-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo98
újonc
Sziasztok!
Nem vagyok nagy excel guru és most egy ismerősöm kért meg segítsek a gyerekének házi feladatban.Egy táblázatban barlangokról vannak adatok,név ,hossz,mélység,magasság.
a következők a feladatok.Egy következő oszlopba az 50 méternél mélyebb barlangok mellett mély szöveg jelenjen meg,egyébként legyen üres a cella
következő oszlop első cellájában azon hosszértékek összege legyen látható melyek mélysége legalább 100
E oszlop következő üres cellájában adja vissza hány darab 80 nál nagyobb mélységű barlang van---Ezt még azt hittem tudom is a darabteli függvénnyel,de valamiért nem az összeset adja vissza,ellenőriztem számolással
Talán a a baj,hogy van ahol tizedes jegyig le vannak bontva a számok?Tudtok segíteni milyen függvényeket kell használjak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Talán a a baj,hogy van ahol tizedes jegyig le vannak bontva a számok?
Fferi50