- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, tudtok valami okosat mondani, hogy mennyi eladás szükséges ahhoz, hogy emeljenek a havi limitemen? Jelenleg 200 font / hó a limitem (évekkel ezelőtt már adtam el dolgokat az ebay-en, van 26 eladói értékelésem, de azóta se eladás/se vétel)
Van egy termékem amit 100+ fontért árulnék / db, dehát így havi egyet tudok eladni, egyet már el is adtam, tök jó értékelést kaptam, de sehol semmi normális infó, ezzel meg nem sokra megyek:
We’ll review your account every month and adjust your limit automatically based on your sales volume and the feedback you receive.
Természetesen próbáltam a limit emelést kérvényezni, de egyből visszadob, hogy legyek türelmes
Mert ha valami filléres kacat lenne, amiből el tudok adni akár több darabot havonta, és kapok rá sok értékelést, akkor gondolom gyorsabban eljutnék a limit emelésig, de így, hogy 1db-bal kell beérnem, ez így szívás ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest