Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12601) baphomet


baphomet
senior tag

Mikor már kezdtem lassan ráunni a dolgokra, akkor rábukkantam egy rendkívül szórakoztató játékmódra. Silent runninggal, RESben vadászni a fejvadászokra. ;] Ez a "Settenkedő Halál" DBS összeállítás tökéletes szerszám hozzá.
Nincs is attól nagyobb élvezet, mint amikor a Föderáció zagyvaságaival teletömött fejű Hudsoniták a saját RESükben kapják a hátukba a birodalmi propagandát. :DDD

Egyébként a Diamondback Scout egy remek kis hajó. Harci szakirányt választó kezdő parancsnokoknak ajánlom, hogy amint összejön rá a pénz, azonnal üljenek át bele a Viperből, minden tekintetben jobb tőle.

[ Szerkesztve ]

(#12602) kozi71


kozi71
senior tag

Előkerültek a nagy hajók is végre a wantedek között. A tier is megugrott. Aki játszik itt az húzzon bele, mert három nap után ez volt az első napom, hogy visszaestem a 15%-ba.

high tech, low life

(#12603) feldeci válasza kozi71 (#12584) üzenetére


feldeci
tag

Köszi! Kipróbálom majd a turretet is, tegnap ezt raktam össze, nem sok időm volt már de muszáj voltam kipróbálni. Azért az a 3C/G beam elég brutál módon olvasztja a pajzsot, nem nagyon volt olyan hajó aminek maradt volna mire kifogyott a capacitor. Aztán amíg töltődött a multicannonnal lehet osztani, beválni látszik de tesztelem még :)

Van értelme a military páncélnak? Dög nehéz és úgyis 6A shields, 3SB, 2SCB.. ha nem maradt pajzs akkor valami nem jól sikerült és úgyis tipli..

(#12604) kozi71 válasza feldeci (#12603) üzenetére


kozi71
senior tag

Szerintem militarynak semmi értelme, én is lécelek ha nincs pajzsom már. De nem nagyon van ezzel a géppel NPC-nél ilyen. Talán a Vulture volt az a hajó ahol sokszor hasznát vettem.
SB-ből már nálam is három figyel,SCB-t meg nem használok, kell a hely a szállításhoz. :)

high tech, low life

(#12605) CactuS válasza kozi71 (#12602) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Tegnap repdestünk ketten a HIP 116213 rendszerben, próbálgattuk a két Vulture-t (amik tényleg nagyon szépen aratnak, bár talán Python volt a legnagyobb hajó, amivel találkoztunk, de azt is pillanatok alatt szétkapta a két Pulse laser).

Ebben a rendszerben amúgy tényleg nincsen Fix hely (RES)? Mi nem találtunk, így SCben csorogva kerestük a hajókat, ha néha-néha láttunk egy WSS/USS-t, akkor abba be-benéztünk, bár ezekben sem mindig volt Wanted hajó. Vagy ezt így kell csinálni? :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12606) baphomet válasza feldeci (#12603) üzenetére


baphomet
senior tag

Szerintem a páncélnak és a HRP nek Vulture-től felfelé nincs sok értelme, kivéve, ha PvP-zel életre-halálra.
PvE-ben, ha lemegy a pajzs úgyis lelépünk gyorsan, arra az időre meg általában elég alap páncélzat is. A jobb és több páncél nem védi jobban a modulokat, tehát talpig vasban is ugyanúgy sérülhetnek, mint "meztelenül".

[ Szerkesztve ]

(#12607) kozi71 válasza CactuS (#12605) üzenetére


kozi71
senior tag

Én a nav beacon-nál vagyok, nem megyek sehová onnan. Jönnek szép számmal a wantedek. Három óra alatt volt meg a top 15% ott. De ma volt első alkalom, hogy jöttek a combosabb hajók is végre. 140 ezret ad egy kondáért.

high tech, low life

(#12608) RichieTri válasza CactuS (#12605) üzenetére


RichieTri
senior tag

Ha jól tudom RESt megCZt csak közelről lehet észrevenni...
Menjetek közel bolygókhoz,beltekhez,állomásokhoz akkor beadja a nav. képernyőn.

live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri

(#12609) baphomet válasza kozi71 (#12607) üzenetére


baphomet
senior tag

Még nem jártam ennek a CG-nek környékén, így nem tudom mi a pontos szitu arrafelé, de egy tippem van nektek. Nézzetek el a 10 fényéven belüli környező rendszerekbe és ott keressetek és vegyetek fel olyan fejvadász küldetéseket (pl.: x db. kalóz kilövése), amik a HIP 116213-be szólnak. A küldetés így garantálja a wanted hajókat, és a CG-hez jó bounty-n felül még ott lesz a küldetésért kapott pénz is fagyira.

(#12608) RichieTri
RES, CZ 1000ls-en belül látszik.

[ Szerkesztve ]

(#12610) #24909056 válasza #24909056 (#12561) üzenetére


#24909056
törölt tag

akit érdekel a PowerPlay annak itt a válasz hogy mi történt.

[ Szerkesztve ]

(#12611) VitoSagi válasza baphomet (#12601) üzenetére


VitoSagi
tag

Beteg koncepció, nagyon tetszik! Annyit nem értek (és mielőtt kipróbálom szeretném megtudni) miért B a LifeSup és a PP? Alapból D a megszokott LifeSup és erre a konfigra még az alap E kategóriás PP is elég lenne. Miért jobb a B? Melegedés, hőjel? Akkor miért nem A modul? Jó, úgy drágább... Amúgy laza, meg fogom nézni milyen. :R

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#12612) baphomet válasza VitoSagi (#12611) üzenetére


baphomet
senior tag

A B-s modulok a legmasszívabbak. Life supportból meg kell a jobb amúgy is, hogy tovább bírjam levegővel, ha kilőnék a pilótafülkét.

(#12613) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

A tegnapi vulture annyira bejött, hogy már most az upgrade-en töröm a fejemet. Kérdés az, hogy van még hova fejleszteni ezt a konfigot? B shield, vagy Chaff helyett még egy SB? 4A Sensor? Igazából lehet egy kicsivel nagyobb Kill Warrant Scanner jól jönne, mert elő-előfordul, hogy kiúsznak a hatótávból és akkor megszakad a scannelés. Vagy inkább agilitásra vagy pajzsra tartalékoljam az energiát és tanuljak meg együtt élni a D0 KWS-vel? :)

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12614) duvi válasza CactuS (#12613) üzenetére


duvi
nagyúr

Én a pajzsot és a KWS hatótávolságát növelném meg. CL helyett egy C-s SB és a KWS-ből egy C-s modult tennék fel. Ezzel a configgal 140% helyett 152% lesz a pajzsod és 3 Km a KWS hatótávolsága.

(#12615) VitoSagi válasza CactuS (#12613) üzenetére


VitoSagi
tag

Én RESben mindig tüzelés előtt szkennelek kényelmesen, általában a kalózok amúgy is beállnak elém cargo szkennelés miatt, addig nyugodtan lefut a legrövidebb hatótávú KWS is. Ha persze már rálőttél a Wanted hajóra nyilván nehezebb lesz szkennelni. 10 mp nekem bele szokott férni, van hogy amúgy is töltöget a pajzsom még ilyenkor is, de ahogyan érzed. Nincs két egyforma játékos ezért nincs tökéletes konfig sem, ami mindenkinek jó. :K

Duvi maestro, én a chaffot azért szeretem kézközelben tudni, mert amikor már lement a pajzsom és nagy tűzerejű ellenfél támad igen sokszor életet mentett már az a pár másodperc amit biztosított. Hiába erősebb a pajzs 12%-val (522mJ vs 481mJ, az kb. egy Python sorozatnyi különbség maximum amit elvisel), ha lefogy minden lövés talál... :N

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#12616) Sonic*


Sonic*
aktív tag

Sziasztok!

Ma vettem meg a játékot, de lehet meg is bántam...a játék maga gondolom jó, a tutorialokon túl nem jutottam. Van egy xbox 360 pc controllerem, amivel irányíthatatlan a játék. Minden invertálva van, holott beállításokban ez ki van kapcsolva, ez által játszhatatlan. Valami help, hogy normálisan a fel az fel a le az le legyen? :R

Majd kiderül..vagy beborul!

(#12617) VitoSagi válasza Sonic* (#12616) üzenetére


VitoSagi
tag

Lehet rosszul tudom, de alapesetben ha lefelé nyomod a kart emelkedni kell a hajónak, ez a sztenderd repszim beállítás. Próbáld kikapcsolni-bekapcsolni az invert axis dolgot, valaminek változnia kellene.

CactuS ha át akarod építeni Beam-re, esetleg arra van itt egy verzióm, ezt használtam korábban. Kicsit áldozni kell a pajzs hatékonyságából és a szenzorból, de csak így lehet kigazdálkodni értelmesen a szükséges energiát. Beammel más lesz a stílusod, nem tudsz folyamatosan tüzelni, csak rövidebb ideig, de nagyon pusztító a hatása. Én jobban szerettem, még akkor is ha a melegedés miatt szüneteket kell tartani, addig mindig igyekeztem még kedvezőbb lőpozícióba kerülni. Ki kell próbálni, a többség Pulse párti, én a nehezebb utat jártam és a Beam volt a kedvencem. Stílus kérdése. :K

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#12618) Sonic* válasza VitoSagi (#12617) üzenetére


Sonic*
aktív tag

semmi nem történt, a bal karral emeli az orrt, a jobbal fordul. Utóbbi már normális viszont az emelkedés invertált, ezt pedig én úgy szeretem, ha minden irány szerint működik. Nem lehet ezt bill+egérrel nyomni? Az ezerszer kényelmesebb mint ez a vacak.

[ Szerkesztve ]

Majd kiderül..vagy beborul!

(#12619) Diopapa válasza Sonic* (#12618) üzenetére


Diopapa
addikt

Ha Steamen vetted és nem játszottál még vele 2 órát, inkább refundold.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#12620) VitoSagi válasza Sonic* (#12618) üzenetére


VitoSagi
tag

Most pont nem vagyok játék közelben, de elvileg mindent újra lehet definiálni, akár az iránytengelyeket is, szóval ne add fel. Ha nem tudod megoldani este fent leszek és megnézem neked. Anno a Hotas előtt én is X360-val nyomtam, bár nem szerettem, mert kevés dolgot tudtam vele vezérelni, azért messze használhatóbb volt, mint a bill+egér. Mondjuk én a bal karra tettem a Pitch és Roll tengelyt, a Yaw pedig LB-RB volt, így a jobb karra mehettek a thrusterek manőverezéshez vagy a kamera mozgatás igény szerint. Ne add fel, jó lesz ez.

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#12621) duvi válasza Sonic* (#12616) üzenetére


duvi
nagyúr

Nézd meg ezt az oldalt: ED Xbox 360 controller beállítások és profilok. Ezen kívül ajánlott videók: Adam Leech, ED tutorialok Xbox 360-al

[ Szerkesztve ]

(#12622) baphomet válasza Sonic* (#12618) üzenetére


baphomet
senior tag

Bekapcsoltad az invert axis funkciót, ahogy VitoSagi írta, így:

és ezután sem működött jól?
Ha igen, akkor valami windows + gamepad driver probléma lehet, ha nem, akkor tényleg add vissza a játékot, mert ettől sokkal bonyolultabbnak tűnő dolgokat is meg kell ugranod majd.

Direkt kipróbáltam, hogy ne csak a vakvilágba beszéljek, tökéletesen működik az invertálás ki/be kapcsolása X360 gamepaddel.

[ Szerkesztve ]

(#12623) Sonic* válasza baphomet (#12622) üzenetére


Sonic*
aktív tag

kösz, egy gép restart után már minden arra megy amerre kell! :R

Egy kérdés: ha már bemegyek dokkolni akkor odamegyek a platformom fölé. Na most ha én rendesen jobbra akarok menni pl akkor mit csináljak? Ha gázt adok akkor neki a toronynak, simán fordulni aztán egy kis gáz aztán megint meg sok idő...vagy így kell? :R

Majd kiderül..vagy beborul!

(#12624) duvi válasza Sonic* (#12623) üzenetére


duvi
nagyúr

A három tengely mellet van még két mozgásirányunk, amit a thrusterekkel lehet irányítani. Oldalazás és emelkedés/süllyedés. Ezzel tudod finomítani a manőverezésedet. Többek között leszállásnál is zsügséged lesz rá. Mielőtt "vakon" nekiugranál a játéknak, ajánlom figyelmedbe a fenti Téma összefoglalót.

(#12625) duvi


duvi
nagyúr

Elite: Dangerous Newsletter #82. Komolyan ráfeküdtek az Arena PvP-re. Itt a harmadik pályáról egy kép:

(#12626) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Duvi!

Az első hsz-ben a "Köszönet az alábbi kollégáknak a segítségért és észrevételekért: " résznél lehet jobb lenne kivenni a "?cpt_code=xxxxxxxxxxxx" részt, mert így nem töltődik be a lapjuk. :R

Üdv. core2

(#12627) feldeci válasza Sonic* (#12623) üzenetére


feldeci
tag

Én Xbox One controllerrel nyomom, mondjuk szeretem is. Viszont hidd el, a bill + egér kombónál nincs rosszabb ehhez a játékhoz, kell a két analóg kar. Ezt a profilt viszont nagyon ajánlom figyelmedbe, kisebb módosításokkal ezt használom, szerintem tök logikus és kényelmes.

Szerk: a hardpoint autodeployt kapcsold ki, meg a jettison all cargot, sok kellemetlenségtől fogod megkímélni magad :)

[ Szerkesztve ]

(#12628) Sonic* válasza feldeci (#12627) üzenetére


Sonic*
aktív tag

Kösz majd megnézem! :)

Viszont itt amúgy "kell" valamit csinálni? Láttam küldiket, fel is vettem egyet, elmentem a rendszerbe de semmi nem volt ott. Egyáltalán jó helyen néztem őket "Bulletin" alatt? :F

Majd kiderül..vagy beborul!

(#12629) duvi válasza Neil Watts (#12626) üzenetére


duvi
nagyúr

Köszönöm, hogy szóltál! Javítottam :K

(#12630) CactuS válasza Sonic* (#12628) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Igen. Bulletin board. Küldetéseknél különböző fajta van. A sima szállítós a legegyszerűbb, így néz ki az ikonja:

A többi, pl: a keresgetősnél USS/WSS jeleket kell keresni a rendszeren belül SCben. Én kezdőként (100 órával ezelőtt :B ) Ezt a sima trade-et vagy a csempészést szoktam vinni (ugyanez az ikon csak van benne egy koponya).

1. hszben (a fenti kép környékén) van pár tipp, - Hasznos tippek kezdőknek: rész, ott van pár tanács, ami segít az elején kicsit eligazodni ebben a világban.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12631) kozi71


kozi71
senior tag

A bounty hunter játéknak szerintem reggelre vége, jól belehúztak ma az emberek. Már tier 7 felett a jelző.

high tech, low life

(#12632) VitoSagi válasza baphomet (#12612) üzenetére


VitoSagi
tag

Silent Hunter konfig 2.0?

Amúgy Trade Matyi lettem átmenetileg én is, mert nagyon karcsú a pénztárcám amióta elfüstöltem a Pythont, nehezen akar egy jó Vulture ára összejönni, pedig az az elsődleges cél most. Vettem egy T6 talicskát és kerestem egy klassz Imperial Slave utat, oda-vissza 3600/T haszon, ez elég jónak tűnik. Lehet még egy T7 is befigyel és halmozok egy kis pénzt, harcoltam már eleget az utóbbi időben. Bár szemezek a Courierrel is, ki kellene próbálni. Nehéz az élet. :D

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#12633) CactuS válasza kozi71 (#12631) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ha kimaxolják a szinteket, akkor lezárják?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12634) duvi válasza CactuS (#12633) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen :K . Amikor eléri egy CG a max. Tiert, akkor egyből vége van.

(#12635) CactuS válasza duvi (#12634) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

És utána még leadható, ami függőben van bountym? Vagy annyi és kész? Az a baj, hogy nagyon kevés nagy dögöt találok. 10k bountyért pedig a fene sem üldöz egy addert. :(

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12636) duvi válasza CactuS (#12635) üzenetére


duvi
nagyúr

Lejárat után már nem lehet leadni :( Érdemes a vége felé már gyakrabban visszaugrani az állomásra és sűrűbben leadogatni, hogy ne ragadjon be túl sok kill/credit a végén.

(#12637) feldeci válasza VitoSagi (#12632) üzenetére


feldeci
tag

A mostani imp slave-es trade route-om majdnem 4300Cr/t, 3 ugrás kondával szóval T6-al az lehet 2-re is lemegy, érdemes körülnézni. Csak annyit mondok: Zemina Torval, csak az imp slave irány 3000Cr/t és akkor még van a visszirány.

(#12638) CactuS válasza duvi (#12636) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ezt jó tudni, köszi. Akkor kb 100k-ként inkább leadom, már ha ébren tudok még maradni. Top 15%, 5%-ban van valaki? Mennyit adott bele?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12639) baphomet válasza VitoSagi (#12632) üzenetére


baphomet
senior tag

Ez sem rossz. Ki is próbálom majd, úgy is kíváncsi vagyok rá, hogy a pulse laserek mennyivel jobban fűtik fel a hajót, mint a kinetikus fegyverek, mert ha nem túlságosan, akkor ez még jobb megoldás is, mivel az MC-nek elég sokáig tart ledarálni a pajzsokat.

(#12640) kozi71 válasza CactuS (#12638) üzenetére


kozi71
senior tag

Ez a vége! :D

high tech, low life

(#12641) CactuS válasza kozi71 (#12640) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Gratula hozzá, baszki szép mennyiség.

Hát nekem csak annyi lett: [link]. Mondjuk egy estét toltuk, tegnap 20:00-tól hajnali 03:00-ig (csoda, hogy eddig fent voltam, utoljára talál Wowban volt ilyen)

Sajnos nagyon kevés nagy hajót találtunk, talán 4 Conda-t, a többi mind kicsi volt. Most reggel még beugrottam és majdnem be is szoptam egy cimbivel. USS-be be, gold kiszórva, na mondom fasza végre egy Anaconda. Hát nem, kb 6-8 wanted emberke, közte legalább 3 vagy 4 vulture. Kb 10 sec alatt lekapták a pajzsot, majd hülyére lőttek, de végül sikerült elfutni.

Több nagyobb hajóhoz mi kéne? Nagyobb hajó, pl: Python vagy nagyobb rank (most novice a combat rankom).

Remélem lesz hasonló event hamarosan, vagy lehet valamit lőni, mert eléggé bejött ez a Vulture. Lehet Zemina Torvalnak kéne egy kicsit lövöldözni.

Ez a partyban osztják a bounty értékét nekem egy kicsit furcsa. Miért nem ad rá wing bonuszt, mint a kereskedés? :F

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12642) VitoSagi válasza feldeci (#12637) üzenetére


VitoSagi
tag

Jaja, én is Torval űrben találtam ezt, Imp. Slave ahogy mondod 3000/T önmagában, a visszaút 600/T, viszont csak 1 ugrás. :K Cakkompakk meg van egy kör 12-15 perc alatt, szóval 4 belefér egy órába, azaz nagyjából a 104 cargoval csinálok óránként 1,3-1,4 milliót. Ugrani viszont csak 19Ly körül tudok megpakolva, így ami neked 3 ugrás az nekem 4-5 is lehet, úgy talán el is vesztem a hasznot az időkiesés miatt. Még keresgélek majd, elsőre ez kellemes volt és ami még jó, hogy az egyik állomáson tudok venni majd hamarosan egy Couriert és van több RES, így oldom az egyhangúságot némi gyilokkal, mert nem bírok folyamatosan kamionozni. :N Sajnos nagyon az elején járok (újra), de nem akarok görcsösen pénzt farmolni, azért kell egy kis móka is, hiszen ez egy játék. Időm van kevés mostanában, az a szűk keresztmetszet.

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#12643) feldeci válasza VitoSagi (#12642) üzenetére


feldeci
tag

Ne viccelj, 18,5Ly körül ugrok telepakolva, azért mondtam h neked lehet kevesebb.. Kitépem a hajam ha nincs rajta 7A thrusters, de ahhoz már kell 7A PD hogy folyamatosan tudjak boostolni, nehéz a drágám. Viszont 6D thrusterrel meg az élet nehéz :)

[ Szerkesztve ]

(#12644) VitoSagi válasza feldeci (#12643) üzenetére


VitoSagi
tag

Nohát jól körülnéztem és találtam egy jó 2 ugrásos kört tőlem 60Ly távra, át is cuccolok. Remélem eddb.io nem téved, akkor 4900/T lesz a haszon, talán óránként abból is tudok 4et teljesíteni. Három biztos, az is garantált 1,5m/h. Plusz 1 ugrás nem lehet több 1 percnél.

Amúgy nem tudtam mekkora az Anaconda ugrótávja, bár amekkora batár nem meglepő. Nekem az még messze van. Egyelőre kitermelek egy játszós Couriert a T6 mellé, utána spórolok T7re, majd játszós Vulture. Tovább nem nézek egyelőre. :)

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#12645) kozi71 válasza CactuS (#12641) üzenetére


kozi71
senior tag

Nem rossz pénz az sem! Neked is gratulálok hozzá! :C
Pythonhoz nem kell semmi rang,clipper, dopship az amit nem vehetsz baron, illetve ensing rang nélkül.
Ha végkép mindennek vége és már nem tudsz menekülni, még próbálj nyomni egy ESC-t, régebben működött. Kell még 15 másodperc és kilép, mikor visszalépsz már nem lesz ott az ellen. Igaz a hajód olyan marad mint volt. De akkor már könnyebben el lehet kúszni a bázisra javításra.

high tech, low life

(#12646) Diopapa


Diopapa
addikt

Öööö tényleg nem lehet megosztani wingben a mission rewardot? :U

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#12647) warcat


warcat
veterán

Akit esetleg érint, Kamito / Newcomb Hubnál kapható Clipper 15% kedvezménnyel;

HIP 20342 - Bowen City-be átugorva gyakorlatilag fel is szerelhető teljesen, ott szinte minden modul kapható, Vulture ugyanitt(Bowen),kb csak gimbaled beam 3 nincs rá ha azt használnád (pulse g van)

További hajók még az "érdekesek" közül: Anaconda,Python,Fer-de-Lance,Fed Dropship
Futottak még: Type 6,7,9

Class 3/g Beamet a szomszédos rendszerek közül vagy Heverduduna - Jacquard Orbital vagy Er Longs - Hoyle Terminal-on találtam,már nem emlékszem.

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#12648) feldeci válasza warcat (#12647) üzenetére


feldeci
tag

Két napja voltam Bhritzameno-n a Pythont felfegyverezni, A-Z minden volt és mivel Hudson, így 20% kedvezmény a fegyverekre, a 3C/G Beam esetén az már tétel. Szóval csúzliért oda érdemes! :K

Jafnhau viszont eléggé le volt rabolva :(

(#12649) CactuS válasza kozi71 (#12645) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Mármint úgy értettem, hogy Python/Conda wanted hajókhoz, hogy többet adjon be. :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12650) Phobion válasza duvi (#12625) üzenetére


Phobion
őstag

miért jó ilyet erőltetni? :F

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.