Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Digitang

csendes tag

Sziasztok! Kezdo ebay felhasznalokent kicsit impluzivan osszevasaroltam par dolgot, es teljesen abban a hitben voltam, hogy az afat belekalkulalja az osszes rendeles osszegebe. Aztan persze - keson - rendeles utan rajottem hogy tobb termeket sem ferne bele atvennem, olyan magas az afa. Mivel az eladok feladtak a csomagot ezert felturtam, hogy ilyenkor nem tudom megallitani a rendest, irtam az ufsz-nek es az eladoknak is, de allitolag mar nem tehetek semmi, vegyem at es kuldjem vissza ez volt a mondas. De ha jol ertem, amit a neten talaltam, ezzel bukom az afat es persze visszakapom a termek arat, de tanulopenzkent eleg sokat elbuknek. Vagy a b verzio hogy nem veszem at a csomagokat, de itt eleg vegyes informaciokat talaltam, hogy lehet hogy vissza sem kapok penzt mert ilyenkor a vevot buntetik, de valahol azt irtak, hogy ez az oke. Ebben van esetleg tapasztalatotok? Az ebay ugyfelszolgalat miert nem tudja megallitani a csomagot, ha belfoldon van a csomag? Vagy az ebay hub-ban? Ezek nyugodtan lehetnek koltoi kerdesek is, igazabol a megdolas erdekelne, ha mar ilyen bena voltam. Nagyon koszi a valaszokat! (az osszefoglalot olvastam, de nem talaltam erre az esetre vonatkozo valaszt)

Új hozzászólás Aktív témák