Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mulli86
tag
Sziasztok!
Középkategóriás excel felhasználó vagyok. Feltételes formázások még mennek, meg függvények alkalmazása, de Makrót már nem tudok használni. Van egy kérdésem, amire se neten, se fórumon nem találtam választ, pedig biztos hogy nem csak nekem jött elő ez a probléma.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha egyes cellákat színnel jelölöm meg, áttekinthetőség és egyszerűség miatt. És ezek a cellák számokat tartalmaznak. Szeretném ezeket a cellákat összeadni egy harmadik cellába. A "szumha" függvény nekem tökre megfelelne, ha kritériumnak meg tudnám adni, hogy melyik színű cellákat adja össze. De se színkódolást, se semmit nem találtam, amit kritériumnak beírhatnék. Tudtok ebben segíteni? Ha igen, színkódolást, hol lehet megnézni?
A segítséget előre is köszönöm!Üdv: Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Asus VivoBook W11 Laptop
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50