- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caipi
tag
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni, hogy a karakter() függvényben hogyan tudom függvénnyel megadni az átváltandó számot?
Jelen esetben hol.van()-al keresek egy szóra, és az adott oszlop betűjelét szeretném visszakapni.
Delila_1 régebben leírta nekem, hogy ANSI karakterkészlete van a Windowsnak, ezért +64-t hozzá kell adni a számhoz, hogy megkapjam a tényleges karaktert.Köszönöm a válaszokat előre is :-)
-
riffato
csendes tag
válasz
Excelbarat #17293 üzenetére
Nem összegezni akarom, csak, hogy kitöltse az árakat!
kipróbálom és meglátjuk jó e! -
-
riffato
csendes tag
Helló!
Egy olyan segítségre lenne szükségem, hogy excel táblában lehet több lapról keresni az fkeres-el?
Konkértan van egy költségvetésem 5 lappal és laponként kb. 100 sor
Az eslőn ha kitöltöm az árakat a második az egyező tételeket átveszi fkeressel, de a harmadiknál vagy csak az elsőt vagy csak a másodikat figyeli!
Az kéne, hogy figyelje mindet és ami a másodikból egyezik azt is átvegye és így tovább az ötödik lapig!
Természetesen amit a másodikra nem tud átvenni mert nincs az elsőn, oda manuálisan írok árat!Van erre képlet?
Remélem érthető mit is szeretnék!előre is köszi és üdv.:
Riffato -
Excelbarat
tag
-
Excelbarat
tag
válasz
RAiN91 #17286 üzenetére
Hi
Valóban, színeket nem tudsz számolni. De viszont a cellákban lévő értékeket már igen! Ergo ha mondjuk a 80 és 100 közötti értékek a zöld színűek akkor ezt írd egy cellába:
=DARABHATÖBB(A1:A10;"<100";A1:A10;">80")A1:A10 -ben vannak nálam az értékek.
Remélem segített valamit
üdv -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Valamelyik darab függvénnyel szeretném megszámoltatni, hogy egy adott tartományban, hány darab zöld színnel kitöltött cella van (az az előre beállított cella típus, amiket az excel felkínál a fenti menüsorban (Normál, Jó (zöld háttér, zöld betű), Rossz (ugyan ez pirosban) stb..
Ezekre hogyan tudok hivatkozni, mert formátum típusa mindegyiknek "normál"? -
Caipi
tag
válasz
addamka #17281 üzenetére
Szia, a gondod a képlet létrehozása, vagy egy oszlop fetöltése függvénnyel?
Bocs, lehet, hogy nekem nem esett le a probléma :-)
Függvény esetén egy HA() függvénnyel levizsgálnám a mellette lévő cellát és ha üres az igaz ágba lép és üres lesz ez is, ha hamis, akkor pedig a képletet alkalmazza. Ha ezzel kitöltök egy oszlopot, akkor, ahol mellette üres cella van, üres lesz, ahol van adat, ott képletet számol. -
artiny
őstag
Lehet olyan megjegyzest vagy hasonlot irni excelben ami nyomtatasnal nem jelenik meg?
-
Sziasztok,
Az alábbi user errorba futottam bele, de nem bírok továbbjutni rajta.
Adott egy táblázat, amit pár éve hoztam össze, vannak benne olyan képletek, amik akkor kerülnek kiszámításra, ha a mellette lévő oszlopba kerülnek adatok (tehát ha üres a mellette lévő X db mező, akkor látszólag üres a képletet tartalmazó is).Csináltam egy új táblázatot, de nem bírok hasonlót létrehozni. Úgy rémlik, ennek kellene működnie, de a leírtak alapján meg se nyekken.
Beírom a képletet az üres oszlopba, de nem érvényesíti az egészre. Van még valami trükkje ezen kívül?Az oszlop automata kitöltése azért nem annyira nyerő, mert ott az üres helyeken 0-ás érték van.
-
Roley_05
csendes tag
Sziasztok!
van valami függvény arra, hogy egy oszlop utolsó értékét kilistázza, vagy erre csak makro megoldás.
A helyzet a következő, adott egy adatbázis, benne egy átlós mátrixxal, mint pl:
1 1 1 1 1 1 1
1 1 1 1 1 1
2 2 2 2 2
3 3 3 3
1 1 1
2 2
6Ilyen oszlopokból szeretném kilistázni az utolsó értékékeket. ha van esetleg vmilyen tippetek azt hálásas megköszönném.
Üdv,
R -
mdk01
addikt
Köszönöm mindenkinek de a képlet jól működik, sőt közben rájöttem hogy összeadja a szumha-kat, csak van még egy szorzószám amit nem adtam meg a képletben és ez miatt nem jön ki az az érték amit várok. Egyelőre nem is tudom ezt hogyan lehetne beilleszteni a képletbe, de ez most derült ki.
Amúgy bútoralkatrészek élzárásának összege kell, csak különböző vastagságúak ezért kell szétválasztani és mivel egy méretből több alkatrész is van ezért be kellene szorozni a kiszámolt értékeket a darabszámmal is.
Tehát kiszámol mindent a képlet csak mindegyikből ugye 1db-bal számol de van amiből 2-3-5db is van és ezek a folyóméterek hiányoznak. -
mdk01
addikt
válasz
Delila_1 #17266 üzenetére
Köszönöm
Win7 de az "ablak" alatt csak két szín van a fehér és fekete ezekhez nem érdemes nyúlni más lehetőség a legördülő menü alatt meg nem volt. Köszönöm azért, de nem is értem ezt a hibát.Még annyit kérdeznék ami most jött elő probléma hogy a SZUMHA függvényt nem lehet összesíteni?
Csináltam egy ilyet és nem úgy adja össze ahogy én azt szeretném.=SZUMHA(Munka1!G5:G64;"=1";Munka1!C5: C64)+SZUMHA(Munka1!H5:H64;"=1";Munka1!C5: C64)+SZUMHA(Munka1!I5:I64;"=1";Munka1!D5: D64)+SZUMHA(Munka1!J5:J64;"=1";Munka1!D5: D64)
Nem egy bonyolult képlet, de mégsem adja össze a 4db összeget amit egyenként kiszámol a szumha függvény.
Köszönöm
-
Delila_1
veterán
Az Excel beállításainál, Népszerű elemek, Alapvető beállítások, Színsémánál választhatsz 3 szín közül, de mindegyiknél úgy állították be, hogy alig látszik a kijelölés.
Állíthatsz Windows-ban az asztalon jobb klikkre megjelenő tulajdonságoknál. XP-nél a Megjelenés fül, Speciális menüpontban kiválasztod az Elem legördülőben az Ablak-ot, ott állíthatsz be saját színt a majdnem fehér helyett.
-
mdk01
addikt
Azt szeretném megkérdezni hogy excel 2007-ben a kijelölés színét megtudom-e változtatni. Úgy értem hogy több cella kijelölésénél ugye a cellák háttérszíne megváltozik, de nálam ez vmi halványkék és szinte nem is látom melyik cellákat jelöltem ki.
Nézegettem a témákat meg színeket de mintha ott nem lenne semmi ilyen, vagy csak nekem nem változik.Köszönöm
-
whatnot
őstag
válasz
motinka #17263 üzenetére
Naptárprogramokban pl. be lehet. Én Reminderfox-ot használok, ott át lehet állítani.
Excelben az bonyolíthatja a dolgot, hogy a napra hivatkozás történhet függvénnyel is és lehet, nem megoldható, hogy a függvény számolásakor a beállításokat is nézegesse (bár csak egy objektum paraméterét kéne megnéznie).
Passz -
motinka
tag
válasz
whatnot #17262 üzenetére
köszönöm a segítségeteket. de megoldom egy nem túl elegáns megoldással, a vasárnapoknál beteszek egy -1 et a függvénybe és akkor annyit mutat mint az előző 6 napé. így ha rákeres az adott hétre akkor azt is ahhoz számolja.
Lehet hogy ezt a hét első napja beállítást, egy másik programból emlékszem?
Ettől függetlenül elég érdekes hogy annyi mindent be lehet állítani az excelnek alapba, pont ezt nem? -
lappy
őstag
válasz
motinka #17255 üzenetére
Szerintem a táblázatban át kellene állítani hogy ne vasárnappal kezdődjön a hét, mert nem tudok én sem olyat hogy valahol be lehet ezt állítani.
ezt találtam csak -
motinka
tag
köszönöm a segítségedet, de nem ez kellene,
valahol az alapbeállításoknál ha jól emlékszem be lehetett a régebbi excelekben állítani hogy melyik legyen a hét első napja: hétfő/vasárnap
erre azért lenne szükségem mert most a vasárnappal kezdődik a hét, de nekem egy kigyüjtéshez a hétfőtől vasárnapig kellene hogy hányadik hétre keressen a kigyüjtés. -
motinka
tag
segítsen valaki, excel2010ben hol lehet megadni hogy a hét milyen nappal kezdődjön?
jelenleg vasárnappal de én hétfővel szeretném.
a válaszólónak előre is köszönöm a választ -
szoke12
őstag
Újabb kezdő kérdés:
Hogy tudom növelni egy cella értékét? pl ha azt akarom, hogy a B1 az A1+1 legyen. -
szoke12
őstag
Helló!
Van olyan függvény, ami egymás mellé képes kiírni egy cellába másik három cella értékét?
pl dátumot kéne összerakni év, hó nap-ból. -
tomchy
tag
Sziasztok!
Adott egy excel fájl, 2 lappal. Az egyikben cikkszámok szerint termékek vannak felsorolva (Items), a másikban az egyes termékek színváltozatai (Colors).
Tehát pl. termék MUNJ0000, ennek színváltozatai: MUNJ0001, MUNJ0002, stb
A termék fő cikkszámából képződik a színváltozat, a szám más a végén. Azt kellene megvalósítanom, hogy a termék mellé, ugyanazon lapra kiírjam a Colors lapból a hozzá tartozó színeket, egy cellába, vesszővel elválasztva.
Gondolom a termék cikkszámából az első 4 karaktert kellene megkeresni a Colors lapon és amelyiknél talál, azt az értéket kiírni. Csak ezt most így nemtom
Köszi a segítséget előre is!
-
Random_
csendes tag
-
Delila_1
veterán
Köszönöm! Ennek megfelelően módosítva a makró
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Dim ShapeDel As Integer
Dim wPath As String
If Target.Address = "$A$1" Then
ShapeDel = ActiveSheet.Shapes.Count
Do
If Shapes(ShapeDel).Type <> 8 Then Shapes(ShapeDel).Delete
ShapeDel = ShapeDel - 1
Loop While ShapeDel > 0
Range("B5").Select
Select Case Range("A1").Value
Case "pic1"
wPath = ThisWorkbook.Path & "\pic1.jpg"
ActiveSheet.Pictures.Insert (wPath)
Case "pic2"
wPath = ThisWorkbook.Path & "\pic2.jpg"
Case "pic3"
wPath = ThisWorkbook.Path & "\pic3.jpg"
End Select
End If
End SubRemélem, whatnot is ellátogat újra.
-
motinka
tag
köszönöm, privátba küldtem mailt
-
Mutt
senior tag
válasz
Delila_1 #17239 üzenetére
Sziasztok,
Törlés előtt ellenőrízzétek a shape objektum típusát, és csak azt töröljétek amire nincs szükség.
A típusok itt vannak:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa432678(v=office.12).aspxAz érvényesítés típusa 8 - msoFormControl.
üdv.
-
Gabesz87
veterán
Tudna valaki segíteni hibasáv ábrázolással kapcsolatban? Van egy diagram több mérési ponttal, trendvonallal. Adottak táblázatban a hibaértékek, abszolút, relatív hiba és szórás. Minden mérési pontra vízszintesen és függőlegesen is ábrázolni kéne a hibasávokat, de nem tudom hogy kell:S
A diagramszerkesztőben az elrendezés fülnél látom a hibasáv opciót, de az mindegyik pontra ugyanolyan tesz. Nem tudom, hogy lehetne megcsinálni, hogy az adott ponthoz az adott hibaértéket illessze, ami a táblázatban van. (Office 2010). -
whatnot
őstag
válasz
Delila_1 #17231 üzenetére
Dim ShapeDel As Integer
Dim wPath As String
Range("A1").Select
For ShapeDel = 2 To ActiveSheet.Shapes.Count
Shapes(ShapeDel).Delete
Next
...Ezt beraktam egy teljesen új munkalapra.
Első próbánál még ott volt a nyíl, másodiknál már nem. -
Delila_1
veterán
válasz
whatnot #17227 üzenetére
Eddig én sem tudtam, most próbáltam ki. Igazából nem az érvényesítés, hanem annak a látható jele, a nyíl a kép. Úgy látszik, ezt veszi első számú képnek – mivel ezt viszed be elsőként a lapra. A For Each ciklussal az összes képet töröltetted, közöttük az elsőt is.
Több próbát tettem, többször betöltöttem az érvényesítéssel a kiválasztott képet, minden rendben volt, de épp az előző percben megint eltüntette a nyilat.
-
Delila_1
veterán
-
whatnot
őstag
Következő furcsa problémám akadt.
A feladat a következő, event macro: A1 cella értékétől függően a workbook mappájából szúrjon be egy képet.
Ezt a megírt macro meg is csinálja.
A1 cellában data validation van, méghozzá droplisttel. Ezt is egyszerű beállítani.Azonban az első választást követően eltűnik a droplist. Maga a data validition még él, mert ha rossz értéket próbálok beírni, szól, hogy ilyen érték nem megengedett a data validation miatt. Viszont a droplist nem elérhető, nincs ott a nyíl a cella jobboldalán.
Ez mitől lehet?Itt a kód:
Dim ShapeDel As Shape
Dim wPath As String
For Each ShapeDel In ActiveSheet.Shapes 'ez minden képet töröl a munkalapról!
ShapeDel.Delete
Next
Range("B2").Select
Select Case Range("A1").Value
Case "pic1"
wPath = ThisWorkbook.Path & "\pic1"
Case "pic2"
wPath = ThisWorkbook.Path & "\pic2"
Case "pic3"
wPath = ThisWorkbook.Path & "\pic3"
End Select
End If
End Sub -
BenJoe80
senior tag
válasz
Delila_1 #17204 üzenetére
Persze, én sem sajnálom a rászánt időt, mert most már megvan egész évre, sőt kis módosítással több évre és innentől kezdve csak az adatokat kell bevinni.
Az egyetlen dolog, amit furcsállok, hogy az Excel nem képes egy diagramot felépíteni több munkafüzetből. Tehát ahhoz, hogy a diagram működhessen,az összes adatot (ami kellett a diagramhoz) ki kellett vinni egy összesítő munkalapra.
Viszont lenne egy másik kérdésem: van valamilyen megoldás arra, hogy a Microsoft Excel 2003-ban létrehozott és elmentett táblázatot Libre Office formátumba menteni?
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
motinka #17220 üzenetére
Lehet az a gond, hogy makróként szeretnéd használni. Ez ugyanis egy függvény amit az Excel egyéb függvényeihez hasonlóan kell használni. Nyitsz egy modult a munkafüzetben, bemásolod oda a függvényt és ezután a munkalapon tudod használni ahogyan az Excel beépített függvényeit.
Ha adsz egy címet küldök egy munkafüzetet.
-
motinka
tag
válasz
m.zmrzlina #17209 üzenetére
köszönöm a válaszod és a makrót is, de sajnos valamiért nem működik.
-
lappy
őstag
válasz
Random_ #17217 üzenetére
Szia
Az elso problema az csak macroval oldhato meg szerintem,de ha csak eleg a nincs a cellaba akkor meg egy ha fgv kell az ervenyesiteshez beirni
roviden
ha(G3=`igen`;lista;`nincs`) ahol a lista a legordulo lista csak elnevezve
A G5 nel is hasonlo csak ott eleg a ha fgv. -
Random_
csendes tag
Sziasztok!
Következő a szituáció!
Van egy cella amelyben legördülő választéklistát alkalmazok legyen G4 a neve.
Azt szeretném elérni, hogy ez a cella, csak akkor legyen szerkeszthető, ha G3 cella legördülő választéklistájában az "igen" kifejezést jelölik ki. Amennyiben G3-ban a "nem" a válasz, akkor a G4 cella automatikusan "nincs" értéket vegyen fel és ne is legyen szerkeszthető... (az se baj, ha szerkeszthető marad, de az automatikus "nincs" érték akkor is kellene)
Ezzel párhuzamosan azt is szeretném elérni, hogy amennyiben G3 cellában "igen" kifejezést választják ki, akkor a G5 cella töltődjön ki automatikusan "nem" felirattal.Nem tudom mennyire érthető... Minden cella legürdülő választéklistát használ és feltételes formázás is van rajta... lehet feltételes formázással esetleg ezt megoldani amit szeretnék???
-
Caipi
tag
válasz
Delila_1 #17202 üzenetére
Köszönöm a függvényt,
Most tudtam próbálgatni és -számomra- érdekes eredményre jutottam.
Ha a Munka2-n az összegzendő értékek nem beírt számok, hanem függvénnyel kiszámoltak - és sajna jelen esetben tényleg azok-, akkor az Indirekt() mindig 1-t ad vissza.
Erre létezik megoldás?
(Jelen példában az összegzendő oszlopokban egy Ha($A2=E$1;$B3;"") függvény szerepel. Minden oszlop első celláját nézem, ez alapján kell az összegeket elhelyeznem a megfelelő kategóriában.) -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
motinka #17208 üzenetére
Itt értekeztünk hasonló dolgokról.
Annyi különbséggel, hogy ott a betűszín volt az összegzés kritériuma nem a háttérszín, és nem a cellák számát határozta meg hanem a tartalmukat összegezte.
Az alábbi fv ennek a módosítása:
Function SZINESÖSSZEG(minta As Range, tartomany As Range)
Dim cella As Range, osszeg As Double
szin = minta.Interior.ColorIndex
For Each cella In tartomany
If cella.Interior.ColorIndex = szin Then
osszeg = osszeg + 1
End If
Next cella
SZINESÖSSZEG = osszeg
End Function -
motinka
tag
sziasztok, ismét a segítségeteket kérném!
az excel tud-e egy bizonyos tartományban színekre gyűjteni, azaz az adott tartományban meg tudja-e mondani mennyi pl. piros cella van?
ha igen legyetek szívesek okosítsatok ki erről.
előre is köszönöm a választ -
Delila_1
veterán
Legyen 2 lap a füzetedben. Egyik az űrlap, a másik, ahol a szövegek vannak 3 oszlopban.
Az űrlapra kiteszel egy űrlap vezérlőelemet, a kombipanelt. A bemenet forrása a másik lap F1:F3 tartománya, cellacsatolás az Űrlap!H1 cella.
A szövegeket össze-vissza helyeztem el. A B3 cella képlete látszik a szerkesztőlécen. Az INDEX függvény első paramétere a tartomány, ahonnan az adatokat veszed – jelen esetben $A$2:$C$7. Második a sor, az első szöveg esetén ez a tartomány első sora, ez változik a többi képletnél. Harmadik paraméter a tartomány oszlopa, amit a kombipanel csatolt cellájára hivatkozva adhatsz meg. -
oz82
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan excel kérdésem hogy Van egy ajánlati úrlapom. Amit német angol vagy magyar nyelven kellene megírni. Lenne egy olyan legördülő választéklista hogy ki tudjam választani hogy pl. EN-HU-DE, és az egész munkalapot átírja ennek megfelelően a kívánt nyelve az kijelzett szöveget.
Valamiféle segédlet is elég hogy el tudjak indulni.
THX.
-
m.zmrzlina
senior tag
Létezik e az Application.ScreenUpdating-nek oprendszer szinten is működő változata.
Az a gondom, hogy van egy makróm ami azt csinálja, hogy
1. megnyit egy fájlt
2.kiír belőle bizonyos adatokat
3.bezárja a fájlt
4. GoTo 1 (kb 1000-szer)Ezalatt a tálcaikonok folyamatosan változnak (a megnyitás-bezárások miatt) egy kicsit "hektikussá" téve a makró futását.
Ezért szeretném letiltani a képernyőfrissítést rendszerszinten.
-
Delila_1
veterán
válasz
BenJoe80 #17203 üzenetére
Szia!
Valószínűleg nem jól fogtál hozzá, ha egy délutánt vett igénybe.
Az ilyen éves számolást úgy érdemes összeállítani, hogy megcsinálod az első hónapot, utána ezt a kész lapot másolod 11-szer (Ctrl-t nyomod, közben a lapfület jobbra húzod). Akkor már csak a lapfüleket kell átnevezni, és jöhet az összesítő lap. Ott beírod a két képletet az első hónapra, lemásolod a többi mellé, majd átírod a hivatkozásoknak a lapra történő részét.Az összegzéshez lehetne alkalmazni az INDIREKT függvényt, hogy ezt a 12 db átírást se kelljen végrehajtani. A 17195-ös hsz. képe szerint a B2 cella képlete =SZUM(INDIREKT(A2&"!B:B")) lehetne. Ezt azért nem ajánlom, mert az INDIREKT un. volatilis függvény, bármi változás történik a füzetben, az ezt tartalmazó cellák újraszámolódnak. 12 db-nál ez nem sok, de ha sok ilyen függvény van a füzetedben, észrevehetően lassítják a számolást.
Ebből az első lap megtervezése az, ami hosszabb időt vehet igénybe.
Ráment a délutánod, de innen kezdve egész évben csak az adatokat kell beírnod, jövőre a más néven mentett füzetből pedig kitörlöd az adatokat. Kijelölöd együtt a 12 lapot, és az aktuálisról törlöd azt, ami nem kell.
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Delila_1 #17195 üzenetére
Köszi Delila_1 a segítséget. Végül is, az lett, amit mondtál: a különböző adatokat, különböző munkalapokról egy munkalapra vittem és onnét már nem volt probléma létrehozni a grafikont.
Az igazság az, hogy reméltem nem kell ezt megtennem. Ráment az egész délutánom, estém.
Köszönöm szépen a segítségedet!
-
Caipi
tag
válasz
Delila_1 #17200 üzenetére
bocsánat, ha túl bonyolultan fogalmazom :-)
Tehát, most egyszerűen átveszem a Munka2 B oszlop értékeit fkeres()-el a Munka1-re. Azért kell az fkeres(), mert nem biztos, hogy az azonosító megegyezik (nem biztos, hogy abban a sorban van).
Szval arra gondoltam, hogy lehetséges-e esetleg ezt egy függvényben megoldani a Munka1-en
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fotós kérdések órája
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest