Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teejay83
tag
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Van arra mód excelben, hogy az egy sorban vesszővel elválasztott szavakat valamilyen módon egymás alá transzformáljuk?

-
Teejay83
tag
A munkanap: 7:30-15:50-ig tart és hétfőtől péntekig
Próbálgattam elég sok mindennel pl. az ÖSSZ.MUNKANAP.INTL fügvénnyel is de nem nagyon akart összejönni
Ha jól sejtem akkor itt a dátum és idő formátum sem mindegy mert a 15:00 az az excelnek ugyan az mint a 3 óra ha jól vettem észre.Köszönöm
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Milyen képlettel tudom azt megcsinálni, hogy a kezdés és az átvétel közötti reakcióidőt meg lehessen határozni úgy, hogy munkaórában! Egy munkanap 8:20
Előre is köszi
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Segítsetek Excel guruk légyszíves

Arra kellene valami ötlet, hogy az alábbi formátumban megadott települések ha rosszul vagy hiányosan vannak beírva az excel dobjon valami hibaüzenetet. Csak a vesszőig kell, hogy figyeljen az utána lévő karakterek már nem fontosak.

-
Teejay83
tag
Sziasztok
egy gyors segítséget szeretnék kérni,nektek ez szerintem 1 perces művelet
A zárójel közötti részt szeretném kiszedni egy másik cellába,a BAL-JOBB függvényekkel próbáltam de a zárójel előtti rész változó hosszúságú így nem teljesen jó. Segítenétek? gondolom egy másik függvényt kell még beágyazni. köszönöm

-
Teejay83
tag
Sziasztok
Segítsetek légyszi

Excel 2010-ben kellene két oszlopot összehasonlítani amiben azonosító számok találhatók.
Az egyik oszlop 140 sorból a másik 560-ból áll
Hogy lehetne legegyszerűbben leszűrni a két oszlop tartalmát a szerint,hogy melyek az azonos értékek?
-
Teejay83
tag
Sziasztok
segítsetek légyszi

szeretnék egy excel táblát office 2010-ben,amely teljesen védett,de bizonyos oszlopokat a cégen belüli több felhasználó is módosíthatna, a problémám az,hogy ha zárolom a lapot és hozzáadok pl. egy felhasználót az AD-ből egy bizonyos tartományhoz módosítási engedéllyel már nem csak ő hanem én is tudom szerkeszteni, ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest