Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hello mester
köszi a tippeket mint mindigigen, próbálkoztam azzal, hogy átírom így, ahogy te is javasoltad:
LineNum = .CreateEventProc("Open", "Workbook")
de ilyenkor valamiért összeakadt a kód többi sorával - általában elakadt ennél a sornál, és accessben egy "Event handler is invalid" hibaüzenetet kaptam.
Igazából az lenne a cél, hogy az adott makró csak 1 fusson le, és többször ne, gondolom akkor ez az If amit írtál, azt csinálja hogy csak akkor futtatja, ha A1 üres, ha bármilyen érték van benne, akkor már nem fut le. Ez tök jó lenne, mert A1 általában mindig ki van töltve, csak amint átakarnám írni Open eventprocedurre a dolgot, onnantól kezdve borul a bili

pedig van egy hasonló makró ami létrehoz és emgformáz egy táblázatot excelben, az ugyanezzel a kóddal perfektül működik. Nem tudom, hogy az xls tartalmának lehet e közze hozzá, ez a file amit használni akarok annyiban komplikáltabb hogy általában 3 munkalap van rajta:
Sheet1 (INT)
Sheet2 (excl INT)
Sheet3 (All)én igazából ezt a makrót mindig csak az INT nevű munkalapon szeretném futtatni, gondolom akkor ezt valahogy a Code = Code & .... részben definiálni kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi a tippeket mint mindig
Fferi50