- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FR33
aktív tag
Azthiszem leghamarabb Januárban kapom meg a csomagom
Your item left the United States from MIAMI at 10:05 PM on December 16, 2007. ez a legutolsó infóm, hülye voltam hogy karácsonyra idözitettem( uspsexpressmail)
koxx tiéd hogy áll ? -
FR33
aktív tag
Van valakinek épp úton usa-ból postája ?
-
FR33
aktív tag
Az érdekelne , hogy ha jégkorong ütőt rendelek akkor melyik posta küldi mo-ra (vagyis melyikkel küldessem ami legolcsóbb) ? Mert ugyebár 150 cm ~ és hiába 300 gramm csak , akkor is tulméretes...
-
FR33
aktív tag
Usps el mekkora csomagokat lehet szállíttatni ? MErt az oldalukon két érték szerepel dobozméretként de azok nagyon kicsik... 40*40 és 60*60as dobozok jönnek ki belöle hmmm
-
FR33
aktív tag
Sziasztok !
Mivel Usa ban a jégkorong cuccok féláron vannak , igy onnan szeretnék vásárolni cuccot...Kinnt lakik egy haverom , és ö haza tudná nekem küldeni azt az 1-2-3 tételt ( kori , könyökvédö , kesztyü ) dobozban , csomagolás nélküli natur termékeket amik ki lettek bontva de nem voltak használva...
Ha saját tesója nevére küldi, és gift ként küldi akkor még meg****nak érte ? Esetleg inkább irjunk rá vmi árat ? Mert elvileg saját családtagnak küldi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged