Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Na most meg másba futottam bele.
Adott két lapfül egy egy táblázattal. Második lap táblázatába szeretnék számíttatni az elsőből. Ha általános cellaformátum alatt írom be a képletet utalva az első munkafüzetben lévő cellákra, akkor jó. De ha egyéni cellaformátumban megadom neki, hogy írja a képlet által kijött eredmény után, hogy km (0 ' km'), akkor valami egészen más számokat fog nekem oda kiszámítgatni, nem is értem milyen számítás alapján. Eddig jól működött ez az eljárás, de képlettel még nem használtam. Ide valami speckó megoldás kell, nem elég csak amit fented írtam? Próbáltam alkalmazni ezt a korábbi dátumos formát is, hátha, de arra meg azt írja ki, hogy a függvényhez beírt argumentumok száma túl kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50