- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirit28
csendes tag
Jóó napot az uraknak ,hölgyeknek !
Lenne egy olyan kérdésem,így kb 3 óra kínlódás után..
Windows újratelepítést követően,(gondolom köze van hozzá)
egy táblázatban időpontokat beírogatva,egy másik táblázatban vlookup függvénnyel nyerem ki a számomra fontos időket.
Eddig a cellákban az időpont megadásoknál custom (h:mm) formátum volt megadva, és erre bármit is írtam időnek mindig 1:00-át mutatott vlookup-ot követően.Rájöttem hogy mivel a függvényben rögzítve volt az idő formátuma ami (h:mm) ahhoz hogy jó időt mutasson át kellett írnom (ó:pp)-re.
Tudja e valaki ,hogy ez miért van ?Az oké ,hogy az egyik angol a másik magyar de ezt auto az excel nem tudja ?
Vagy én nem figyeltem valamire ?így néz most ki a függvényem
="innenkezdődik: "&text(vlookup(b89;$A$19:$D$77;4;0);"óó:pp")
A kérdésem tehát az ,hogy majd fél évig ugyan azt a formátumot használtam majd egy win újratelepítést követően megváltozik ,ez miért van ?
Az esetleges választ előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest