Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mulli86
tag
Sziasztok!
Középkategóriás excel felhasználó vagyok. Feltételes formázások még mennek, meg függvények alkalmazása, de Makrót már nem tudok használni. Van egy kérdésem, amire se neten, se fórumon nem találtam választ, pedig biztos hogy nem csak nekem jött elő ez a probléma.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha egyes cellákat színnel jelölöm meg, áttekinthetőség és egyszerűség miatt. És ezek a cellák számokat tartalmaznak. Szeretném ezeket a cellákat összeadni egy harmadik cellába. A "szumha" függvény nekem tökre megfelelne, ha kritériumnak meg tudnám adni, hogy melyik színű cellákat adja össze. De se színkódolást, se semmit nem találtam, amit kritériumnak beírhatnék. Tudtok ebben segíteni? Ha igen, színkódolást, hol lehet megnézni?
A segítséget előre is köszönöm!Üdv: Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- EAFC 26
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50