Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
strebacom
senior tag
Nekem ma különösen jó volt a netem 8Mb

-
strebacom
senior tag
Nem rossz!!!

-
strebacom
senior tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Nekem a 8Mbit ilyen 2hónapja és leszarják:

már nem is méregetem, nem idegesítem magam....
"amikor telefonban ügyvédeket meg a sajtót emlegettem"
Nekem van ismerösöm az egyik TV-nél már beszéltem vele is, nagy akció készül...
Vááá...

-
strebacom
senior tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Hát nekem február óta nem tudják megcsinálni, nagyon de nagyon bánom hogy ezeknél maradtam, de van egy pár ismerösöm akiknek mostanában jár le a hűsége, de lebeszélem őket a további fibernet ügyfélségröl(kb.20 ember, 3-mat már sikerült,és váltott is...)Beszéltem a fogy.védelemmel is, ha nem válaszolnak az irott(postai) levélre,megkezdjük az akciót..Ha csak meg nem javul természetesen....

-
strebacom
senior tag
Nem is rossz ötlet....köszi!!

Nekem kb Február óta húzódik a dolog, a sávszélesség, még a minimumot sem éri el, hívtam öket, már irtam is nekik levelet is, de semmi nem javul a dolog a szerelök nem tudnak tenni semmit, mivel nem rendszer hiba van, hanem az hogy túl sokan vagyun egy kis sávszélre és már böviteni kellene, amire állítólag nincs a fibernek pénze, most beszéltem az üsz-el mondtam hogy én rendesen fizettem a számlákat holott nem azt kaptam amit kellett volna és hogy most már nem fizetek azt mondta olyat ne tegyek mert az nem lesz nekem jó..Mit tudnak tenni szerintetek??

-
strebacom
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
"telefonon se tudtam elérni őket", bocsánat de ez most nem tudom elhinni, az utóbbi időben bármikor hivtam öket mindig elérhetök voltak és nagyon segítökészek(sajnos hogy hivni kellett öket vagy 5-ször),bár nem az ügyfélszolgálaton múlik hogy jó lesz e a net vagy nem ök csak közvetitenek.....

-
strebacom
senior tag
Sziasztok, abban kérnék segitséget, hogy hogyan lehet, megfelelöen lemondani a netet, mert olyan szar mostanában és hiába jelentem be, nem csinálnak semmit, tel.számot is adhattok, az üsz egyszerüen nem feszi fel a telót...Ha valaki tud kérem segitsen...
Köszi!!!
-
strebacom
senior tag

-
strebacom
senior tag
Eddig nem irtam ide, de az utóbbi hetekben katasztrofális a sebesség, és egyszerüen nem tesznek semmit, a hüségem lejár egy hónap múlva úgy döntöttem megválok tölük, pedig 4-röl 8Mbitre akartam átállni, de igy nem fog menni a dolog...Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan milyen módon lehet ezt visszamondani, márt csak azért is mert a legközelebbi ÜSZ kb.200km-re van???
Elöre is köszi a válaszokat....

-
strebacom
senior tag
-
strebacom
senior tag
Ha továbbra is ilyen lesz akkor, akkor vissza megyek az 1Mb-es csomagra....

-
strebacom
senior tag
Köszi, de sajnos!!!
A másik az hogy mostanában rengeteg 512 és 1 Mb-et kötött a fiber szóval rengeteg a kis sávszéles ügyfél.....papiron......, mert jártam már nem egy olyan emberkénél, akinek 512-es van és mégis 5Mb-el jönnek lefelé a dolgok..mondom ezt a fiberes ismerösnek aszongya: lehet van ilyen mert nem konfigurálnak be mindenkit kellöképen a fiúk csak ugy ahogy van oszt jóvan, na ezért szar nekünk a net,ezért is....Nálunk tuti hogy sávszéllesség bövités kell, a múltkor felhivtak a fibertöl és aszongya csákó...figyelünk uram,figyelünk és amint kell bövitünk, erre én hát már kellene.....erre ö persze de ez kb 1-2 hónap, mert az antenna hungária csinálja nem ök....
-
strebacom
senior tag
Elszóltam magam szar ez a fiber már bánom hogy beköttettem......Nem tudom hogy hogy a T-online jobb e de ez megbizhatatlan aki még most teheti messzire kerülje el, ha van ismerös ha nincs szart se ér ez!!

4Mb/256
-
strebacom
senior tag
Na meg is csinálták....mondjuk van ott ismerösöm és ma szóltam neki és köszönöm is neki......
ui: tudom,tudom hogy igy könnyű....
4Mb/256
-
strebacom
senior tag
Nállam eddig tökéletes volt a fiber, de most elkezdödött....
4Mb/256 -
strebacom
senior tag
-
strebacom
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
''Egyszer lesz ami sosem volt'', de bár ne igy lenne de te is kapsz majd egy kanállal, csak várj, nekem is igy volt.....

-
strebacom
senior tag
Érdekes, most nekem is szar a feltöltés???
[L][URL=http://www.speedtest.net]
[/URL][/L] -
strebacom
senior tag
válasz
BluEyes
üzenetére
[/URL][/L]
Most ennyi a 4Mb netem valamiért meglassul mindennap 14-19 óra között ennyire(vagy még alább 512,stb..), neked is ilyen néha, de nekem mostanában mindig a link amit adtál 38Kb/s-el jön le a cucc, hát ez elég szar, már többször szóltam beszéltem velük, de semmi, még csak fel sem hivtak ki sem jöttek megnézni, vajon mit lehetne ez ellen tenni????

[Szerkesztve] -
strebacom
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Nekem nem jó ez a speed most 3900-et mért a te linked meg csak 2100-at, letöltéssel mérem akkor most 482kb/s el jönnek a dolgok lefelé???

-
strebacom
senior tag
Nem tudom, de valaki észrevett e valami furcsaságot a speedtest.net-nél, én igen,a multkor, mikor jó volt a net sebességem a seedtest, valami 1Mb hozott, de közben meg elkezdtem tölteni ftp-n a wanadooról, onnan meg 500Kb/s el jött lefelé a dolog, a speednet is szokot szarakodni, vagy téves infót adni, valakinek volt már ilyen???

A netem 4Mb/256-os!!
[Szerkesztve] -
strebacom
senior tag
[/URL][/L] -
strebacom
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Hú wazze nem semmi és mit tudsz tenni ez ügyben, és ha nem fizetném be a csekket akkor mi van????

-
-
strebacom
senior tag
[/URL][/L]
4Mbit ez röhej!!!
[Szerkesztve] -
strebacom
senior tag
Bekötik ktv nélkül is nekem igy kötötték be most megjavult és nem ingadozik a sávszél, legalább is egy hete nem remélem igy is marad!!!Ja és nem BP hanem vidék!!

-
strebacom
senior tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Az adsl nem az enyém volt én is csak betársultam, de állandóan gond volt a megosztás miatt egy két ember azt hitte hogy csak az övé!!!
Hát nállam még soha nem volt 4Mb, volt már 3,9, mi lehet a hiba, ennyire ingadozik a sávszél a fibernetnél, ilyenkor estefelé, még a 2Mb-et is nehezen éri el, van esetleg más sebesség mérö is a speedneten kivül...

-
strebacom
senior tag
Hát beszoptam ezzel a Fibernettel, eddig több szomszéddal megosztottuk a T-online ADSL-t de az volt a baj hogy némelyik állandóan töltött, meg DC, Torrent és nekem úgy belassult hogy na, most kiszálltam, most lett az új net 4Mb, de sosem hozza, a t-online-os ha csak magam voltam tudta a 4Mb-et, ez meg:
[/URL][/L]
Mit tegyek???

[Szerkesztve] -
strebacom
senior tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
A 10Mbites ilyen szar, van amikor jó, húú ez nagyon gáz???

-
strebacom
senior tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Válasz, hogy érted hogy a minimumot, nekem semmi ilyesmi nincs a szerzödésben??

ui: szerinted az XP(milyensége) és a hálókártya, befolyásolja a sebességet, de szokott 3.9 is lenni de nagyon ritkán??
Mondjuk olvastam hogy van akinek 10Mb-el csúcsidöben 2Mb körül van ez azért durva!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
strebacom
senior tag
Hát én most léptem be a Fibernet hálózatába, de lehet hogy beszoptam???
Nagyon nagy a sebesség ingadozás 4Mb-es van nekem de soha nem éri:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/122499028.png)
Vagy mivel kell mérni, lehet hogy a speednet szarakodik, de nem hiszem, mert máshonnan is szar a letöltés, hová lehet panasszal fordulni, segitsetek???

Köszi!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Dark Souls sorozat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Assetto Corsa EVO
- PayPal
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...... aki sirhat itt az én vagyok 8Mbit: