- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amiga A500 - A régi barátnő
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Sziasztok! Egy ideig nem vásároltam semmit eBay-en, most megint nézelődök és szembejött velem ez az újfajta vevővédelem, ami 2025 februártól él és ha jól értem magánszemélyektől való vásárlásnál extra költséget jelent. De őszinte leszek, nem értem.
Éppen nézegetek egy tételt, egy licit van rajta.
Ha az adott tétel főoldalán vagyok, ott azt írja 4,87 font az ára jelenleg.
Ha ráklikkelek arra az egyetlen licitre, ami már érkezett a termékre, ott azt írja az aktuális licit 3,99 font.
Ha rámegyek, hogy én is licitálni szeretnék, ott meg azt írja az aktuális licit 4,72 fonton áll és adjak meg 5,08 fontot, vagy többet.Most akkor mi az igaz? És mihez kell igazodnom, ha licitálni szeretnék és nem akarom, hogy meglepetés érjen még pár plusz font kifizetésére? Első blikkre úgy érzem, hogy a harmadik opció a nyerő. Ráklikkelek, hogy licitálni szeretnék és ott beírom maximum mennyit szánok rá és abba talán már beleszámol minden vevővédelmet?
Elnézést, ha ez amúgy egyszerű, csak az én képességeimet haladja meg!
A leírtak szerint 300 fontig az ár 4%-a fizetendő + egy állandó 0,75 fontos összeg. De nekem nem jön ki a matek.Köszönöm a segítséget. Kérem, csak egyszerűen magyarázzatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Megújult a PROHARDVER!
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged