Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
Debrecen: NO internet, részleges TV szolgáltatás
Szerver Hosting Debrecenben
-
g0dl
addikt
BP FTTH visszajött az M4
-
ruzsass
tag
BP 20. ker FTTB kábel TV visszajött, net is jó
-
vohanyi
senior tag
net helyreállt , minden ok, Győr.
-
g0dl
addikt
Viszont nincs olyan hangsáv, ahol van kommentár
-
tahepa
senior tag
Debrecen Vénkert kábel tv ok , net ok , telefon ok , mobilnet nincs
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Oroszlány falurész.
Vezetékes net van 1000/300, tv részleges, mobil csak 2g és vowifi sincs. -
veterán
-
farena
tag
Fehérváron a Tv most jött vissza. Internet, telefon még nincs.
Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
Lackooo84
nagyúr
Tatabányán a TV2 csoport csatornáin volt "nincs jel" szindróma, meg az F1-en nem volt kommentátor hang lol.
The Truth is out there...
-
Bubaaa
aktív tag
Viszont a kép szétesés megszűnt,mióta megint van adás. Kiváncsian várom meddig marad így.
-
Zoshi85
aktív tag
Meg jó pár adó nem megy.. Nickelodeonok. Comedyk.. Viasatok.. Stb.. Telefon süket. Bp 18.
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
törölt tag
Szolnokon is kb 40 csatorna nem érhető el
-
Pityu89
senior tag
Nick Junior van most nálatok? Ugyan nem Digis vagyok, de ez és a többi Nick szokott így eltűnni. (Más nem is megy nálunk). Jó kiinduló lehet a baj eredetére.
-
madrac
senior tag
Úgy tűnik, sajnos ezzel nem tűntek el a hibák. Legalábbis Moziverzumon volt itt 20:08:08-kor. Nem régóta nézem.
-
mzso
veterán
Nálam az M4 még mindig nem jó. Még jó hogy csak az az egy csatorna kéne.
A többi amit láttam, hogy nem jó, dunák, digisport 1 azok már jók...
-
Bubaaa
aktív tag
Sajnos nem szűnt meg a szétesés. Viasat History HD 6:48 Tehát várható óra 3, 18, 33, 48 kor.
-
cof
veterán
Ránéztem erre is. Viasat History HD, 362 MHz, új frekvenciakiosztás
9:12-kor indítottam a lejátszást, felvételt 9:15-9:20-ig.
Hiba 9:18:20-kor, videóban 3:20 másodperckor. [link]
Azt nem tudom, hogy ez a 45 képkocka hiba állandó vagy változó, majd nézek még. 9:33:40-kor is megvolt a hiba, de csak 5 eldobott képkocka bár beakadt a kép.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Pityu89
senior tag
Nick csatornák most off
-
Kija
aktív tag
Változó.
Amint látod a reggeli három videót alább, ott sem jelentkezik mindig egyforma mértékben.
Kb 15 perc 2 másodperc telik el két hiba között. Teljesen pontosan kiszámolható. Én már csak azt a kb 10 mp-et veszem fel amikorra várható és sosem tévedek az időpontjában.
Én Győrben tapasztalom, de van egy táblázat amit headhunter indított, oda írjuk be ha néha nézzük (nem ülünk mindig a TV előtt ). Te hol nézed?
[link] -
cof
veterán
Várpalota. Beírhatod ha gondolod. Azt hiszem ez műholdról jön, lehet az éterben zavarja valami másik kommunikációs eszköz, ha ennyire kiszámíthatóan ugyanakkor jelentkezik a hiba. Azért gondolom így mivel a tegnapi RTL-es felvételemnél semmi hiba nem volt és bő 3 óra.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Kija
aktív tag
válasz Bubaaa #61090 üzenetére
Amúgy baromi érdekes, hogy amíg kevesebb csatornát osztottak szét a tegnapi hiba után, addig pl. az Eurosport 1 HD nem csinálta a kockásodást.
Arra gondolok, hogy terheléses probléma lehet. Visszarakták az összes csatit és visszajött a probléma azokra a csatornákra is amik pl tegnap délután jók voltak. -
Bubaaa
aktív tag
Megcsináltam a hangholást,hogy magamat is megnyugtassam. Szerkesztő progival a pc-n15 perc alatt sorbatettem,és töröltem a nem kívánatos csatornákat,és ment vissza a pendrive-on a tévébe.
Igen,az eurosport nem csinálta tegnap,néztem a tourt,reménykedtem hogy így marad. Válaszoltam a hibabejelentő válaszára,leírtam neki ezt is.
-
Bubaaa
aktív tag
Végre valahára működik a [ChanSort] Ma szedtem le,májusi frissítés. Eddig nem kezelte az én Q szériás tévémet,de hálistennek már működik.
-
Flashget
félisten
Javítson ki valaki, ha rosszul tudom.
A közmédia csatornáit HD-ban a Digi az AH-tól kapja. De azt hogy sikerült elérniük, hogy az M4 3 hangsávából élő közvetítésén csak a riporter mentest kapjuk. Viszont az SD formátumot a szolgáltatók fabrikálják a kapott HD jelből, jelen esetben a Digi és az SD verzión most F2 futam van élőben, van riporteri hang. Na ez hogy?Realme GT Master Edition
-
yogibear
addikt
válasz Flashget #61096 üzenetére
Kijavítalak... nálam az első, magyar kommentáros dolby D és a 3. kommentár nélküli dolby D kuka teljesen, a 2. magyar kommentes sima sztereó az megy, háttérzajjal, magyar kommenttel együtt... HD-n...
SD-n a csak hátteres szintén kuka... csak az első kommentáros sztereó megy...Na, most meg az első és a harmadik Dolby D is megy HD-n, de mindkettőn magyar komment van...
Még mindig hegesztik a dolgot...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest