Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70698) ezoltan válasza vandor01 (#70683) üzenetére


ezoltan
tag

Nézd,én továbbra is azt mondom,ha kifejezetten nem zavaró módon teszed amit teszel (és csak lakotton belül van lehetőséged),ergo nem mész annyira közel másokhoz hogy akár a hang,akár maga a gép irritáljon másokat,a kutya nem fog foglalkozni veled,amíg ilyen fogpiszkákkal teszed.

Volt szó a strand/embertömeg stb dolgokról...
Annak ellenére hogy imádom ezt a hobbit,nagyon nem örülnék neki ha teszemazt a strandon valami idióta cikázna egy 2-3” géppel a gyerekeim (és mások,vagy jómagam) környékén.Mindennek megvan a maga helye.

Részemről mindegy is,kinek a “dácsája”,egy politikusé,az idős szüleimé vagy akár az enyém,a magánszféra az magánszféra.Pont.Hogy ott lopott dolgaimat tárolom,füvet termesztek,vagy a feleségem napozik vagy a kislányaim medencéznek,édesmindegy.

Adott méret felett pedig a veszélyessége miatt lakott területen belül (pont azért,mert már láttam egyet/mást)személy szerint (és lehet köpködni),nem is engedném,illetve erősen korlátoznám.

Láttunk már temetőben freestyle-ozó vadbarmot aki még ki is posztolja büszkén(majd sietve törli,miután szembesült vele hogy ez minden,csak nem imponáló egy felnőtt,egészséges embernek),de olyat is,hogy a mezőn megvaduló 5” gép odébb ugrott vagy 150 métert két szempillantás alatt egy hirtelen behaló esc miatt.

Nem.Valóak.Emberek.Közelébe.

QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.