Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aladaar
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni a következő témában: devizakészlet nyilvántartását szeretném egyszerűsíteni Libre office-ban, eddig manuálisan számoltuk

Tehát a feladat: adott egy nyitó devizaösszeg, egy árfolyammal. Ha bevétel jön, akkor azt a jegybank árfolyamán kell felvinni, ez nem is probléma. Letöltöm a jegybanktól az árfolyamlistát, és fkeressel hozzárakom. Viszont a kiadásokat FIFO (first in, first out) elven, vagyis a kiadást mindig először az adott készleten lévő legrégebbi összeg árfolyamán kell kivezetni, ha ez kevés, a 2. legrégebbi összeg árfolyamán, és így tovább. Makrókhoz nem értek, egy kész táblázatot szeretnék, ami a következő oszlopokból áll:
Dátum (én adom meg)
Kiadás v. bevétel devizaösszege (én adom meg, kiadást mínusszal, bevételt plusszal)
Árfolyam (ha bevétel, én adom meg, ha kiadás, ezt kérem kiszámoltatni, ha több tételből fog összeállni a kiadás, elég az átlagos árfolyamuk, nem kell tételesen mutatnia)
Ft összeg (előző kettő szorzata)
Aktuális készlet Ft értéke
Aktuális készlet devizaösszegeköszi,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50