Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monalina
friss újonc
Sziasztok! Nem tudom, hogy tudnátok-e segíteni. Egyik napról a másikra nem tudom görgetni az egyik excel munkafüzetet. Több kolléganővel használjuk közösen, és ma reggel bekapcsolt szűrővel találtam a munkafüzetet. Kivettem, de felugrik az egyes sorra, és csak annyit látok az excel táblából, amennyi a képernyő aljáig ér. A másik munkafüzetben tudok dolgozni. Aki nagyon otthon van az excelben tudna nekem segíteni? Megkértem az egyik kolléganőt, hogy nyissa meg, és amíg belépett állapotban van, én is megnyitottam és nem küld üzenetet olvasásról stb, pedig eddig így volt. Illetve ő kivette a szűrőt, de nálam továbbra is látszik. Teljesen olyan, mintha valaki elállított volna valamit, vagy bekapcsolt volna valami zárolást, nem tudom. Home officeban vagyok, elég nehézkes a kommunikáció, de addig is amíg válaszolnak megesz az ideg... legyetek szívesek valaki mondjon valamit... Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- LEGO klub
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50