- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monalina
friss újonc
Sziasztok! Nem tudom, hogy tudnátok-e segíteni. Egyik napról a másikra nem tudom görgetni az egyik excel munkafüzetet. Több kolléganővel használjuk közösen, és ma reggel bekapcsolt szűrővel találtam a munkafüzetet. Kivettem, de felugrik az egyes sorra, és csak annyit látok az excel táblából, amennyi a képernyő aljáig ér. A másik munkafüzetben tudok dolgozni. Aki nagyon otthon van az excelben tudna nekem segíteni? Megkértem az egyik kolléganőt, hogy nyissa meg, és amíg belépett állapotban van, én is megnyitottam és nem küld üzenetet olvasásról stb, pedig eddig így volt. Illetve ő kivette a szűrőt, de nálam továbbra is látszik. Teljesen olyan, mintha valaki elállított volna valamit, vagy bekapcsolt volna valami zárolást, nem tudom. Home officeban vagyok, elég nehézkes a kommunikáció, de addig is amíg válaszolnak megesz az ideg... legyetek szívesek valaki mondjon valamit... Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest