Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
-
Olcsi
senior tag
Akármilyen árat mondanak, mindenképpen lemondom a szolgáltatást a hűségnyilatkozat lejártakor. Még azon a napon...nem akarom, hogy még 1 hónapot kiszámlázzanak majdnem dupla áron azért,mert vége a hűségidőnek. Csak az internetért fizetek én most 4ezer ft-ot, ez a 2,5/1Megas. Ez önmagában az internetért sok, raadasul a szolgáltatással elég sok probléma van. Akadozik, van hogy nem működik, megszakad,stb. Inkabb a t-home!
-
Olcsi
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék...azért elég meseszerű lenne, ha igy lenne. Egyszercsak megszűnne, szépen mindenki visszaszolgáltatná a modemet, miegymást, megszűnne a hűségszerződés, stb. Egyaltalan nem bánnám, sajnos nagyon sokat csalódtam. Elsősorban az ügyintézésben, de újabban a szolgáltatás sem 100as, és enyhe voltam. Régen tökéletes volt minden, szinte egész évben hibamentes volt. Mostanra ez teljesen megváltozott!

-
Olcsi
senior tag
válasz
kungzi
üzenetére
Az a furcsa, hogy összességében a szolgáltatás nem szar. Nekünk csak internet-előfizetésünk van náluk, az eddig szinte folyamatosan jól működött, bár nem vagyok egy nagy internet-függő, így nem veszem észre a belassulást, nem is figyelem.
Az ügyintézés viszont borzadály:
itt Kecskeméten 4 ügyintéző van + 1 hátteres munkatárs, aki - gondolom én - a papírokat rendezgeti (ez még nem is lenne baj) + van a pénztáros.
A 4 ügyfelekkel foglalkozó ügyintézőből általában 1 vagy jobb esetben 2 foglalkozik aktívan ügyfelekkel, a másik kettő (ha egyáltalán ott vannak) aktívan dolgozik...a számítógépen. Elhiszem, hogy van feladatuk, de akkor vegyenek fel még egy háttérmunkatársat, aki ilyenekkel tud folalkozni, miközben ők ügyfeleznek. Így eddig az "ügyintézést" sosem úsztam meg fél óra VÁRAKOZÁSI idő alatt, és erre még jön az ügyintézés.
Tehát valami nagyon nem jól működik ennél a cégnél, de ők tudják... az ügyfelek úgyis egy idő után elpártolnak, mert amúgy meg még drágák is. Sajnos, amikor megkötöttük a hűségszerződést, akkor az utcánkban még nem volt t-home, kvázi csak ez volt az egyetlen választási lehetőség... De már várom a váltást! -
Olcsi
senior tag
Hat nem semmi! Kíváncsi vagyok, hogy a fogyasztóvédelemnél milyen kötegben állnak a sorukra váró papírok! Szomoru ez!
Azért az is furcsa, hogy ha lejár a hűségidő,akkor nem szólnak,hogy ha nem akarsz dupla havidíjat fizetni,akkor ballagj be a legközelebbi ügyfélszolgálatra,és mondd le vagy hosszabbítsd meg. Nem: csak azt veszi észre az ember, hogy megnőtt a havidíj, amit természetesen mar kiszámláztak, igy ki is kell fizetned! -
Olcsi
senior tag
Azt hiszem én végleg végeztem a fibernettel:
Még a múlt év (!) végén volt egy kis tartozásom a fibernet felé, amit dec 30-án befizettem nekik - rendes csekk híján (elhagytam) - rózsaszín csekken. Ezt nem kellett volna, ugyanis ők ezt nem tudták feldolgozni annak ellenére, hogy rá volt írva a vevőkódom, tehát elvileg a beazonosítás ugye működhetett volna. Tehát nem került feldolgozásra a befizetett összeg, ami a következő csekk kézhezvételekor, ill. a szolgáltatás kikapcsolásakor került tudomásomra. Ez volt 2010. február 5-én.
Na gyorsan ügyfélszolgálatot felhívtam, ahol el is mondták, hogy hiba volt rózsaszín csekken befizetni, ugyanis ennek a feldolgozása több hónapig is eltart! (Hogyan, azt nem tudom... )
A fennmaradó tartozásomat sajnos csak 1 hónappal a kikapcsolás után tudtam kifizetni, tehát a szolgáltatás addig szünetelt. (!) Ennek ellenére ketyegett az óra, és a számlát küldték, nem baj legyen lerendezve, kifizettünk mindent!
Márc. 1-jén tehát végre egy összegben letudtam náluk mindent, személyesen a pénztárban fizettem, kérvényeztem a visszakapcsolást, ill. a visszakapcsolási díj elengedését is (hivatkozva a rózsaszín csekkre), amire ők meglepően pozitívan reagáltak (kis unszolásra, mert egyébként nem tették volna, ha nem írunk a párommal egy szép kis levelet).
Hu...lerendeztünk mindent, gratula, öröm, stb.
Igenám, de a kedves fibernet komm. zrt. mindeközben továbbította a tartozásomat egy behajtó cég felé, így kb 1 hónappal a visszakapcsolás után kaptam egy bizonyos b.holding zrt.-től egy kedves levelet, hogy fizessem ki a tartozást (amit addigra ugye már meg is tettem).
Na...ismét ügyfélszolgálat: azt az infot kaptam, hogy hagyjam figyelmen kívül a levelet. Ok, biztosan "elkerültük" egymást.
Mit ad Isten? A hét elején ismét kaptam egy aranyos kis levelet ettől a behajtó cégtől, akik felajánlották a részletfizetési lehetőséget (kedvesek). Na erre már végképp nem tudtam máshogy reagálni, bedurrant az agyam, ismét telefon az ügyfélszolgálatnak, akik nem tudtak segíteni, ők látják, hogy le van tudva a tartozásom, de nem tudnak mit tenni.
Kérvényezni kell ismét... (Na de már hányadszorra???)
Ok, másnap bementem a helyi irodába, ott biztosan készségesek lesznek és rendeződik az ügy. Hát ott is közölték velem, hoyg ők nem tudnak mit csinálni, vegyem fel a kapcsolatot a behajtó céggel és bizonyítsam be nekik, hogy befizettem a tartozást. (Értitek: hogy ÉN!) Továbbítani tudták nekik az ügyet, de közölni velük, hogy rendeztem a dolgot, az már nem ment (érdekes kicsit).
Felhívtam a behajtó cég ügyintézőjét, aki - véleményem szerint - elszólta magát, ugyanis mondta, hogy a fibernet márc 26-án továbbította nekik az ügyet (én márc. 1-jén rendeztem náluk mindent!!!), és hogy legyek oly szíves elküldeni a bizonylatokat, különben nem tudnak mit tenni...
Jelenlegi állás szerint a levél elment a behajtó cégnek, várom a visszajelzést!A bosszantó az az egészben, hogy a kikapcsolás sem történt volna meg, ha rendesen feldolgozzák a befizetett összeget (ok, tudom, én voltam a barom, hogy rózsaszín csekken fizettem). És a teljes tartozás kiegyenlítése óta is eltelt már lassan 3 hónap!
Milyen ügyintézés ez?A következő lépcsőfok egy szerelmeslevél lesz a fibernet-nek, amiben részletesen leírok mindent, csak hogy tudjanak tanulni az esetből! Én tanultam: többet fibernet soha! (Csak a hűségnyilatkozat odaköt
)
Tényleg: ezzel a sztorival nem próbálhatom meg a hűségnyilatkozattól való eltekintést és a szerződésem azonnali felmondását?
-
Olcsi
senior tag
Megtenném, ha lenne lehetőségem a szabadulásra. Bár a szolgáltatással meg vagyok elégedve, legkopogom a 2 év alatt talán 1x, ha volt valami kihagyás. Nálam viszonylag stabilnak tűnik a dolog, bár én nem méregetem naponta, ill. percenként a sebbességem.
Mindenesetre a szándék megvan a váltásra, csak a megfelelő eszközök nincsenek a kezemben... -
Olcsi
senior tag
-
Olcsi
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Jelenleg azon gondolkozom, hogy hagyom ezt a mizériát, és meghosszabbítom az internetet, így még olcsóbb is lesz 500 Ft-tal, bár még így is drága szerintem a szolgáltatásért.
T-home-on gondolkoztam, de ez az előfizetés-lemondós, modem-visszavivős macera most nem kell nekem. Így lemondok a tv-ről egyelőre, marad a fibernetnél a net. Ha kell tv, akkor ott a digi, max 600Ft-tal jövök ki így drágábban. Az még talán belefér, és megmentem magam egy csomó idegtől... -
Olcsi
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Van némi elmaradásom feléjük. Számlatartozás. Igazából ennek a kifizetése okoz most gondot, ezért voltam dilemmaban, hogy mi is lenne a legjobb megoldás... Mert jelenleg nincs fölös 15k kifizetni a tartozást, viszont azt sem szerettem volna, hogy havi 7500ért szolgáltassak nekem innentől az internetet. Csak nem láttam kiutat belőle...
-
-
Olcsi
senior tag
Lejárt az előfizetésem a fibernetnél, viszont most kiküldtek egy 7500Ft körüli számlát...
Kérdésem a következő lenne ezzel kapcsolatban: a lemondáshoz feltétlenül ki kell fizetni minden már kiküldött csekket? Ha igen, van-e olyan lehetőség, hogy én lemondom most, és a csekkeket később fizetem? (Gondolom ezt felejtsem is el, de azért hátha...)
Végülis nem kell nekem, hogy továbbra is biztosítsák a szolgáltatást, megvagyok én egy ideig net nélkül, de egyszerre kifizetni 10-15ezret... Most nem fog menni, viszont több számlát sem akarok kapni. Tehát hogyan lehet kiszállni a legfájdalommentesebben ebből az egészből?
-
Olcsi
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/165766555.png)
Midi csomag, Kecskemét.
[Szerkesztve] -
Olcsi
senior tag
A beköttetesi tapasztalatokra lennék kíváncsi. A szerződéskötéstől számítva milyen gyorsan ment a dolog? Mivel az utcában csak 2 háznál van bekötve, így vállalkozóra bízzák a bekötést, és így azt mondták, hogy 30 napon belül ígérik.
Másik: nincs bekötve a kábeltv, meg semmi, és csak netet szeretnénk. Ezért a Fibernet elkér 5e Ft-ot. Nálatok hogy ment ez? Hallottam olyat, hogy ugyanezekkel a feltételekkel (új bekötés, nuku kábeltv) nem kértek 5e-t. Furcsa. -
Olcsi
senior tag
Meg tudja valaki mondani, hogy lehet-e csak a netre előfizetni? Néztem ezt az 512/96-os csomagot 3800 Ft-ért, és egészen jónak tűnik, ráadásul egyik ismerősöm azt mondta, hogy lehet csak önmagában a netet beköttetni. Igaz ez?
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest