Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Böngészőből használom PC-n természetesen (PC-n is van app
?). Chrome-ot használok, most hogy így mondod, esetleg az ublock origin kavarhat be? Bár régóta használom már, és régen nem volt gond. Ill. hálózat szinten van PiHole-om is. Nem vagyok most otthon, de más add-onra most nem nagyon emlékszem. Na de kipróbálom akkor majd Edge-el, vagy Brave-el is. -
Gabesz87
veterán
Nem tudjátok, mi lehet az oka annak, hogy olyan postoknál, ahol képek vannak feltöltve (pl. egy hirdetés) PC-n egyszerűen nem tudom lapozni a képeket, megnézni az összeset ezáltal. Amikor rákattintok egy képre, egy szempillantásnyira látom a jobb-bal lapozó nyilakat, aztán eltűnik, és sehogy (billentyűzettel sem) tudom lapozni. Telón működik app-ból
-
Gabesz87
veterán
Vettem egy bringát Marketplacen. Az volna a kérdésem, hogy a hirdetést utólag nem lehet megnyitni? Csak a képeket akarom letölteni. Messenger beszélgetésből sem tudok eljutni a hirdeteshez, sehol sem látom. Ok, hogy már nem aktív, de gondoltam, azért eladottként meg tudja jeleníteni még.
-
Gabesz87
veterán
Androidon FB appon belül a szulinapoknak nem az Események->Naptár fülön kéne latszodniuk? Mert nekem nem jelennek meg ott. Régebben emlékszem látszottak, de egy ideje hiába megyek be, nem látszik semmi. Nincs tervezett esemény...csak ezt írja minden napra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PiHole megy csak nem okozhatja, mert akkor gondolom a telón sem lenne jó.
?). Chrome-ot használok, most hogy így mondod, esetleg az ublock origin kavarhat be? Bár régóta használom már, és régen nem volt gond. Ill. hálózat szinten van PiHole-om is. Nem vagyok most otthon, de más add-onra most nem nagyon emlékszem. Na de kipróbálom akkor majd Edge-el, vagy Brave-el is.
krizmo_