Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
sza.sa
tag
Kivéve ha időközben megszűnik az a csomag.... Én is így jártam, mikor lejárt a 2 év, akkor volt akciójuk, hogy aki hosszabbít az kap 2 ingyen hónapot... Igen ám csak nekem az nem járt, hiába maradt lényeg ugyanaz, csak máshogy hívják...
Sajna csak az új belépők vannak előnyben... -
Szatír
aktív tag
Előzőleg te sem ezt írtad...
Erre a csomagra / akkori otthon 512 / meg már nem lehet előfizetni, 2 év után gondolod megmondják nekem, hogy ez akkor kedvezményes volt és ez most megszűnt és fizessek 2000 Ft-al többet érte ?!?!?!?!
Remélem nem lesz igazad, amint megjött a számla közzé teszem - kíváncsi vagyok mit okoskodnak ki...
Azt csodálom,hogy a Tesco még nem árul netet...gazdaságos net vagy akkármi...
off -
Szatír
aktív tag
Egyébként mégsem vagyok annyira értetlen, megkérdeztem egy illetékest a témában és alátámasztotta a sejtésemet.
Vagyis, az én beleegyezésem nélkül nem tehetnek át más díjcsomagba a határozatlan idejű szerződés alatt sem, mert az egyoldalú szerződésmódosításnak minősül és a szerződés érvénytelenné válik.
Azért még az ÁSZF-ből kiművelem magam, ne legyek már ilyen tapló
Egyébként a nettel kapcsolatban nincs nálam változás egyenlőre....
[Szerkesztve] -
Disque
aktív tag
Igen, de azt is vedd figyelembe, hogy erősen központosítják az ügyfélszolgálatot és vannak olyan helyek ahonnan 50 km-re van a legközelebbi üfsz, ugyanis a helyi üfsz-okat megszüntetik, annak persze könnyű aki ott lakik 1 mellett. Nekem pl kiküldték az új szerződést alá kellet írni és visszaküldeni igaz 1 hét volt mire elértem őket de nem kellett azért szabadságot kivennem és 1 egész napot rááldozni erre. És én még nem is a velencei tó mellett lakok akiknek egy élmény lehet az ügyintézés, csak nézd meg az ügyfélszolgálatok elhelyezkedését.
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
ez a munkájuk, ezért fizetik őket, meg ne sajnáljam már! mi is amikor hajtás van azért odafigyelünk az ilyenekre!
hívtam őket 3 különböző időpontban, több óra eltéréssel... no comment... mi ez az illik bemenni? nekik illene legalább 3 sort írni akár emailen hogy hogy döntök... -
medve úr
csendes tag
egyrészt szemétség, nincs joguk indokolatlanul más adatforgalmába ''belenézni'', ez olyan, mintha a borítékos postai leveled kibontanák, az is büntetendő, tulajdonképpen ''magánlaksértés'', kivéve ha okuk van rá, eljárás miatt, bírói végzés, stb
másrészt hogy kérhet fel egy állítólagos cég egy másikat, hogy egy harmadik személynek szüneteltesse/kikapcsolja az internetjét... ha törvénysértés történt jelenteniük kellett volna, tehát nem mondhatják, hogy ejnyebejnye, többszörösen is megsértették a személyiségi jogokat...
szerintem, merthát nem vagyok jogi szakember, de ez így nem okés... mondjuk ezzel az ejnyebejnye megoldással egyúttal érdekes is...
-
gozi
tag
Egyetlen apró kérdésem lenne csak: milyen jogcímen néznek bele az adatforgalomba? Főleg, ha ezt valami másik cég követte el. Ez ráadásul további aggályokat is felvet. (adatvédelem, stb.) Emlékeim szerint az Invitelnél is volt hasonló eset, de azóta azok mintha leálltak volna vele. (talán épp azért, mert jogellenes)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest