Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Böngészőből használom PC-n természetesen (PC-n is van app
?). Chrome-ot használok, most hogy így mondod, esetleg az ublock origin kavarhat be? Bár régóta használom már, és régen nem volt gond. Ill. hálózat szinten van PiHole-om is. Nem vagyok most otthon, de más add-onra most nem nagyon emlékszem. Na de kipróbálom akkor majd Edge-el, vagy Brave-el is. -
Gabesz87
veterán
Nem tudjátok, mi lehet az oka annak, hogy olyan postoknál, ahol képek vannak feltöltve (pl. egy hirdetés) PC-n egyszerűen nem tudom lapozni a képeket, megnézni az összeset ezáltal. Amikor rákattintok egy képre, egy szempillantásnyira látom a jobb-bal lapozó nyilakat, aztán eltűnik, és sehogy (billentyűzettel sem) tudom lapozni. Telón működik app-ból
-
Gabesz87
veterán
Vettem egy bringát Marketplacen. Az volna a kérdésem, hogy a hirdetést utólag nem lehet megnyitni? Csak a képeket akarom letölteni. Messenger beszélgetésből sem tudok eljutni a hirdeteshez, sehol sem látom. Ok, hogy már nem aktív, de gondoltam, azért eladottként meg tudja jeleníteni még.
-
Gabesz87
veterán
Androidon FB appon belül a szulinapoknak nem az Események->Naptár fülön kéne latszodniuk? Mert nekem nem jelennek meg ott. Régebben emlékszem látszottak, de egy ideje hiába megyek be, nem látszik semmi. Nincs tervezett esemény...csak ezt írja minden napra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PiHole megy csak nem okozhatja, mert akkor gondolom a telón sem lenne jó.
?). Chrome-ot használok, most hogy így mondod, esetleg az ublock origin kavarhat be? Bár régóta használom már, és régen nem volt gond. Ill. hálózat szinten van PiHole-om is. Nem vagyok most otthon, de más add-onra most nem nagyon emlékszem. Na de kipróbálom akkor majd Edge-el, vagy Brave-el is.
krizmo_