Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Két hónapja nem tudok belépni a f**szbúkomba.
Hiba itt van:
De mi lehet az ok?
Több gépről is próbáltam, más ip, más böngésző stb de tök8, akkor se enged be.Köszönöm
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Hol tudom pontosan megnézni, egy adott illető ha friend requestet küldött nekem, az pontosan mikor volt?
Hol van ez logolva?Bejelölt vki ismerősnek. Nem jelöltem vissza csak küldtem egy választ: ki vagy? Miért jelöltél be?
Az ő válasza? Sose hallott még rólam, be se jelölt.Hogyan tudom az orra alá dörgölni az általa küldött friend request-et?
Köszönöm
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Facebook regisztráció mit csinálok rosszul? Fotó feltöltés és utána semmi?
Regisztrálnám magam a f***aszbúkra. Na most. Első lépés név mail cím szül dátum és jelszó. Oké megvan.
Második lépés egy fotó feltöltése magamról. Oké megvan. A kritérium: egy olyna fotó ami arckép és tisztán felismerhető írja a fácse.
Oké.
Majd jön az üzenet hogy „our staff will review your photo“ és ha ez megvolt akkor továbbléphetek. Majfd jön az aktiváló mail állítólag.
Na most ezt az egészet eljátszottam 4x!!!! négy különböző mail címről és négy külön gépről (=4 külön IP cím). Mindig ez volt a vége fotó fel és várok a visszaigazoló mailre. Sose jött meg semmi az első próbálkozás 2 hete volt....
Spamban sincs.Na most akkor mi a rák van???? Tudja valaki?
-
t420s
aktív tag
-
t420s
aktív tag
válasz #27441408 #19137 üzenetére
"GOOGLE-s imélt adj meg neki arra biztosan megy,"
Bocsika de leírtam, Megtörtént ez (is). Semmi.
Piszkálódó kérdésem: honnan a lóretekből tudná a facebook hogy ELSŐDLEGES (az mi????) mail címet adok meg neki vagy nem?
Hát ha én évek óta használok X címet de most csak a fácse kedvéért létrehozok egy új yahoo fiókot és azt adom meg ami csak 5 perce létezik és nem azt ami évek óta, hát nem tök8???????
Miért az nem fog működni? -
t420s
aktív tag
Üdv!
Facebook marketplace: Ha feltöltök valamit a marketplace-re és nem törlöm akkor meddig marad fenn? ítéletnapig =amíg nem törlöm? vagy vagy automata lejárati ideje?
-
t420s
aktív tag
üdv!
Hol vannak a facebook üzenetek? 6 üzenet de nulla nyitható meg a panelen-ld kép Figyelt kérdés
Tessék itt a kép[link]
Mutatja is, 6 új üzenetem van. Ugyanakkor az üzenetekre rábökve azt is mutatja üres az üzenetek panel. Nincs egy se se új se régi.
Nézem nincs -e rejtett üzenet. Az sincs.
Most akkor van 6 üzenet vagy nincs? -
t420s
aktív tag
Üdv!
Mit ér valaki egy feltört facebook fiókkal ami eleve fake fiók volt és nulla érdemleges tartalom volt rajta?
Elért a "vég". nem enged be a facebook, mert azt írja rossz a jelszó. A jelszó jó, mert keepasban el van tárolva.Tehát valaki feltörte a fiókot. Kérdés mire megy vele?
Uis kettő fiókom van, van egy "valós" fiók, ami a nevemre szól és van egy kamu fake fiók kamu fotóval kamu adatokkal és nulla érdemleges tartalommal mert csakis a marketplace hirdetések miatt használom.Ha valaki ezt ellopja (már ellopta...) mire megy vele? MIt kezd vele?
Fake fiók. -
t420s
aktív tag
Üdv!
Hogy lehet hogy egy facebook csoportban a saját posztomhoz bárki hozzászólhat CSAK ÉN nem?
Ha hozzá akarok szólni ezt látom:
"Comment declinedYour comment was automatically declined based on certain criteria in this group."
és minden hozzászólásom azonnal inaktív lesz! Én én indítottam a posztot!
Na ez hogy lehet?
Az már csak bónusz kérdés ha annyira nem kívánatos én/ a posztom, miért nem törlik ahogy van? engem + a posztot is? -
t420s
aktív tag
Üdv!
FB marketplace üzenetét hogyan értelmezzem?
Recent update to selling fees Effective April 15, 2024, the selling fee for listings sold with shipping and checkout on Marketplace increased to 10% or a minimum of $0.80 for each item sold with shipping and checkout.
???
nem értem, és nem az angolommal van a gond... -
t420s
aktív tag
van aki tud erre magyarázatot?
facebook marketplace-en akármit bármit mindegy mit keresek, mindegy hogy hol (város...) mindegy milyen áron vagy ár nélkül, ezt kapom válaszként:
???
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
-
t420s
aktív tag
A facebúúk márkitplészen vannak vevők is vagy csak scammerek?
feladok egy hirdetést , 10-20 üzenet bezuhan fél óra alatt, de egy se valós vevő mind a szokásos "gls az én költségemre"
Itt vevők is vannak vagy csak scammerek? -
t420s
aktív tag
továbbra a leghalványabb lila gőzöm mire is jó ez. mask it? kit? mit?
nyilván a kamu profilt értelmetlen maszkolni mert soha többet nem fog írni lévén pár óra a "living time" az ő esetükben. aztán jön a köv kamu profil. egy ilyen scammer akár 2-300 (zömében RU és india forrású) kamuprofillal rendelkezik. értelmetlen maszkolni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest