Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37741) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Nezegetem itt a Phantom 4 -es repuleseket, es feltunt, hogy ennek a faszinak mennyi problemaja van. Itt mar 1500m -es tavolsagtol folyamat szakadozik a jele, pedig nem kellene. En anno a Phantom 3 Pro -val 3,5km-re berepultem a tengeren, es nem tapasztaltam ilyet. Ez meg a 4-es, tehat jobban kellene birnia.
Itt totalisan megzavarodik a dronja, return to home kozben egyszeruen mintha leblokkolna, es elkezd onallo eletet elni, nem beszelve rola, hogy a leszallast is joval arrebb tette meg, mint ahogy az az utcso parancsban el lett kuldve.

Kozben persze lattam vidiket, hogy live videojellel is siman elrepulnek 8km-re. Szoval most a srac fogta ki a selejtest, vagy ezek tenyleg ennyire rizikosak?

Don't Tread On Me

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.