Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz viktorhu #52306 üzenetére

    Igen, valami ilyesmire gondoltam én is. Nem is nagyon tudnám ezt módosítani. Egy gondom van még:

    Lehet kézzel nyomkodni a disconnect és a connect gombokat a felületen a WAN-nál, ott is hiába csináltam 1-2 perc és semmi (amúgy 6 órán át is semmi lett volna), kellett a reboot. Utána kb. azonnal volt csatlakozás.
    A 740N(V4) az konkrétan Invitel optikánál ment nálunk sokat anno, edigitalos dobozos vétel volt, akkoriban azért kikapcsolgattuk éjjelre vagy ha elmentünk, és sose volt baj. Nem gyári firmware volt rajta, szerintem akkor OpenWRT-vel használtam.
    A 841N(V9)-et már használtan vettem, az PPPoE-n nem volt eddig csak Wireless repeater bridge-ként volt használva.

    Elég vacak dolog, hogy automata nem érzékeli a változást... Mindenesetre meg lett mondva az öregúrnak, hogy ha nincs net akkor a router hátulján a fekete cuccot nyomkodja, máskor is sikerült neki. Remélem így dupla elosztóval nem nagyon lesz gond.

    Ja és csak a statisztika kedvéért:

    Hulladék 740N is kitolja custom FW-vel meg nem custommal is a 93/50MBit/s-t. WiFi-n meg az 50/50 telefonról simán meg van. Egy nyugdíjas nagyapának ez bőven elég szerintem. Anno engem a digis riogatott, hogy kevés lesz a 841N, akkor vettem magamnak a WDR4300-at, de ezek szerint azért nem használhatatlan. (841N se tud többet)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés