Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok.
Eddig szívtam az excel-lel, eszembe sem jutott, hogy itt jó eséllyel ilyen topik is van
Munkámhoz kaptam egy adatbázist, amit nagyjából már átrendeztem a saját tudásom szerint (ami nem túl sok
), viszont nagyon nagy segítség lenne, ha még pár dolgot megtudnék csinálni. Jelenleg így néz ki a listám:
(Elvileg nyilvános cég adatok, de ha szabályba ütközik, kérlek töröljétek a képet, és csinálok egy személtető táblázatot külön)
Az lenne a problémám, hogy a házszám oszlopban elég sok a duplikált. (Egy címen több cég) Van rá mód, hogy összeolvasszam úgy az azonos hsz sorokat, hogy a többi oszlopban lévő adatok egymás alatt legyenek, de szintén egy cellában? Tehát pl lesz egy olyan sor, ahol 1 db 128 szám van, és a következő oszlopokban szintén egy cellában az összes cégnév, csak alt-enterrel elválasztva cellán belül, és ugyanígy az email címek, telefonszámok stb?A másik problémám, hogy elég sok a /A /B házszám, és hiába állítottam a cellákat számokra, amikor növekvő sorrendbe szeretném tenni, akkor a / jeles nélküleket sorrendbe teszi, majd lá külön az összes olyat, amiben van / jel.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Call of Duty: Warzone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Tekken 7 Playstation 4
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), viszont nagyon nagy segítség lenne, ha még pár dolgot megtudnék csinálni. Jelenleg így néz ki a listám:
Fferi50