Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11901) baphomet válasza SG42 (#11900) üzenetére


baphomet
senior tag

6-7 másodpercnél 75%-ra érdemes levenni a tolóerőt, annak pedig adhatsz külön billentyűparancsot is, és akkor nem kell folyton figyelgetni a kék sávot, vagy a gázkar ledsorát.

(#11902) Htibimor válasza pcnet (#11862) üzenetére


Htibimor
senior tag

Itt Fusang-on több tojás is kikelt!

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#11903) gigafun válasza Htibimor (#11902) üzenetére


gigafun
senior tag

Ez nekem fölöttébb gyanús. Két napja jártam Fusangon az Anakondámmal. Lehet, hogy amíg a kocsmában voltam ez lerakott egy csomó tojást és most kezdenek kikelni? :)) :)) :))

(#11904) mettek válasza CactuS (#11898) üzenetére


mettek
addikt

Én addert vettem a Sidewinder után az illegális szállítmányozáshoz, nekem nagyon tetszett az a hajó és csak kicsit drágább mint a hauler. :)

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#11905) CactuS válasza mettek (#11904) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ezeket is érdemes lehet megvenni az akciós helyen? (Fusang?) Vagy az valami messzi-messzi galaxys, ahova a sidewinderrel nem igazán jutok el ebben az életben? :DDD

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#11906) VitoSagi válasza mettek (#11904) üzenetére


VitoSagi
tag

KnockOut87: Jó kis hajó az az elején szerintem, én is szerettem. A Hauler kevesebbet tud szállítani és kevesebb a HP rajta, az Adder már kisebb hajók ellen harcba is vihető akár. Persze nem arra való, de ha muszáj 1-1 Cobra vagy akár Viper már lepofozható vele ha ügyes az ember. :)

CactuS: Nyilván az engedmény mindig jól jön, de egy Adder vagy hasonló esetében ez csupán "tizenpárezer" Cr, míg egy Anaconda vásárlásnál már "tizenpármillió". :D Ahogy érzed. :DDD

[ Szerkesztve ]

ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

(#11907) mettek válasza CactuS (#11905) üzenetére


mettek
addikt

[link]
Itt legörgeted és egy táblázatba kiírja hogy melyik rendszerben melyik állomáson lehet megvenni. :). Ha minden igaz akkor te még az Eravate-hez közel vagy, ott kapható a Cleve Hub állomáson. Nézd meg a linket.

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#11908) Viper26


Viper26
nagyúr

Erre van valamilyen megoldás? :O

iPhone 14 | FR955

(#11909) CactuS válasza mettek (#11907) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

A linken lévő hajót néztem, de eddig nem tűnt fel a táblázat. :B Itt egyébként mindig azt kell nézni, hogy hol bukkant fel legutoljára a hajó? Vagy ha egyszer felbukkant, akkor onnantól már lehet kapni?

Azt jól látom, hogy elvileg a Haulernek nagyobb a csomagtere? Adder cargo capacity: 6 t vs Hauler 8 t. Ugyanakkor Itt ha rendezem a táblázatot azt írja, hogy a max cargo 26 vs 22 tonna. Ki lehet belezni a hajót, vagy lehet venni valami raktérbővítő modult, hogy több, mint 4x-esére növekszik?

Igen, elvileg Yakabugai rendszerben loggoltam ki, a térkép szerint fent északon az ismert térkép szélén, közel Eravate-hez.

Ha minden igaz, akkor elég gyorsan oda tudok érni: Yakabugai jump: 4.38 ly -> Chamunda, jump: 6.49 ly -> Eravate.

Cimborámnak - akiről nemrég meséltem, szintnén megvette, sőt vett mellé egy T. Hotas X-et is :D - Win 7 alatt voltak gondjai, hogy nem ismerte fel rendesen és csinált hülyeségeket a játékban + USB Hubra volt kötve a Joy. Aztán azt hiszem töltött le hozzá drivert + levette a Hubról, utána megjavult.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#11910) kozi71 válasza CactuS (#11909) üzenetére


kozi71
senior tag

Minden bázoson más és más a választék, de általában a kisebb hajók vannak mindenhol.
Térképen ráböksz a bázisra, ott kiírja van-e hajópiac azon a bázison.
Igen, lehet bővíteni alap helyzethez képest a raktér számát. Viszont cserébe le kell mondani olyan alkatrészről ami nem létfontosságu.

link

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#11911) kozi71


kozi71
senior tag

Ez meg az adder. Nekem ez jött be.
De ennél olcsóbb is lehet, nem kell bele a kettő A0 shield booster, és úgy már energia sem kell annyi hozzá.
Én egyáltalán nem tuningoltam, egy nap alatt bejött vele a cobra ára.

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#11912) duvi válasza CactuS (#11909) üzenetére


duvi
nagyúr

"Ki lehet belezni a hajót, vagy lehet venni valami raktérbővítő modult, hogy több, mint 4x-esére növekszik?"
Minden hajó moduláris felépítésű. Vannak fix modulok, amikre csak egy bizonyos eszköz tehető fel, de itt is cserélhetünk fejlettebb modulra. Az internals modulok szabadon változtathatóak. Ez azt jelenti, hogy a játékstílusunk szerint legózhatjuk össze a hajónkat. Aki szállítani szeretne, az főleg cargo modulokat pakol fel. Aki harcolni, az inkább pajzs és armor növelőket... stb. Esetedben elég, ha a Ship Stats bekezdés alatt rányomsz a Trading Ship fülre és máris a maximális cargo kapacitást mutatja minden elérhető hajónál. Hauler max. cargo 22T, Adder max. cargo 26 T. Arra vigyázz, hogy az itt mutatott maximális cargo értékek csak a pajzs beáldozásával érhetőek el!!! Ezt nem javasolnám, főleg kezdő játékosoknak! Persze az arányok így is megmaradnak, tehát az Adder kicsivel többet tud szállítani akkor is, ha meghagyjuk a pajzsot. Itt előre össze tudod legózni a hajóidat és láthatod, hogy mennyibe fognak kerülni. Adder és Hauler. Nagyon fontos paraméterek az össz energiafelhasználás és az ugrótávolság! Mindig figyelj a Power oszlop alján látható energiaértékre! Több mint 100%-ot mutat, akkor nem tudja kiszolgálni a reaktor a hajómodulokat, ami leálláshoz vezethet! Lehet ugyan a modulprioritásokkal játszani, de ezt még hagyjuk, hogy ne legyen egyszerre túl sok infó :D Amennyiben fejleszteni/cserélhetni szeretnéd a modulokat, akkor Hi Tech rendszereket keressél a Galaxis mapon (szűrést használva), mert ezeknél sokkal nagyobb az elérhető modulválaszték.

[ Szerkesztve ]

(#11913) mettek válasza CactuS (#11909) üzenetére


mettek
addikt

igen, alapból kisebb az adder raktere de nagyobbra tudod bővíteni mint a haulerét. Az adderé max 26 tonna lehet, a hauleré 22t Az addernek nagyobb a tankja is. Hasonlíts össze minden elemet a 2 hajó között és döntsd el te :)
A táblázatban lévő összes helyen árulják, a dátumok csak azt jelzik mikor néztek rá utoljára, hogy ott valóban kapható-e. Max egy frissítéssel szedhetnek ki hajókat egy egy állomásról de nem valószínű. Szóval amit ott látsz azok közül bárhova mehetsz. Mondjuk érdemes lehet ezek közül High Tech rendszert választani mert ott több az alkatrész is....ha egyből fel is akarod szerelni a hajódat.

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#11914) ooooobi válasza Viper26 (#11908) üzenetére


ooooobi
senior tag

Ujra kene konfigolnod az egeszet, hotasxed van, vagy valami komolyabb?
Vagy tölts le egy bindet és alakítsd át ahogy neked tetszik.

Ezeket találtam hirtelen:
Hotasx1

Hotasx2

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#11915) Diopapa válasza mettek (#11907) üzenetére


Diopapa
addikt

Vagy ha töltögetnétek az EDInfo-t... :B :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#11916) CactuS válasza duvi (#11912) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Köszönöm, ez tiszta lego, marha jó. :)

Így elsőre mennyire lőttem mellé? Adder bányászni. Adder szállítani, akár hosszútávra is.

Lövöldözésben én - még - béna vagyok, így a Gimball ágyúkat preferálnám. Árban első körben minimál lenne a költség, ezért nem is tettem bele maxos cuccokat. Refineryből azt hiszem azt olvastam, hogy legalább olyan kellhet, ami 2 félét tud és az az 1C, ha jól értelmeztem.

Bár azt hiszem első körben a szállítás marad, mert az kb 50k-val olcsóbb megoldás. A kérdés az, hogy kell-e a fuel Scoop, vagy helyette inkább egy 2T-s cargo rack? Utilityből esetleg valami védelem a kiszedés ellen?

Diopapa: mi az az EDinfo? :B

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#11917) Viper26 válasza ooooobi (#11914) üzenetére


Viper26
nagyúr

Igen, Hotas X van, és próbáltam újra beállítani. :(

Megnézem ezeket majd, hátha. :R

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 | FR955

(#11918) CactuS válasza Viper26 (#11917) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ezt előtte neked akartam írni, csak a név kimaradt: Cimborámnak - akiről nemrég meséltem, szintnén megvette, sőt vett mellé egy T. Hotas X-et is - Win 7 alatt voltak gondjai, hogy nem ismerte fel rendesen és csinált hülyeségeket a játékban + USB Hubra volt kötve a Joy. Aztán azt hiszem töltött le hozzá drivert + levette a Hubról, utána megjavult.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#11919) Diopapa válasza CactuS (#11916) üzenetére


Diopapa
addikt

Ment PÜ.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#11920) duvi válasza CactuS (#11916) üzenetére


duvi
nagyúr

Kezdésnek jó lesz. Eleinte kevés a pénz, ezért abból kell gazdálkodni, ami van. Amennyiben szállítani fogsz, akkor a cargo kapacitás mellett a Frame Shift Drive fejlesztése legyen az elsődleges prioritás. Ebben az esetben Fuel Scoop (FS) nem nagyon fog kelleni, mivel állandóan állomások között fogsz ingázni ahol mindig tankolhatsz. Ezért inkább a plusz cargot javasolnám. Persze ad egyfajta biztonságérzetet a FS, hogy ne ragadjál az űrben ha elszámolnád magad és kifogyna a tankod. Powerplay óta ez se komoly gond, mivel tudunk egymásnak üzemanyagot vinni, ha valaki bajba jutna. A FS használatával óvatosan, mert az első próbálkozásoknál könnyű megsütni a hajót :D
Mindig figyelj az Insurance (biztosítás) összegére. Ha megsemmisülne a hajód, akkor vissza tudd vásárolni és ne kelljen hitelt felvenni.

(#11921) kozi71 válasza Htibimor (#11902) üzenetére


kozi71
senior tag

Pynthonod ment is a levesbe?
Gratula az új gépszörnyhöz! :C

high tech, low life

(#11922) CactuS válasza duvi (#11920) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Fogok, köszi. Hát a megsüléssel a traning alatt is voltak gondjaim az első ugrás után kicsit nem figyeltem, csak néztem, hogy milyen jól néz ki, aztán elkezdett a pilóta (meg a hajó) pirosra sülni. :DDD

Ebben a videóban valami fejmozgást követő rendszert használnak? Próbáltam a joystick-en beállítani, hogy lehessen nézelődni az egyik gomb+Hat switch-vel, de nem igazán jött össze. A másik, amit néztem, hogy a csempészésnél igazából annyi a lényeg, hogy a dokkolási engedély kérése után még azelőtt beérjen az ember az állomásra (a leszállással már nem sietnek, csak a bejutással. De mi van akkor, amikor "kültéri" a leszállópálya?) mielőtt le tudják scannelni? Tehát semmilyen extra cucc nem kell hozzá?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#11923) kozi71 válasza CactuS (#11922) üzenetére


kozi71
senior tag

A zárt bázisra is be lehet menni anélkül, hogy lefülelnének. Szépen megközelíted, 4km körül kéred az engedélyt, pont a bejárattal szemben, a zöld oldalon és szépen egyenletes sebességgel bemész,nem szabad fennakadni semmin, sem ütközni. Outposton ilyen gond nincs, jöhetsz mehetsz minden probléma nélkül.
Lehet kapni fejmozgás követőt de ahhoz nem árt a három monitor. Egynél a szemednek kényelmetlen, mármint fejed fordul szemddel visszalesni.

Kifelé menet illegális árúval megrakodva, nem árt sürűn nyomkodni a boost-t és olyan irányba menni ahol nincsenek rendfenntartó hajók. Aztán amint enged ugrani már menni is. Mert kifelé is büntethetnek.

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#11924) baphomet válasza CactuS (#11922) üzenetére


baphomet
senior tag

Outpost nem szkennel le, szinte semmi rizikója azokon a csempészésnek, nem kell lopakodni sem általában. Nagyon ritkán lehetnek rendőrhajók outpostok környékén is, azok viszont kiszagolják, ha vaj van a füled mögött.

(#11923) kozi71
Ez is mehet a híres utolsó mondatok rovatba. :)
Állomásokon az a biztos, ha silent mode-ben megyünk. Ha az állomás úgy dönt, hogy leszkennel, akkor 10mp-en belül le kell szállni, különben jön a bünti, ha az állomás végén van a leszállópálya, már nem biztos, hogy elég annyi idő.
Az, hogy eddig megúsztad nem jelenti azt ezután is meg fogod. ;) Én buktam már le silent módban is, mikor sikerült több, mint fél percig szerencsétlenkedni a levélbedobó környékén.

[ Szerkesztve ]

(#11925) gigafun válasza CactuS (#11922) üzenetére


gigafun
senior tag

Több megoldás van az észrevétlen bejutásra.
Az egyik a Silent Running. Ilyenkor megszűnik mindenféle hőkibocsátás, ezért gyorsan melegszik a hajó belseje. Ilyenkor le kell kapcsolni minden nélkülözhetű modult, hogy minél kisebb legyen a hőtermelés, még a pajzsot is. Tulajdonképpen szinte csak a hajtómű megy. A pajzs hiánya miatt elég kockázatos, és el kell sütni egy-két heat sink launchert.
A másik két módszer sokkal biztonságosabb. Kérsz leszállási engedélyt, és mielőtt az állomás közelébe érsz, kidobsz egy, vagy több heatsink-et, mert ha hideg a hajó, nehezen tudnak bemérni. Itt is ki kell kapcsolni a fölösleges hőtermelő modulokat, de a pajzs maradhat, ami leszállásnál nem hátrány.
A harmadik az, hogy a bejárat előtt használod a chaff launchert, ami zavarja a szkennerüket, és nem tudnak szkennelni.
Persze kombinálhatod a második-harmadik megoldást.
Van egy negyedik is, én így szoktam, de néha engem is kitör a frász saját magamtól.:) Ez pedig az, hogy az állomástól kb 3 km-re még boostolok egy utolsót a kondával, és legalább kétszázzal söprök befelé. Ez két dolog miatt necces:
1. Eltévesztem az irányt, és nekicsapódok a falnak,
2. Túl későn boostolok, és nem tudok megállni az állomás végéig.
Eddig még mindig megúsztam. :W :W :W
(vagy nem így kell lekopogni?) :)

(#11926) kozi71 válasza baphomet (#11924) üzenetére


kozi71
senior tag

Eddig mázlim volt, pedig a cliperrel sem könnyű beférni. De igazából a büntetés összege már nem zavar. 16E volt eddig a legmagasabb, de a csempész árú 350 körül volt, szóval akár automatával is mehettem volna. De
amíg kishajóval megy az ember addig számit minden ezer pénz.

Már láttam 2.5 milliós küldetést is persze elit rang kell hozzá...
A pynthonhoz is kell vagy három hónap mire jó lesz valamire, szállításon kivűl.
kondáról nem is álmodozom.

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#11927) baphomet válasza gigafun (#11925) üzenetére


baphomet
senior tag

Nekem a 2-es pont megvolt!. :DD
Sőt, az volt az első alkalom, hogy falnak vertem a hajómat. Elég gyenge kísérlet, nyilván. Azóta természetesen, már sokkal kifinomultabb módszerekkel is rommá tudom törni magamat, ahogy azt az IPSZ szabályzata megköveteli. :)

(#11928) duvi válasza CactuS (#11922) üzenetére


duvi
nagyúr

- A Játék támogatja a különböző fejkövető rendszereket. Legtöbben a FaceTrackNoIR-t használjuk, mivel ez a legolcsóbb megoldás. Persze vannak jóval profibb alternatívák is, de ezek jóval drágábbak. Ebben a topicban részletesen is olvashatsz a témáról.
- Csempészésnél mindig arra kell vigyázni, hogy ne scanneljenek le, mert akkor jön a bünti. Nagyobb állomások esetében ajánlott egy Heat Sink Launcher beszerzése és használata. Ez egy extra hűtőmodul, ami instant visszahűti a túlmelegedett hajódat. Csempészéskor a így érdemes használni. Megközelíted az állomást kb. 4 Km-re és bepozicionálod a hajódat az állomás bejáratával szembe (levélbedobó nyílás). Elindulsz és aktiválod a Silent Running funkciót, amivel jelentősen lecsökkented a hajód jelkibocsájtását, ezért jóval nehezebben észlelik a hajódat. Ennek viszont az a hátulütője, hogy megszűnik a pajzsod és leáll a rendszerhűtésed is, ami nagyon gyors túlmelegedéshez vezet. Ezért lesz szükség a Heat_Sink_Launcherre (HSL). Amikor figyelmeztet a hajód a túlmelegedésre, akkor aktiválod a hűtőmodult, ami kidobja a hőcserélőt és azonnal visszahűti a hajódat. A HSL-nek töltetei vannak, ezért be kell osztani a használatát. A lényeg, hogy minél gyorsabban bejussál és leszálljál. Ezután egyből kapcsold ki a Silent Runningot, (mivel már nem kell félned a scanneléstől) hogy ne süljél meg! Ilyenkor elindul a normál hűtés és a pajzsvisszatöltés is. A fent leírtak csak nagyobb állomások esetén használandók. Kisebb Outpostoknál nincs scnannelés, tehát ott simán le tudsz szállni az illegális rakománnyal is ;)

Szerk:
Látom nincs hiány segítségben :D Ezért is szeretem ezt a topicot :K Nincs még egy ilyen jó közösség az egész PH-n.

[ Szerkesztve ]

(#11929) kozi71


kozi71
senior tag

Felszállásnál, hogyan lehet hátam mögé nézni? Már ütköztem emelkedés közben másik hajóval, jöhettem is vissza büntetést becsengetni.

high tech, low life

(#11930) e00dgy válasza CactuS (#11918) üzenetére


e00dgy
aktív tag

HATALMAS KÖSZÖNET a driverért!!!! Én nem találtam meg amikor kerestem! :)

:C :C

:R :R

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)

(#11931) duvi válasza kozi71 (#11929) üzenetére


duvi
nagyúr

Felszálláskor csak a radaron tudod ellenőrizni, hogy vannak-e a közeledben.

(#11930) e00dgy
Pedig már rég belinkeltük ide is ;)

[ Szerkesztve ]

(#11932) baphomet válasza kozi71 (#11929) üzenetére


baphomet
senior tag

3301-ben tolatókamerát egy olyan űrhajóra, aminek az árából egy városnyi rabszolgát vehetnél? Jóhogy nem már mit akarsz? :DDD

(#11933) mettek válasza duvi (#11928) üzenetére


mettek
addikt

Vagy egy kis cheattel...amikor kiírja hogy megkezdte az állomás a scannelést, nyomsz egy esc-et, kilépés a főmenübe majd vissza és nem történt meg a scannelés.

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#11934) duvi válasza baphomet (#11932) üzenetére


duvi
nagyúr

:C :D

(#11935) e00dgy válasza duvi (#11931) üzenetére


e00dgy
aktív tag

Könnyen lehet Duvi! :)

De amikor nem vagyok gép előtt és 100 hozzászólás történik akkor elég nehéz észrevenni.. :D

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)

(#11936) feldeci


feldeci
tag

Nem szaladt valaki véletlenül bele olyan állomásba, ahol van 5A frame shift drive? 5B-t már sokat találtam, 5A-t egyet sem, 4 órája keresem, kezdek frusztrált lenni :)

(#11937) kozi71 válasza feldeci (#11936) üzenetére


kozi71
senior tag

Csak tipp : Feng tanga

high tech, low life

(#11938) e00dgy válasza feldeci (#11936) üzenetére


e00dgy
aktív tag

LHS 3447
Dalton Gateway

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)

(#11939) kozi71 válasza CactuS (#11909) üzenetére


kozi71
senior tag

Ezt most találtam. Hajó keresgélő.

high tech, low life

(#11940) baphomet válasza feldeci (#11936) üzenetére


baphomet
senior tag

HIP 20277.
Arissa Lavigny-Duval területén (x) ;)

De e00dgy-ra halgass, mert ott ráadásul 20%-al olcsóbb is.

[ Szerkesztve ]

(#11941) Htibimor


Htibimor
senior tag

Hát az első felszállásom nem sikerült a Condával! :( Beszorultam, ki kellett lépnem a menübe mielőtt szétlőnek. Persze kaptam büntetést is. Ezt még gyakorolnom kell. :(

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#11942) gigafun válasza Htibimor (#11941) üzenetére


gigafun
senior tag

Amikor az orra már bent van a nyílásban, akkor egy kövér boost. Tudom, hogy ilyesztően hangzik, de ez a legbiztonságosabb megoldás.

(#11943) duvi válasza Htibimor (#11941) üzenetére


duvi
nagyúr

A megszokott középpozicionálás helyett, emelkedj fel a levélbedobó felsző széléig. Az Anaconda egyedi felépítése és pilótakabin elhelyezkedése miatt, kell egy kis idő amíg érezni fogod a hajó méreteit. A kabinnézethez képest nagyrészt alul helyezkedik el a hajó nagyobb része.

[ Szerkesztve ]

(#11944) rtitusz válasza gigafun (#11925) üzenetére


rtitusz
őstag

A chaff szemetelésnek számít, nem veszik jó néven, bünti is járhat érte és csökken a repud.

(#11945) Htibimor válasza duvi (#11943) üzenetére


Htibimor
senior tag

Köszönöm Kedves Gigafun és Duvi! Majd gyakorlom, de boost elég parás. Viszont gyengén felszerelve is brutál a RES-ben.

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#11946) orientcx


orientcx
őstag

Hát én akárhogy próbálgatom ezt az FDL-t, nagy hajók ellen nekem nem nagyon vált be. Rohadtul hiányzik róla a nagy cannon, de a huge HP-re csak lézert érdemes tenni. Közepes, és kis mókusokra hihetetlen jó, de egy konda PP-jét meghámozni pulse lézerekkel elég macerás művelet(a Pythonnal a 3 ágyúval szerencsétől függően elég 2-5X bekopogni, és máris tárva-nyitva az ajtó). Persze végül is bármilyen járművet be lehet vele utalni a bontóba, de macerásabban, és pláne hosszadalmasan, és ez mondjuk egy zsúfolt CZ-ben, ahol közben tucatnyi rohadt kis vérszívó vakargatja a pajzsodat, az bizony nem szerencsés. Ahogy a mondás is tartja, az idő shiel cell bank. Viszont az is igaz, hogy ha gond van, akkor pár boost, és max csak a kondenzcsíkot tanulmányozhatja a konkurencia. Ha a farkas komának ilyen gépe lett volna, csóri gyalogkakukk pályafutása is igen rövid lett volna. Összefoglalva szép, meg jó, meg minden, de nagyágyú nélkül félkarú óriás(Eagle)
Mellesleg be kell vallanom, velem is komoly gondok vannak, most vagy a pár hét kereskedés, + kihagyás miatt épült le a (harmatos)tudásom, vagy az 1.3 piszkált bele a mákos tésztába, de minden nehezebben megy(és most nem a szokásos idiotizmusomról beszélek, hogy pl ha lőni akar az ember, akkor nem árt rábökni a HP deployed gombra, vagy hogy nem okos dolog összecserélni a boost gombot a tolatással(néha ilyen is van :U ), meg ilyesmi, hanem effektíve ügyetlenebb vagyok) :U :U :F :U :U

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#11947) orientcx válasza rtitusz (#11944) üzenetére


orientcx
őstag

A chaff tényleg szemetelésnek számít, de így csak a pitiáner pilóta szaktársak csinálják. A nagy királyok nem chaff-el, hanem 118 t arannyal, vagy palladiummal űzik ezt a nemes sportot(ahogy én anno Asp-os koromban tettem, nem visszakapcsolva a cargo hatch-ot) :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#11948) feldeci válasza baphomet (#11940) üzenetére


feldeci
tag

Köszönöm! LHS 3447 / Dalton-on 3B a max, nézem a HIP 20277-et.. :)

(#11949) rtitusz válasza orientcx (#11947) üzenetére


rtitusz
őstag

Jómagam csak 108 tonna (T6) arannyal tudtam beszállni a buliba. :D Természetesen az első kereskedős utamon. Utána nagyon gyorsan kivettem a "jettison all cargo" billentyűzeti parancsát. :D

[ Szerkesztve ]

(#11950) rtitusz válasza feldeci (#11948) üzenetére


rtitusz
őstag

SOL - Abraham Lincoln ->Az ASP-hoz ott vettem anno az 5A FSD-t.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.