Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12501) warcat válasza rtitusz (#12500) üzenetére


warcat
veterán

Vagy csak szimplán szar volt a CG,elrakták a világvégére pár fillérért.

EA: It's in the crate!

(#12502) feldeci válasza rtitusz (#12500) üzenetére


feldeci
tag

A kedvezmények is CG-k, ugye? Félek csüt reggel odalesz a 15% Li Yong Rui, melózok mint állat, hogy meglegyen a 8A PP még a kondára, minden más már megvan. Aztán megyek és rommá lövök mindent :D

(#12503) Htibimor válasza rtitusz (#12500) üzenetére


Htibimor
senior tag

Hát igen, hol vannak már azok az idők.... :(

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#12504) RichieTri válasza feldeci (#12502) üzenetére


RichieTri
senior tag

Köss bele egy starportba ,😁

live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri

(#12505) Diopapa válasza warcat (#12501) üzenetére


Diopapa
addikt

Ez közel volt pl Sol-hoz, nem tudom neked mi a "világvége", de tény, hogy nem érte meg.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#12506) feldeci válasza warcat (#12493) üzenetére


feldeci
tag

A Sidewinder működik, a múltkor volt valami bountym, bementem, dokkoltam, vettem sidewindert, belül belelőttem az állomásba, volt bounty nincs bounty. És szerintem a haveros dolog is működik, miért ne működne?

(#12507) warcat válasza feldeci (#12506) üzenetére


warcat
veterán

Már mindegy nem fogom kitesztelni,letoltam vagy 60 kört és nem kaptak el egyszer sem Anacondával ,még csak közeli helyzet sem volt,amíg betartod a szabályokat:

-bolygó felől érkezés
-heat sinket folyamatosan dobálod a hőt 15% alatt tartva

Silent running nem kellett mellé,szóval pajzs marad.
Bénák ezek a zsaruk,talán ha a Halálcsillag beugrik az állomás mellé,hogy szétlőjje a bolygót akkor kiszúrják és jól megbírságolják szemetelésért ;]

EA: It's in the crate!

(#12508) warcat


warcat
veterán

Van új community goal,de lehet,hogy több is ( a másikról még nem írtak bővebben,csak hogy ránéz valaki)
Abres' Mineral Misery

Talán arra jó lesz,hogy többen kipróbálják a bányászatot,viszont nagyon emberes jutalmaknak kellene lennie,mert osmiumot el lehet passzolni 60-75k ért darabját bányászküldetéseknél.

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#12509) baphomet válasza warcat (#12493) üzenetére


baphomet
senior tag

(#12493) warcat
Akármennyi fine-t is szedsz össze, amikor bounty-vá lesz az 10 millióban maximálódik. A téged kilövő haver viszont ebből is csak 1 milliót kap meg. Az a tíz milla elég így egy négyhaveros wingnek is, és még marad is belőle. :)

feldeci
"Félek csüt reggel odalesz a 15% Li Yong Rui, melózok mint állat, hogy meglegyen a 8A PP még a kondára, minden más már megvan. Aztán megyek és rommá lövök mindent"

Li Yong Rui 15%-a állandó.

Már egy rakás ilyen sikertörténetet olvastam: "Felkereskedtem magam Anacondába, jöhet a harc! Erre egy player az első adandó alkalommal kicsinált Orcával, brühühüü, biztos csaló!" :)
Ha eddig nem sokat harcoltál, akkor mindenképp szerezz némi tapasztalatot olcsóbb hajóval mielőtt kimész vadonba. Amúgy is, hagyd a kondát a fenébe, ha végig vigyorral az arcodon akarsz küzdeni, ahhoz Vulture kell. :)

"a múltkor volt valami bountym, bementem, dokkoltam, vettem sidewindert, belül belelőttem az állomásba, volt bounty nincs bounty"
Dormant (inaktív) bounty lesz belőle, amit csak hatóság tud leszkennelni, viszont, ha megteszik, akkor újra aktív lesz, és mehetsz megint fejjel a falnak, ha el akarod tüntetni.

(#12510) orientcx válasza baphomet (#12509) üzenetére


orientcx
őstag

"Már egy rakás ilyen sikertörténetet olvastam"
-
Ejnye, már megint ez a birodalmi gőg! Aki két hét alatt kondát vesz, az 10 nap alatt az elite rankot is learatja, ne fogd vissza az ifjúságot! És különben is, az Orca egy nagyon veszélyes hajó! ;) (már megint nem bírok magammal, muszáj szemétkednem egy kicsit, mert belém szárad. 2 hete nem játszottam :U )
-
feldeci - Amúgy harcra szerintem sem a konda az igazi. Kétségtelen, hogy az a nagy rakás SB, ami ráfér, + A7 SG, és egy vödörnyi SCB igen masszív védelmet ad, de iszonyú lomha, és ami a legnagyobb gond, a nagy hardpointok a rossz elhelyezésük miatt alig használhatóak. A vulture-ról nem sokat tudok, mert mire megjelent a játékban, már rég túl voltam azon a hajó osztályon, de npc-re tudnám ajánlani a Pythont. Azzal meg lehet tanulni a FAOFF-ot, az oldal+fel-le thrustereket, a tolatást, egy-két manővert, stb, és azért egy jól felszerelhető gép(próbálgattam sok hajót, de valahogy mindegyikkel volt valami bibi, és előbb-utóbb mindig visszaültem a Pythonba).
De persze a legfontosabb, hogy a tanácsokat ugyan meg lehet hallgatni, de mindig úgy csináld, ahogy jónak látod, aztán ha megvan a biztosítási pénz, akkor nagy gond nem lehet

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#12511) CactuS válasza warcat (#12508) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

A jutalom mértékét csak az event végén írják ki? Ezt én is megtaláltam, de az Osmium nem az a cucc, ami minden aszteroidában terem. Puszira meg nem bányásznék órákat, annál szarabbul állok anyagilag. :)

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12512) duvi válasza CactuS (#12511) üzenetére


duvi
nagyúr

"A jutalom mértékét csak az event végén írják ki?" A pontos összeget csak a végén tudod meg, ami az elért Tier függvényében változik. Minél magasabb, annál nagyobb a jutalom is. A legjobb, ha idő előtt teljesül a maximum Tier.

(#12513) RichieTri


RichieTri
senior tag

Brutál kis gép ez a Vulture.
ASPvel szedtem rá össze a pénzt.Úgy száltam át,hogy sikerült a legfullosabban fittelni. Kipróbáltam rá a burstL is,de maradok a pLnél. Ezzel lehet "folyamatosan" tüzelni.kicsit multiPre raktam össze. 16os raktere van(mert hát a csempészet a véremben marad). Igaz,hogy ezek után kicsit megtorpantam...met most mihez kezdjek!? persze a Python a kövi...csak hát eddig volt egy rutinom a smuggler témakörében, viszont most picit ezen alakítani kell/lehet. Eddig ugye már simán osszeraktam egy 5-8 küldis csempész kört,most meg ebbe már be lehet iktatni bountyt,CZt RESt és utóbbikhoz még nincs rutinom. Most kb úgy érzem magam mint kismacska a búzamező közepén 😁

live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri

(#12514) rexsimus válasza RichieTri (#12513) üzenetére


rexsimus
aktív tag

Vulture-ba raktér? Minek??? :D

[ Szerkesztve ]

(#12515) Diopapa válasza RichieTri (#12513) üzenetére


Diopapa
addikt

A csempészetről van valahol valami jó kis leírás? :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#12516) CactuS válasza duvi (#12512) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Azt értem, hogy minél magasabb annál jobb,csak ez így zsákbamacska és egyelőre úgy tűnik nekem, hogy bukó lesz annak, aki hordja. Vagy rosszul látom? Osmiumra ha beadja, akkor van olyan, hogy 2-300k-s questeket is bead 1-1 állomás. Ha leadok mondjuk 100t Osmiumot és kapok érte 1,5 millát, akkor biztosan tökön lőném magam.

Viszont már panaszkodnak ([link], [link] ), hogy copy-paste-elték a korábbi mennyiségi számokat a sima kereskedő küldetésből és ilyen tempóban a tier 1 sem lesz meg, mert egyszerűen nem lehet ennyit összebányászni. Van arra esély, hogy útközben állítanak a számokon?

Más: Bár még csak 10 millát talicskáztam össze a T7-vel (nehéz jó kört találni outpostok nélkül, legalábbis nekem), de már nézegettem a Python-t. Ugrótávra egyik kb egál, raktérben kicsit több, illetve annyi előny, hogy medium padra is leszáll, tehát outpost jó lesz, viszont 63 milla úgy, hogy csak mini pajzsa van. Eléggé drágának tűnik a minimális cargo növekedéshez képest. :(

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12517) baphomet válasza rexsimus (#12514) üzenetére


baphomet
senior tag

"Vulture-ba raktér? Minek???"

Ugye. Foglyokat nem ejtünk. :)

(#12518) warcat válasza CactuS (#12516) üzenetére


warcat
veterán

Először is,ne kamionos szemmel nézzél rá.Dupla páncélzata van,jóval mozgékonyabb és kis ráfordítással bármelyik kalóztól megvéd,aki soloban kiszed utazás közben. 3 turreted burst lézer csodákra képes a szemtelen legyekkel szemben.

Viszont:
fapados verziót ne vegyél,mert csak kicsit leszel jobb mint az egyszeri Pista,aki belepattant a gyári kiadásba,levitte RESzelni,majd miután fülét-farkát behúzva kellett menekülnie egy Adder elől,rohant a fórumra,hogy milyen szar hajó a Python.
Emlékeim szerint valahol 80-90 millió +biztosítás+cargo (bár ez a kedvezmény nélküli világ,szóval -15%) ebből még lehet farigcsálni,de rohamosan csökken az élvezeti érték.De ha elkészül,sokkal boldogabb leszel vele mint a kamionokkal, minden kreditjét megszolgálja.

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#12519) CactuS válasza warcat (#12518) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ha úgy nézem, akkor viszont valami ilyesmi lenne, nem? Bár azt nem tudom, hogy a Turret pl: multi-cannon-t csak akkor használ, ha már lent van a célpont shield-je? Vagy tolja, mint süket a csengőt? Így nézve ezt a hajót 5A shielddel 252t cargo marad és tűzerőben sem néz ki rosszul. A 64t cargo a 6A shield-ért már túl sok veszteség. De ez így már 90 misi + az apró. :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12520) RichieTri válasza baphomet (#12517) üzenetére


RichieTri
senior tag

Lol...
Megszokásból😉 egykét 2-3százezres csempészéshez KELL 😁
Egyébként nem tudtam mit kitalálni a4es slotba. Van bent egy military páncél,As PP/PD/FSD ,Csensor,Dtruster,Clife,Bsg.aztán a 4esbe a cargo és a két 1esbe a DC(lol) meg az As interdictor.ja meg van egy As SCB.
2chaff,KWS,FSWS.meg hát a két 3as gimballedPL

live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri

(#12521) baphomet válasza RichieTri (#12520) üzenetére


baphomet
senior tag

Én elég sokat utazgatok a Vulture-rel így a 4-esbe adta magát a fuel scoop, discovery scanner meg az egyesbe, így útközben szép lassan végigszkennelem a lakott űrt. Ami hely meg üresen maradt, oda üzemanyag póttartály.

[ Szerkesztve ]

(#12522) rexsimus válasza RichieTri (#12520) üzenetére


rexsimus
aktív tag

Ha jó RES-t fogsz ki, akkor pillanatok alatt megvan a csempészküldi 2-300000-re. És még utazgatni se kell közben, csak nyomni a tüzelést. :D

Én armort raktam ami szabadon maradt, utazni nem terveztem a géppel, találtam egy jó kis RES-t és kifarmoltam a Clippert vele.

[ Szerkesztve ]

(#12523) warcat


warcat
veterán

Lövöldözős CG,fejvadászok előre, úgy tűnik péntek óta megy csak nem igazán bukkant rá senki...
Secure HIP 116213

2 nap meg pár óra maradt hátra így jelenleg Tier 1 top 5% reward 2 millió

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#12524) baphomet válasza warcat (#12523) üzenetére


baphomet
senior tag

Hogy kapnák be!
Ebből a Galnet hírből kellett volna kitalálni: :W
Peace and Prosperity through Production

The Utopians unveiled their plans to fight back against the pirates of the Pegasi sector today, at a meeting held aboard Yolen Hub in HIP 116213.

Simguru Pranav Antal was met with wild cheers from the gathered crowds as he spoke about the sector’s recent spate of conflicts with the Kumo Crew, the resultant economic downturn and Utopia’s plans for turning all of that around.

Outside the station’s no-fire zone, followers of the Simguru demonstrated the effectiveness of Utopian technology when a wing of ships equipped with Enforcer Cannons shredded an Anaconda in under a minute. A clear message to anyone who thinks the Utopians will let their communes be pillaged simply because their overall philosophy leans towards peace.

03 JUL 3301

Korábban azért egyértelműbbek voltak a CG-kre utalások.

(#12525) CactuS válasza warcat (#12523) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

A global progress összegét fogják a végén szétdobni?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12526) Diopapa


Diopapa
addikt

Azt tudja valaki, hogy a PP-ben a heti merit szám számít a ratingnél vagy az összes?

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#12527) warcat válasza CactuS (#12525) üzenetére


warcat
veterán

Nem, az csak a szintet jelzi,de ahogy eléri a következő lépcsőt,növekednek a szétosztott jutalmak.
Ilyen sok tiernél simán lehetett volna egy jó zsíros kifizetés a vége,sokan szeretnek lövöldözni,de így az idő nagyja elment a semmire.

EA: It's in the crate!

(#12528) CactuS válasza warcat (#12527) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Értem, köszi.

Igen, azt olvastam a topicokban, hogy mindenki egy jó lövöldözős CG-re vár, hát végül lett, csak kicsit elrejtve. :B

Más: egy állomáson láttam egy ilyen questet. Ezek lennének az un. repuzós küldetések?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12529) feldeci válasza orientcx (#12510) üzenetére


feldeci
tag

Köszi a tippeket, openbe még nyilván nem merészkednék csak mióta megvettem a játékot grindolok. :O És PvE-ben már szívesen kipróbálnám a mamutkát. :) Ha állandó a kínainál a 'száhammincnyóc' a8 pp akkor nem szenvedek, főleg az insurance miatt akartam, tényleg veszek akkor egy vulture és lehet openbe is merészkedek.. csak most még vigyorral a fejemen közlekedek a kondával, főleg mikor dokkolásnál lepattan valaki akit nem is látok csak azt h kaptam büntit, héé, nem láttad, hogy jövök? :D

Röhögjetek csak a trade rankemen, mindjá' tycoon vagyok, van a kondám ugye és még 200 a bankban. Millió. :D

(#12530) feldeci válasza warcat (#12518) üzenetére


feldeci
tag

De még ha kamionozik is (az sztem kedvezményekkel 70, asszem nekem ott körül volt) a +60 cargo és a sebesség miatt x1.5 a Cr/h. Arról nem beszélve, hogy soha többé nem hallottam a warning! taking heat damage-t amit a T7-ben egyfolytában, és már én akartam felgyújtani.

(#12531) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Azt valaki el tudni mondani, hogy a Torval Deeds-eket hova kéne vinnem? Elvileg torval trade agreements-ekké kéne valahogy változtatni? :F

feldeci: ezt a melegedést amúgy nem értem. Néha simán ugrok 2-őt a T7-vel, de van amikor ugyanazon az úton a 2.nál már 117%ra ugrik a Heat és füstöl, mint az állat. Biztosan a rabszolgák melegítik a rakteret vagy nem tudom. Illetve ennél jobban zavar, hogy rázkódik az egész hajó még a legkisebb sebesség változtatásra is.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12532) feldeci válasza CactuS (#12531) üzenetére


feldeci
tag

Nagyon sokat számít milyen közel a nap, a cooldown alatt is és után is mikor újra ugrasz és fsd charging. Amint megérkezel egy ugrás után - mindegy merre van a köv rendszer - a naptól el, a legrövidebb úton. Amíg újratölt az fsd bőven rá tudsz fordulni, időt nem veszítesz viszont sokkal kevesebb heat gondod lesz.

(#12533) warcat


warcat
veterán

Na jó hír,meghosszabbították a bounty hunter CG-t 3 nappal, júl 13-ig!

EA: It's in the crate!

(#12534) Htibimor válasza warcat (#12533) üzenetére


Htibimor
senior tag

Miféle bounty hunter CG?! Hol!? Három nap még lehetek a TOP 5-ben! :DD

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#12535) Htibimor válasza Htibimor (#12534) üzenetére


Htibimor
senior tag

Elnézést már meg van! Úton is vagyok! :C

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#12536) D.R.O.


D.R.O.
tag

Csőváz mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne kalózoktól, hogy hogyan tudom követni a játékos karaktereket rendszereken át?
Az oké hogy az FSD weak signalt kiscannelem, onnan el az adott rendszerbe, ott is látszik az FSD signal de nem lehet scannelni cruiser módban. És itt megállt nálam a tudomány.

A Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!

(#12537) kozi71 válasza Htibimor (#12535) üzenetére


kozi71
senior tag

Én most vettem fel a bázison a küldetést. De nem tudom hol kell írtanom a csempészeket. Van valami adott hely ahol keresni kell, vagy kifejezetten a bázis elött?
Csatlakozni kell valamelyik oldalhoz itt is?

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#12538) Htibimor válasza warcat (#12533) üzenetére


Htibimor
senior tag

Van itt valami RES vagy a Violent Protest-ben kell kavarni, de kinek az oldalán?

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#12539) duvi válasza D.R.O. (#12536) üzenetére


duvi
nagyúr

Két eszközre van szükséged: Frame Shift Wake Scanner (ha jól értem, akkor ez már megvan) és egy Frame Shift Drive Interdictor amivel SC-ből kiszedheted a delikvenst. Ehhez arra is szükség van, hogy utolérd SC-ben ID távolságra. Ha gyorsabb a hajója és folyamatosan ugrik, akkor soha nem fogod utolérni.

(#12537) kozi71

"System: HIP 116213
Station: Yolen Hub
Objective: Hand in Bounty Vouchers to Yolen Hub
How: Kill wanted ships in HIP 116213
Ends: 13 July 3301 15:00"

[ Szerkesztve ]

(#12540) kozi71 válasza Htibimor (#12538) üzenetére


kozi71
senior tag

Én is ezt kérdezem! :D

high tech, low life

(#12541) kozi71 válasza duvi (#12539) üzenetére


kozi71
senior tag

Lőttem már csomó wanted-t, de nem jelenik meg a játéknál. Lehet le kell adni és csak utána fog?

high tech, low life

(#12542) D.R.O. válasza duvi (#12539) üzenetére


D.R.O.
tag

Köszönöm a választ.

De. Én a rendszerek közötti követésre vagyok kíváncsi.
Úgy szoktam hogy a levéldoboz mellett várakozok rejtve a reklámoktól, és amikor elhagyja a cmdr az állomást
kifele, ugye elugrik azonnal egy másik rendszerbe. Nos akkor ilyn FSD signal keletkezik vagy mi. Azt kiscannelem, ott ki is írja melyik rendszerbe ugrott, oda el is ugrok. Amikor megérkezek, ott is jelez egy ilyen FSD signalt, és azt nem tudom scannelni, mert supercruise-ba érkezek meg. Na onnan hogy lehet követni valakit? Az interdiktálás megvan, azzal nincs baj.

A Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!

(#12543) duvi válasza kozi71 (#12541) üzenetére


duvi
nagyúr

Le kell adni a Yolen Hub állmáson és akkor fogja jóváírni.

(#12544) kozi71 válasza duvi (#12543) üzenetére


kozi71
senior tag

Köszönöm Mester! :R

high tech, low life

(#12545) RichieTri válasza D.R.O. (#12542) üzenetére


RichieTri
senior tag

SCben simán látod a rendszerben lévő arcokat,tudod targetelni,stb...nem értem a problémát? Hunterkedni sosem szoktam sima sebességben.
Mindig SCben csekkolom a rendszert. Nézem a contactokat scannelem/interdictálom őket.

Amit kiscanneltél oda a delikvens is SCbe érkezik...oda nem kell wake scanner mert tudod targetelni.
Viszont ha SCben is csak a jelet látod arra sztem oda kell menned mint egy bázishoz (SCből kilépve),jelet bescannelni és tovább...

[ Szerkesztve ]

live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri

(#12546) duvi válasza D.R.O. (#12542) üzenetére


duvi
nagyúr

- Ha egyből utánaugrasz a célpontodnak, akkor érkezéskor még látnod kell őt a baloldali Contact panelen, vagy akár szabad szemmel is SC-ben, mivel neki is töltődni fog az FSD-je. Ilyenkor megközelíted és mehet az ID. Ha késve ugrasz utána és már továbbugrott, akkor kilépsz a jelnél a normál térbe, scan és újra ugrasz. Egész addig, amíg vagy elkapod, vagy végleg meglép előled. Ezért is írtam, hogy ha gyorsabb a hajója, akkor soha nem fogod utolérni.
- Szerintem érdemesebb úgy kalózkodni, hogy SC-ben cirkálsz és ott nézed ki a célpontjaidat. Amennyiben a rakományra utazol, akkor vigyél magaddal egy Cargo Scannert, vagy/és Limpet Controller/Hatch Breakert, Limpet Collectort . Ha csak a killre mész, akkor ezek nem kellenek.

[ Szerkesztve ]

(#12547) Urby66 válasza D.R.O. (#12542) üzenetére


Urby66
aktív tag

SC-ben a kilépés után maradó wake signal-t kell kijelölni uticélnak és kilépni úgy mint egy állomás esetén.

(#12548) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Naszirk néven játszik itt a fórumról valaki?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#12549) rtitusz


rtitusz
őstag

Két hét kihagyás után furcsa újra hotast ragadni. :)) Úgy érzem ezzel a tempóval nem hogy haza, de a SagA*-ig is egy év lesz eljutni. :D Túl sok a túlóra.

(#12550) D.R.O.


D.R.O.
tag

Na!
Próbálgattam és a következő dolog derült ki.
Ha az emberünk SC-ből ugrik át egy másik rendszerbe akkor nem lehet követni. mert ugyan hagy maga után az SC-ben egy High energy FSD wake-et, de azt SC-ben nem lehet scannelni, és odamenni kiszállni SC-ből scannelni sem. Nincs két csík ami ha mindkettő kék akkor kiszálok és ott a jel, sőt ha 1 Mkm-en belül szálsz ki tőle akkor sincs ott semmi. SC-ben pedig amikor be van targetelve, és ugrani akarsz a jel alapján, mintha scannelve lenne akkor pedig azt írja ki, hogy nincs még scannelve.
Azért lett volna érdekes, mert vannak olyan útvonalak amik nem lakott területen át vezetnek, illetve több ugrásból állnak. De csak egy ugrásig tudod követni az illetőt, ha nem SC-ből ugrik. Tehát valakit követni a trade útvonalán nem lehet ha több ugrást tesz a célig. Csak találgathatsz hogy hova megy, persze ki lehetne okoskodni, de ez így már nem menő, mert akkor minek a frame shift scanner.
Utánanéztem neten is és mindenki azt írja, hogy nem lehet csannelni SC-ben az otthagyott High energy FSD waket.

[ Szerkesztve ]

A Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.