám ez a daganatos betegséggel, motoros, túrázós téma, van pár hasonló könyv/film, ezért úgy érzem érdemes megnézni.
-
Tothgera30
Ármester
One week (Egy hét) - 9/10
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest