Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12048) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Bányászattal kapcsolatban lenne kérdésem. Tegnap ugye meglett a Hauler, el is mentem egy pár ugrásra lévő aszteroida mezőbe. Sok időm nem volt és talán nem is akkor a siker (mondjuk este 11 környékén már inkább fociztam a rögökkel, mintsem begyűjtöttem őket a fáradság miatt), mivel még 1t silver se jött ki, meg pár ismeretlen anyag.

A kérdésem az lenne, hogy ha ma beloggolok, akkor újra lehet az aszteroidákat bányászni? Vagy ezek nem állandó spotot? Ha igen, akkor mennyi a "respawn" ideje?

Ha kevesebb mint 1t van egy ércből, akkor gondolom az addig a finomítóban marad, mert eladni csak egész tonnánként lehet, ugye?

Létezik bányász térkép vagy lehet valahogy szűrni a csillagtérképen? Redditen találtam egy-két kósza képet, de semmi összefüggőt. Vagy az aszteroida övek állandóan változnak a játékban és ezért nincsen?

Eravate ("kezdő" terület) környékén elképzelhető, hogy találok Metallic Ring-et vagy Metal Belt-et, ahol lehet bányászni a drágább érceket?

Illetve Duvi beszélt róla, hogy a lakott területek peremén érdemes nézelődni. Akkor meg is néztem, hogy milyen rendszerekre gondol, de tegnap nem sikerült reprodukálni, hogy hogyan találom meg a lakott rendszerek szélét. Mire is kell szűrni a csillagtérképen? :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.