- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Nem rabolod az időmet (meg egyébként is megcsináltam már egyszer, akkor most az lenne felesleges részben
).Az általam alkalmazott megoldás értelmezéséhez nézd meg a dinamikus névtartományok használatáról készült bemutató videót, és meg fogod szerintem érteni a dolgokat.
A lényeg az egyes oszlopok elnevezésén (a videóban ha minden igaz - nem néztem vissza - Ctrl + Shift + F3), illetve a névkezelőben ezáltal létrejött tartományokra a képletekben történő hivatkozásban van (F3 alkalmazása a képlet beírása során). Mivel ezt valószínűleg nem ismerted, ezért nem is érthetted a képletemben lévő részt, s nem tudtad, honnan találja meg az FKERES az ünnepnapokat.

A haszna számodra az, hogy mindegy, hogy ezeket a táblázatokat hol helyezed el, melyik munkalapon, bármelyik munkalapon egyszerűen tudsz rájuk hivatkozni a képlet beírásakor, elég lenyomnod az F3-at.A fájlodat visszatöltöttem IDE.
Időközben vettem észre, hogy én is rosszul írtam fel az egyes dátumokat, mivel december 24-e az ünnepek között is szerepelt, pedig az pihenőnap. Ezért az ünnepnapok közül töröltem. A pihenőnapok formátumát csak a 4. sortól alkalmaztam a 2. helyett, mert utóbbi esetében a dátum és a hét napja olvashatatlan lett volna. Így viszont ezeknek a napoknak a "fejrésze" sárga hátterű lett, mert szombat, a dolgozóknál viszont nincs háttér, mert munkanap. Ezen majd változtatsz, ha gondolod.A most elkészített 5 formázás minden mást megelőz, ezért ha az általad már korábban beállított formázások meg kel előzzék ezeket, akkor a sorrendben ezt az 5 formázást helyezd az utolsó 5 helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Fferi50