Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz rednifegnar #87432 üzenetére

Minek felnyomni? Nem egyszerűbb a megoldáson gondolkodni? Te se szívesen postáznál Albániába, Moldáviába, Romániába, ugyanis amíg nincs kikézbesítve a cucc, addig te, mint feladó tartozol felelősséggel iránta, azaz ha ő neked elküldi a pakkot, és útközben elveszik, ellopják, (a németek is tudták, hogy egy időben a budaörsi postakicserélőben nagyon loptak), akkor miért is akarná fizetni a szállítást a semmibe?
    Neki kockázat, és érthető, hogy nem akar kockáztatni.
    Amúgy erre való a mailboxde szolgáltatás, sok éve megvannak, és igaz én még nem vettem igánybe, de regem van, tudolajdonképp egy címet bérelsz, ha odaérkezik valami, továbbküldik neked, illetve tudnak többféle módon, olcsób küldeni mindent. Illetve én ilyen esetekben még a csomagnet.hu-t ajánlom, ahol azt is meg tudod oldani, hogy úgy rendeled meg a csomagszállítást, ránéztem, elég borsos 13 ezer, de léteznek, és lehet néha ennyi belefér, a lényege az, hogy ilyenkor te vásárolod meg a szállítást, az eladó címén veszik fel, a te címeden leteszik, és te fizetted, az eladónak így nincs felelőssége a dolgon.

Új hozzászólás Aktív témák