- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
MDanny
senior tag
Akad a Mozi+, Viasat History, Cool, néha a BBC Earth is... Hibabejelentést nem vesznek erre fel, mert úgy továbbítják, ahogy kapják. Az a furcsa, hogy percekig nincs akadás, akár 10 perc is eltelik, majd egymás után több kisebb, egy-egy nagyobb megakadás következik.
-
-
Atis45
aktív tag
válasz
yogibear #70238 üzenetére
Nálunk több csatorna is meg-megakad. pl: Cool, film+. De a hang nem, az megy folyamatosan, csak a kép akad meg talán egy másodpercre. És ez nekünk se mostanában, hanem elég régóta. Ha valamihez kötni akarnám, akkor szerintem azóta amióta a duplikált csatornákat megszüntették.
-
MDanny
senior tag
Nagyon idegesítő a History HD-n ez az akadás. Valószínűleg forráshiba lesz, mert Telekom TV-n az akadás pillanatában csak enyhe blokkosodás van, ami itt nem jelenik meg, csak úgy marad a kép.
-
Atis45
aktív tag
Nézi valaki a duna world/m4 sport+-on a vizilabdát? Nálunk ilyen rettenetes rossz a kép, vagy másnál is?
-
allfinanz
senior tag
az is érdekes, hogy a NER-közeli TV-csatornák minősége is kifogásolható, vagy nem HD-ban sugározzák, pedig lehetne, mint pl. a HírTV-t (ki kíváncsi a Bayerre tűéles képpel
), de a pl. a tv2 csatornáinak is vannak HD verziói (Prime, Izaura, stb.). Reklámozók is szeretnék, hogy az üzenetük ne homályosan, elmosódva jussanak el a fogyasztókig, hanem valóban tűélesen, ha már sok pénzt fizettek a reklámokért... Nézhetjük innen is. Jászait nem izgatja a minőség, ő csak a profitot számolja a bankszámláján és így akarja, hogy emlékezzenek rá a jövőben...
-
Atis45
aktív tag
válasz
Lackooo84 #70229 üzenetére
Leírom kb, hogy mi történne ha egy ilyen keresetet benyújtanánk, és netán valamilyen csoda folytán foglalkoznának a dologgal.
Délután 5-kor beadjuk, este 11-kor elfogadnak egy ide vonatkozó törvényt, amely éjféltől hatályba lép. Miszerint HD adások esetébe min. 2mbps-el, SD adás esetébe min. 0.5mbps-el kell szolgáltatni az adásokat.
És éjféltől nekünk kell hálásnak lenni, hogy milyen rendes a mi szolgáltatónk, hogy a törvénybe előírt mbps 2-3 szorosával szolgáltatják nekünk az adásokat. -
Lackooo84
nagyúr
Egy csoportos keresetet kellene benyújtani az NMHH-nak, hátha...
-
trec12
addikt
Tök mindegy mi lesz de ha ez a foSD minőség marad az ultra gáz. Abban is van realitás, hogy DVB-C marad csak kódolva. Én attól tartok mivel ilyen masszívan átáltak/átálnak a Digi2023-ra mindenhol nem két napra csinálták. Ha így van akkor itt változást nem is várok a minőségben. Legalább amiből van HD verzió azt abban tennék elérhetővé. Ja tudom az lóvé meg áremelés. Dehát az úgy is lesz...
-
Mate
nagyúr
válasz
trec12 #70212 üzenetére
Most akarnak átadni friss optikás területet (jelenleg rezes IPTV) DVB-C-vel. Nem tudom kik látnak rá jobban, de nekem ebből nem az jön le, hogy mindenáron IPTV-t akarnak.
Ezen felül pár helyen tesztelik a kódolt DVB-C-t.
Semmi sincs még lefutva. Ami biztos, hogy egységesíteni akarnak, de ez nem 1-2 nap alatt lesz meg. -
mzso
veterán
Bah. Korábban már néztem milyen alternatíva van helyileg, de mindkettő elég gyengus. Telekom meg Voda.
A vodánál alapból nincs BBC Earth, ami a legigényesebb dokumentumfilmcsatorna. A telekomnál a Viasat History az csak az SD. Tök jó, mert a kevés TV nézésem az leginkább dokumentumfilm, természetfilm és sport csatornákban (F1 és nem sok más) merül ki. -
Atis45
aktív tag
-
Atis45
aktív tag
Nyilván nem a fogyasztó az első, hanem a profit. (jajjjj de nagyon finoman fogalmaztam)
Én (meg szerintem még itt páran) nem 4k meg 8k adást szeretnék, csak legalább egy Vodás minőséget HD és SD csatornák esetén. Nem többet, csak annyit amennyit pl a Voda ad képminőségbe. Szerintem ez annyira nem nagy igény a 21-ik századba Európa közepén. -
válasz
Atis45 #70210 üzenetére
Rövid távon nem várok semmilyen (előfizetőket érintő) változást a szolgáltatásban. (Legalábbis globálisan.) Hosszú távon arra számítok, hogy (tovább) fog romlani az ár/érték színvonal (amibe akár az is beleférhet, hogy javul a szolgáltatás, persze nem annyival, mint amennyit az árnövekedés indokolna.) De laikus vagyok, és ez csak a józan paraszti ész: gondolom nem azért vásárolták fel a cégeket, mert szerették volna, ha nekünk jobb lesz, hanem mert arra számítottak, hogy a kuncsaftok gyorsan törlesztik a 850 milliádrnyi hitelt, plusz kitermelik az extraprofitot.
-
válasz
Atis45 #70207 üzenetére
Na de, miért baj az a 4iG-nek, hogy te meg a szomszédod eltérő csatornalistát néz eltérő áron, neki az számít csak, hogy mindketten neki fizessetek, az pedig adott. Legfeljebb abban érdekelt, hogy (még) többet kaszáljon rajtatok, de fülig eladósodott cégként ezt nem feltétlen költséges (infrastrukturális) beruházásokon keresztül fogja elérni, vagy ha igen, akkor meg fogja kérni az árát.
-
Atis45
aktív tag
"(kis túlzással településenként volt csatornalista)"
Ez még oké is. Én most igazából arra gondoltam, hogy pl nálunk a lépcsőházba. Mert itt van behúzva Voda koax, és Digi optika is. Gondolom nem úgy fog működni, hogy ha több HD csatornát és jobb minőséget szeretnék ugyan attól a cégtől, akkor jönnek és húznak be a lakásba koaxot, meg hoznak másik modemet, meg boxokat vagy kártyákat.
Vagy pl a szomszéd szeretne 2-3 ezerrel kevesebbet fizetni, meg elég neki a kevesebb HD csatorna is, akkor mennek hozzá és húzzák be az optikát, meg kap új készüléket. -
válasz
Atis45 #70205 üzenetére
Ez digin belül is így volt korábban (kis túlzással településenként volt csatornalista), és a konkurens szolgáltatóknál is volt/van ilyen. (Leginkább az innen-onnan összevásárolt, eltérő műszaki paraméterekkel rendelkező helyi hálózatok miatt.) És noha túlzottan nagy rálátásom nincs a piacra, a digin kívül az általam ismert szolgáltatóknál többféle csomagra lehet előfizetni többféle áron. (Azaz pl. lehet, hogy az lesz a végeredmény, hogy a volt digis területen is lesz olyan csomag, amiben több lesz a HD csatorna, csak éppen azért többet fognak kérni.)
-
Atis45
aktív tag
Gondolom valahogy közös nevezőre hozzák a jelenlegi két szolgáltatást az összeolvadás után. Az elég fura lenne, hogy pl én ugyan attól a szolgáltatótól teljesen más csatorna listát teljesen más árakkal tudok előfizetni, mint a mellettem lévő lakásba élők. (bár .................)
-
válasz
Lackooo84 #70201 üzenetére
De arról szóltak a hírek, hogy a Nagrával bútoroznak össze. Nem sok értelme lenne, hogy előtte átmigrálják az ex-digis hálózatokat vodára, vagy fordítva. A Nagra azzal hirdeti magát, hogy integrátor, azaz képes összeboronálni heterogén rendszereket. Ha meg a Nagra OpenTV platformját tervezik bevezetni, annak feltehetően sem a voda, sem a digi meglévő eszközei sem felelnek meg, ugyanis az OpenTV egy szoftver platform, amit nem valószínű, hogy futtatni tudnak. (Persze tévedhetek is, elég nehéz néhány random google kereséssel információt szerezni róla.
)
Ha pedig az első lépés a kódolás lesz, akkor onnantól kezdve olyan csomagokat csinálnak, amilyeneket akarnak, azaz akár megmaradhat a vodás és a digis is, sőt gyárthatnak újakat is.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest