Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
rednifegnar
üzenetére
ujra itt vagyok

szoval emberem felfogta, hogy elinditottam a case-t.
irt az ebaynak de persze nem valaszoltak neki 3 napja.
azt irta meg csutortokon hogy ha nem valaszolnak akkor feladja ujra. csak nem tudja beirni a track szamot.gyanitom az az oka, hogy most is szallitas alatti statuszban van hiba kapta vissza:

most irt hogy el akarja kuldeni de nem fogja tudni beirni a track szamot mert case van rajta es ha lezarom akkor be tudja majd irni.
namarmost en nem akarom lezarni, mert ha jol tudom akkor nem tudom megnyitni ujra ha megse kuldi el. jol tudom?
nem szeretnem elpasszolni a lehetosegem.
nyilvan neki se lenne buli ha elkuldi es en nem veszem le a case-t.
nem tudom ezt, hogy lehet feloldani.
sztem ha lezarom a case-t attol meg ugyanugy nem fogja tudni atirni a track szamot ahogy egesz mult heten se tudta. pedig mondtam, irja meg uzenetben es kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/