Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
Most már órák óta a kérdéses percekben akár kétszer-háromszor is csuklik és blokkosodik a történet...
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
-
Kija
aktív tag
válasz headhunter #61102 üzenetére
Én úgy mértem hogy két kockásodás között 903 mp telik el. Tehát óránként 12 mp, egy nap alatt 288 mp. Egy hét alatt 2016 mp, ami 0,56 óra, azaz tényleg körbe ér egy hét alatt
-
Bubaaa
aktív tag
Pár levélváltás után jelenleg itt tartunk.
"Tisztelt Ügyfelünk!
Hibabejelentését rögzítettük, melynek azonosítója:*******
Munkatársaink a lehető leghamarabb ki fogják javítani a hibát. Amennyiben szerelőinknek szükséges a probléma elhárításához bemenni az Ön otthonába, időpont egyeztetés végett keresni fogják a rendszerünkben rögzített telefonos elérhetőségen."Meglepően gyorsan reagálnak az emailre. Volt olyan levél,amelyre 10percen belűl válaszoltak. Tessék billentyüzetet ragadni,és írni nekik,lássák csak hogy nem egyedi hiba.(bár én leírtam településenként az észleléseket) Kiváncsian várom a fejleményeket.
-
Bubaaa
aktív tag
Ha valaki nem tudná az emailcímet.
hibabejelento@digikabel.hu
Ezt az összefoglalóba is be lehetne írni.Ide mehetnek videók is,nézegessék csak
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz headhunter #61106 üzenetére
Egyen szöveg minden e-mailes hibabejelentéshez. A service desk rendszer automatikusan generálja, amikor a hibajegyet rögzítik.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz headhunter #61106 üzenetére
Ha felhívnak,elmondom nekik,hátha úgy megértik. Biztos hogy ide nem fognak bejönni...
-
cof
veterán
Csatornaszámozás jó nálatok? M1, M2 stb... Mert beálítottam egy TVheadend-et és ömlesztve vannak a csatornák. Nem tudom, hogy én csesztem-e el valamit vagy még a Digi nem tért magához teljesen a tegnapi zakóból. Konkrétan mindegyik csatornaszám 0.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Kija
aktív tag
-
Kija
aktív tag
Nincs valakinek egy freki kiosztása amiben minden település benne van?
-
4Grider
nagyúr
Mi értelme lenne (miért lenne vele értelme dolgozni)?
Az ÁSZF megfelelő melléklete tartalmazza az összes település csatornakiosztását frekvencia nélkül, a https://digi.hu/tv/csatornalista oldalról pedig letölthető az a frekvenciatáblázat, ami a saját településhez tartozik. -
Kija
aktív tag
válasz 4Grider #61115 üzenetére
Akkor légy szíves mutasd már meg hol találom a frekivel ellátott táblázatot.
Lehet én vagyok ügyetlen de olyat nem találok. Hidd el először körbenéztem a Digi honlapján.
Értelme csak annyi lenne, hogy pl. nálam a Moziverzum nem kockásodik másnál meg igen. Így megnézném, nem-e másik frekin megy nála. -
Kija
aktív tag
Akkor valamit elrontottam. Tényleg ott van....
-
mzso
veterán
Mi halálért vette ki a digi a frekvenciákat a csatornalistából? Azok így már nem szerepelnek sehol?
-
Lackooo84
nagyúr
Mozi+ HD nincs jel szindróma most.
The Truth is out there...
-
Bubaaa
aktív tag
Hívott a szaki,hogy mikor jöhet. Elmondtam neki a sztorit,egyből rávágta hogy ez központi fejegység hiba. Ő nem tud vele mit kezdeni,de továbbítja a hibajegyet felfelé.És amúgy ők többször jelezték a hibát már.
-
Calogero
addikt
pz6t
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy amikor DIGI SMART CAM kártyát beteszem a készülékbe, akkor újra kell-e hangolni a csatornákat?
Mert ha igen, akkor most nem állítom be a csatorna sorrendet, ha hónap végén kezdhetem elölről.Előre is köszönöm.
-
Fürkésző
tag
válasz Bubaaa #61119 üzenetére
Csakhogy ezt a listát meg nem nagyon frissítgetik. Szemben azzal a verzióval, amikor még tartalmazta az ÁSZF melléklet a frekvenciákat. (Még a változásokat is megjelölték.)
Pár hete variálták meg az analóg csatornakiosztást (Budapesten), és még a kettővel ezelőtti változások sincsenek átvezetve.
Arról nem is beszélve, hogy az egyik tv-n frekvenciákat, másikon csatornákat lehet állítani/keresni (pl. 738,0 MHz = C54, 154,25 MHz = S08). ÁSZF melléklet mindkettőt tartalmazta régen, itt csak frekik vannak. Rohadt kényelmetlen.Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Kija
aktív tag
Mai kockásodási időpontok
Minden óra 06, 21, 36 és 51 perc
Viasat History HD-n biztosan fenn áll. -
headhunter
addikt
Tapasztaljátok a szétesést?
Tegnap írtam egy hibajelentést a Digi oldalán ("Írjon Nekünk") fórum linkekkel plusz a táblázattal, ma jött egy "sablon" vagy valós hibaelhárításról válasz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"...Tisztelt Ügyfelünk!
Rendszerünk információi szerint a hibát központi jellegű probléma okozta, melyet illetékes kollégáink igyekeztek a lehető leghamarabb elhárítani.
A kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.Amennyiben bármilyen jellegű hibát tapasztal, kérjük, jelezze azt a 1272-es telefonszámon (munkatársaink a nap 24 órájában készséggel állnak rendelkezésére), vagy e-mailben a hibabejelento@digikabel.hu címen.
[ Szerkesztve ]
-
Kija
aktív tag
válasz headhunter #61142 üzenetére
Igen. Töltöttem is a táblázatot.
Mai időpontok:
egész óra 07, 22, 37 és 52 perc
Ami viszont boztos, hogy nálam az ATV HD, a Jocky TV és a Moziverzum nem csinálja. másnál viszont láttam róla bejegyzést.
Majd még este ránézek.
Ami még eszembe jutott hogy érdemes lenne azokat az adókat is megnézni amelyek helyi sugárzásúak. Ilyen általában mindenhol van, de más városokban nem sugározzák. Gondolom ezt egyedileg az adott településen rakják be a műsorfolyamba -
sfefe
addikt
válasz Bubaaa #61139 üzenetére
Pl nalunk a kis szobaban amit etkezonek hasznalunk ott van a regi 82es Pana tv es azon analog adas megy... Igaz par csatornaval kevesebb de oda mindegy.
Bar most, hogy volt ez a digi problem leaallas stb gond most eleg szar lett rajta a kep. Multheten hetfon kotottek at optikara akkor mondta is a srac, hogy az analog adas is javulni fog es tenyleg fasza is lett de most olyan makos 1-2 csatorna mint allat...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Bubaaa
aktív tag
válasz headhunter #61142 üzenetére
Lehet elsiklottatok felette,de tudnak a hibáról,jelezték többször felfelé,csak fent letojják. #61132 hozzászólásomban írtam. És egész pontosan azóta van ez,mióta tavasszal volt az az országos hiba,kábelszakadás vagy mi.
-
Kija
aktív tag
válasz Bubaaa #61146 üzenetére
Már írtam hogy kb 6-7 éve volt teljesen hasonló hiba, csak akkor mindig egyetlen csatornát érintett. És vándorolt kb 2 hetente. Gondolom a hibás egységet másik csatornába rakták át.
Háromszor voltak kint nálam még saját TV-t is hoztak. Ugyan ez a hiba akkor is fennállt az országban más városokban is.
Akkor sem tettek semmit, tagadták hogy központi hiba lenne. Aztán az NMHH-hoz fordultam és akkor hipp-hopp megoldódott a hiba.
Úgyhogy ennek is ez lesz a vége szerintem, mert tisztán látszik, hogy többen bejelentettük és semmi sem történik. Nekem pl nem is válaszoltak az email-es bejelentésemre. Nektek meg a szokásos sablon szöveget nyomják vissza, de tenni nem tesznek semmit.
Úgyhogy hibajegy számmal el kell menni az NMHH felé.[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz 4Grider #61145 üzenetére
Szia!
[link]
Ilyen a regi tv ami ott van.
Mikor a digid srac bekototte az optikat meg lestunk is milyen kiraly lett a kep de a mostani buli utan jo par csatorna marha makos lett...
Nem lett hozzanyulva miota elment a srac tv-hez sem meg a kabelhez sem....
ONT-bol jon egy rovid kabel az megy egy elosztoba amibol egyik abba a tv-be megy a masik meg a nagyszoba feleAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Formula-1
- Óra topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest