Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre, de most kifogtak rajtam
Még Guglizni sem tudom, hogyan lehetne. Adott egy fájl, mondhatni egy sablon. Ezt kitöltik, majd egy gomb segítségével lefutnak kalkulációk és egy xml mentés. Semmi gond nem volt eddig vele.
De most szóltak, hogy ha megfuttatja a felhasználó, akkor problémás. Megfuttatja a főnöke, akkor jó. Én is megfuttattam és nálam is rossz.Az érintett rész egy dátumot tartalmaz Date formátumban, ami yyyy.mm.dd
A rá futó VBA kódrészlet: Replace(Worksheets("főlap").Range("C33"), ".", "")Ez eddig visszaadta, hogy yyyymmdd. De most nálam is valamiért a pontokat szóközökre cseréli. Ha kiveszem azt a képletből, hogy a főnöknél jó, akkor is furcsa. Vagy használjak inkább application.text() függvényt? Bár akkor se magyarázat a hibás működésre. Az meg, hogy a főnök futassa ezentúl, nem járható út
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még Guglizni sem tudom, hogyan lehetne.
Fferi50