Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70862) Franx


Franx
csendes tag

Üdvözlök mindenkit!

Adott egy Digi szolgáltatás, hozzá egy Huawei kis box (ONT). Optikai kábel fut be a kis Huawei szerkezet aljába, majd a CATV csatlakozójához van kötve a KOAX kábel, ami megy a tévékészükékbe. Így ez együtt adja a tv csatornákat, illetve az Internetet. Abban kérném a segítséget, hogy szeretnék venni egy mai korszerű WIFI routert (TP-LINK vagy ASUS-WIFI-6), de teljesen tanácstalan vagyok, ugyanis azt néztem, hogy ezeket a routereket hogyan fogom tudni használni? Ugyanis ezeknek a routereknek nincs CATV csatlakozója. Illetve szeretném megkérdezni, hogy az optikai kábelnek van bemenet a routerbe?
Összefoglalóba olvastam, hogy nem muszály a kis Huawei eszközt használni, de akkor a tv-t hogy oldom meg? Illetve ha nincs optikai bemenet, akkor az Internet is kérdéses. Olvastam a DIGI oldalán, hogy lehet igényelni Gigabites internetet WIFI6-al. Lehet azzal egyszerűbb lenne?
A tévékészülék 2022-ben gyártott Samsung.
A válaszokat előre is köszönöm szépen.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.