Új hozzászólás Aktív témák

• Stanlee

őstag

Sziasztok!

Probalom a mostani helyzetet felvazolni. Keszitettem 2 screenshot-ot, az egyiken a Munka1, a masikon a Munka2 van. Mivel 16 eszkoz adatait kellene feldolgozni es az ide nem ferne be, ezert csak MGC1, MGC2 es MGC 3 eszkozok vannak feltuntetve, az utolso MGC16 lenne.

A Munka1 A es B oszlopa tartalmazza a napot es idopontot. Az S oszlopban a Delila altal javasolt keplettel keszitettem egy honap_nap_ora "idopontot". Ennek a keplete:

=HÓNAP(A2)&"_" & NAP(A2) & "_" &ÓRA(B2)

Jojjon akkor Munka2:

Ebben az A oszlopba keszitettem a fenti keplettel, az R es S oszlopokbol az idopontot.

A B3 cellaban levo fuggveny:

=HAHIBA(INDEX(Munka1!$A:$S;HOL.VAN($A3;Munka1!$S:$S;1);OSZLOP()+1)-INDEX(Munka1!$A:$S;HOL.VAN($A3;Munka1!$S:$S;0);OSZLOP()+1);"")

A C3-ban levo fuggveny:

=HAHIBA(INDEX(Munka1!$A:$S;HOL.VAN($A3;Munka1!$S:$S;1);OSZLOP()+1)-INDEX(Munka1!$A:$S;HOL.VAN($A3;Munka1!$S:$S;0);OSZLOP()+1);"")

A B oszlopban jol szamolja ossze az ertekeket, mig a C-ben mar alapbol akkora ertekkel kezd, ami nem lehetseges.

Igazabol eleg tanacstalan vagyok, mi lehet a problema forrasa, eleg lamanak erzem magam :-) Minden segitsegnek orulnek! Koszonettel, stanlee

Új hozzászólás Aktív témák