Hirdetés
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Vettem egy laptopot az USA-ból, amit az Ebay Global Shipping-en keresztül szállítottak, tehát előre ki lett fizetve minden. Ma hozta a DHL, és egy csomó olyan dolgot mondott a futár, aminek semmi értelmét nem látom. Sajnos nem én vettem át, úgyhogy nem beszéltem vele. Valami olyasmiket mondott, hogy nekem kéne átvenni a csomagot, mert a rajta levő papírt ki kell tölteni és visszaadni a futárnak, mert majd kell rá vámot/áfát fizetni. Aztán végül is odaadta enélkül is, de majd "keresni fognak", mert valamit kell fizetni.
Na most az lenne a kérdésem, hogy ez mégis mi volt?Ennyire nincs képben a futár, vagy mi? Mert fizetni tuti hogy nem kellhet rá semmit, ha meg azt a lapot mindenképp ki kellett volna tölteni, akkor végül miért adta oda a csomagot csak úgy simán? Nemrég jött egy másik csomagom is ugyanígy az USA-ból Global Shipping-gel, annál semmi ilyen nem volt, csak odaadta a csomagot a futár (szintén DHL), aztán kész.
-
Igen, én is így gondoltam. De nem tudom, hogy akkor most mi alapján fogják eldönteni, hogy jogos e a reklamációm. Elég fura.. Remélem ők azért még látják hogy mit vettem (bár nem értem akkor én miért nem láthatom), Kicsit visszaolvasva leginkább csak olyan eseteket találtam, hogy valaki fizetett, és a törölt eladótól nem kapott semmit, olyat nem, hogy megkapta a terméket, de reklamált.
-
Sziasztok,
Egy ebay-es vásárlásom során felmerült egy probléma. Azon a napon amikor megérkezett a vásárolt termék, meg akartam nyitni a purchase history-ból a hirdetést, hogy megnézzem olyan állapotút kaptam e mint amiért fizettem (amúgy nem teljesen). De nem lehet megnyitni:
"This purchased item information is no longer available.".
Gondolom azért, mert az eladó törölte magát (vagy törölték):
"No longer a registered user"
Csak én vagyok a béna, vagy ilyen esetben tényleg semmilyen módon nem tudom megnyitni azt a hirdetést?Nyitottam egy request-et is, de nem történik semmi, azt írta hogy 7 napot kell várnom hogy az eladó válaszoljon, utána tudok "továbbmenni", ha nem válaszol. Mivel törölve van, nyilván nem fog, de ennek ellenére is várnom kell?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest