Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Üdvözlet!
Nagyjából elég jól bánok az excel függvényekkel, viszont most egy kis problémába futottam.
Adott egy táblázat, és egy külön cellában lévő érték.
A külön cellában lévő értéket kellene összehasonlítani a táblázat egyik oszlopában lévő értékekkel úgy, hogy ha két sor értéke között van a vizsgált cellában lévő érték, úgy a másik oszlopban lévő értéket írja ki.
Ez most bonyolultan hangzik, de példával szemléltetem így egyszerűbb:adott egy sportfogadási stratégia, ahol ki szeretném íratni, hogy mi legyen a következő ajánlott tét, a "bukott" pénz alapján. 2oszlop és egy cella adott. A cellában van a havi mérleg (bukott pénz), a táblázat első oszlopában vannak a tétek, a 2. oszlopában az összehasonlítandó értékek. Ha a bukott pénz valamelyik intervallumba esik (esetünkben a 762Ft az 550 és a 900 közé) úgy az ajánlott tét a 900-nál lévő 350Ft lesz).
Erre kellene nekem egy automatikus kiíratás, hogy összevesse a bukott pénzt a táblázat egyik oszlopával, és a másik oszlopbeli értéket írja ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces videók
- Apple iPhone 17 - alap
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest