Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41891) kriszbon válasza varadigabor (#41877) üzenetére


kriszbon
őstag

Nahh.. tehát, nekem egy 15x15-ös profil akadt a kezem ügyébe, amit elvágtam hosszában, majd meghajtottam.
Igaz aránylag puhább anyagú de legalább bordázott, így talán kicsit erősebb, azért én a közepébe szabtam egy csík kemény fajta alulemezt biztos ami biztos alapon.
Persze ezt lehet egy vastagabb anyagból is csinálni, csak kérdéses hogy a motor vezetékek elérnek-e odáig ahova kell, mert roppant szűkre vannak szabva.

A két kar közé kellett szabnom egy olyan vastag műanyag lapot, mint amilyen vastag a gyári műanyag, hogy ne legyen szintkülönbség.

A gyári csavarok rövidek lesznek így, de a középső leghosszabbakat ki lehet tenni a széle felé, és így tovább 1-el mindig kifelé.
Sajnos nekem olyan hosszú 2,5mm-es csavarom nem volt ami középen fogná, így felfúrtam 3mm-re, de az anyába is bele kellett fúrni a 3-as menetet, mert a 3-as csavaranya nem megy bele a műanyagban kiképzett helyre.

[ Szerkesztve ]

Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.