Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

🔦Üdvözöllek!🔦

A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68895) WestBam válasza #89309696 (#68894) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Hát engem most a mylitee "tett férfivé", ha már így fogalmazott a felettem író, végre megkaptam a rendelésem tőlük, igaz még készletük nincs, de nekem már szereztek HC60 V2-t :B .
A P30i már megjelenése óta izgat, most már rászántam magam, ha már a fejlámpa a páromnak lett véve, mert a HC65-öt nyúlta le, ami engem érzékenyen érintett. Ha Ő kaphatott lámpát akkor én is :DDD
A kutyus sem maradt ki a szórásból, kapott egy NU05 (KIT) jelző lámpát a nyakörvére, hogy este messziről láthassuk/lássák a többiek is.

Kicsit kisebbre számítottam a P30i esetén, ellenben ha beválik akkor két lámpát is kivált a gyártótól, a "régi" P30-at és az MH40 GTR-t is. Ma el is megyek kipróbálom őket terepen, ha az időjárás is kegyes lesz akkor képeket is csinálok. A P30i 21700 akkuval üzemel, elvileg tud 250e cd fényerőt, de ami ennél sokkal fontosabb volt számomra, hogy a magas fokozatban már csak picit vesz vissza, ellenben ha a teszteknek lehet hinni akkor még visszalépés után is kb. 100e cd fényerőt tart, ami a "régi" P30i maximuma volt, ergo ezt már stabilan tudni fogja viszonylag kompakt méretben. Kezelése egész szokható, egyelőre tetszik.

Az NU05 azt adja amit vártam tőle, bár úgy emlékeztem van piros folyamatos fénye is, de az nincs (sajnos). Főleg a nyakörvre gyors felszerelés miatt választottam ezt, de túrán a hátsó ember fejlámpájának pántjára is nagyon hasznos kiegészítő lehet.

A HC60 v2 egy egyszerű fejlámpa, az új pánt egyelőre nagyon kényelmesnek tűnik, majd írok róla holnap, hogy milyen volt a gyakorlatban. A kezelés egyszerű, nincs semmi csilli-villi, mindig alacsony fokozatban indít, vagy hosszan lenyomva a gombot az utoljára használt fokozatban. Nekem kicsit fura még az, hogy a lámpa elejéhez kell nyúlni a kapcsoláshoz, majd kiderül mennyire praktikus a gyakorlatban.

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.