Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz ruzsass #20912 üzenetére
a kerületben az egy különleges rész ha azokra az időkre gondolok amikor még volt a Hunyadi, a Simonyi lakás szövetkezet saját tv hálózata, majd a Wekerlén is beindították. Utóbbinál mindig voltak gondok..majd az EMKTV megjelenésével megszűnni látszottak a problémák, de a HD térnyerésével úgy látszik még sem jó.
Volt a kerületben egy nagy átjátszó is amit az EMKTV leszerelt és elvitte a 6. kerületbe (legalábbis ezt mondták anno)és akkor mindenféle gond merült fel a kerületben. Még románoktól kapott jel is volt a TV csatornák között majd lett digi a név 2007-ben
szóval Wekerlén a hiba régebben is jelen volt.Realme GT Master Edition
-
MrCsiT
addikt
válasz ruzsass #21964 üzenetére
Digi szerint, (egeret az adott csatorna nevére húzva kiírja) M1 az C10, az M2 az C9 lenne.. de a Pana, ha a saját hangolására bízom , akkor 10-es és 20-es számmal jelzi a 2 csatornát (ami fura, hogy valami táblázatból dolgozhat, mert pl. 141-es csatornát is talál, holott számosságában nincs annyi csatorna, tehát ez nem a darabszám.)
Próbáltam kézi hangolással a megtalált csatornán fel/le menni, de "túl okos" az eszköz, ahogy néztem, csak egy tartományon belül hagyja módosítani kézileg (lefelé elértem egy "min" -nel jelzett értékig ) és egyelőre nincs megoldás még..
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest