- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
Nem tudom valaki emlékszik-e még a történetemre.
Röviden a lényeg:
Telefonon meg volt nyitva ebay és a gyerekem nyomkodta miközben lenyomott egy vásárlást.Mivel eszem ágában sem volt megvenni nem fizettem ki sőt még a paypal adataim sincsenek megadva az oldalon mert épp csak ismerkedtem vele.Később próbáltam az eladóval töröltetni levélben de azt írta már elküldte.(shipping alatt van)
Ez még dec.22-én történt és azóta sem jött meg.Viszont ma kaptam ebaytől egy levelet amit nem tudok értelmezni angol tudásom miatt sem.Ha valaki segítene most mi is a helyzet.
Íme a levél.Seller decresent has opened an unpaid item case for Genuine LG Foldable Charger Plate Wireless Cradle Desktop Dock G3 White WCD-100. They opened the case because they haven’t received payment for the item.
Please pay by Jan-27-15, so the seller can ship the item to you, otherwise, the seller can cancel this order.
If you already paid for the item, please contact the seller to work it out so the seller can close the case with no repercussions. It’s important that you try to resolve this problem because an unpaid item can be recorded on your account and result in future restrictions to your account.
If there’s a reason you haven’t paid for this item, or you and the seller can’t agree on a resolution, read our guidelines on what you need to do next.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Politika
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Milyen monitort vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- EAFC 25
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest