Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19277) Teréz Atya válasza Plasticbomb (#19266) üzenetére


Teréz Atya
senior tag

1; hogy tudok leszokni még most, mielőtt eldurvul a dolog?
- Sehogy, itt mindenki fuggo.
2; kameraplatformban az épített nagyok, vagy a phantom féle (megjelenés után, és ha jó is lesz a MI) a jobb megoldás, komplettebb szolgáltatást nyújtó?
- szerintem a P3S / A, Mi drone egyelore a legtobb igenyt kielegiti. Persze nem legipanoramazas, mint Sityak muveszurnak. Nezd meg az oldalat, kvajo!
Hja és a másik gondolat: FPV jelet hogy tudok PC-re küldeni? 32 colon mégiscsak élvezhetőbb....
- eloszor is, 32 colos monitor? Rohadj meg! :DDD
- masodszor - ha van kompozit bemenete, akkor csak siman radugod az FPV vevot es kesz. Ha nincs, akkor vannak USB-s kutyuk, pl. easycap. Itt valaki vett egy kinait es szerinte nem jo. Tehat nem koppincsot lenne erdemes beszerezni.

A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.