Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masato
tag
Ha valaki véletlenül valami elfogadhatóbb minőségű PVR boxra vágyik, annak ajánlanám a Vu+ Uno 4k SE-t, FBC DVB-C tunerrel. OK, tudom, hogy nem olcsó, viszont a rajta futó szoftver számos olyan lehetőséget kínál, amit egy - udvariasan szólva - belépő szintű box soha nem fog tudni.
Pl.: felvétel akár 8 frekvenciáról egyszerre, NTP szinkronizálás, rögzített anyag kimásolása FTP-n, CIFS-en, EPG keresés, streamelés másik beltérire, akár interneten keresztül a beépített VPN-en, stb.
Amit nem fog megoldani: ha a szolgáltató CI+ modult használ, akkor csak 1 műsort lehet vele felvenni és csak akkor ha nem + üzemmódban működik az a modul. Pluginnel állítólag megkerülhető a + korlát, de az 1 csatorna dekódolás nem.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Masato #60352 üzenetére
Nekem tetszik!
Kéne is, mivel a TV-m nem támogatja a DVB-C-t (csak DVB-T-s, de monitorként kiváló)
Csakhogy itt a faluban, a DIGI csak analóg TV műsort szolgáltat sajnos.
Van ilyen terület Romániában.
De legalább az internet jó!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Blackhole13
senior tag
Másnál is eltűnt a sport2 HD? Vagy ezt is manuálisan kellene hangolni, mint az m4-t?
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Blackhole13 #60354 üzenetére
Nálam minden csatorna megvan.
-
francz'70
aktív tag
Igazából mindegy melyik, csak kódolt csatorna legyen!
Én is azt vettem észre, hogy bekapcsoláskor mindig 30mp-et késik, de kicsit később már pontos. Eleinte azt hittem, hogy ennek box-nak mindig kell egy kis idő amíg leszinkronizálja magát, de mivel volt olyan, hogy órákig vagy akár egész nap nem állt be a pontos idő, elkezdtem keresni a megoldást. Nem volt egyszerű, mert nálam van egy csomó kódolt csatorna, (ezért nem tűnt fel eleinte) de sikerült rájönnöm. -
Masato
tag
válasz Bacusuz #60356 üzenetére
Nekem is van hasonló szerverem, bár én NAS helyett egy Lenovo i5-ös SFF gépet állítottam be (fut rajta CPU igényes alkalmazás is, meg sokminden más). 1 db TBS márkájú quad tuner kártya van benne (low profile).
A szoftver a tvheadend, ez tud transzkódolni is, ha kell, bár én enigma2-es boxszal használom a kliens oldalon, ami full TS-t kap, így működik az EPG is. A tvheadenddel lehet felvenni is, bár ezt a funkciót ritkán használom.
-
Bacusuz
addikt
válasz Masato #60359 üzenetére
éreztem én hogy ez nem egy halandónak való feladat.
A rövidítésekből a CPU-t még értettem, de a többi
azért köszi de lehet ha lesz több időm keresek fórumot utána olvasniÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
anrab
addikt
Film+hd-n jó sokszor kockásan adják a filmet. Támadás a Fehér h. ellen 3
Nem a digi hibája, gondolom így kapják.
Jelerősség-minőség fix 94/100 -
MODERÁTOR
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #60353 üzenetére
Sajnos ki kell javítanom magam:
"Csakhogy itt a faluban, a DIGI csak analóg TV műsort szolgáltat sajnos."
Mint kiderült ez nem igaz.
Már nézem is a digitális csatornákat!
Az vezetetett félre hogy "online" nem lehetett megrendelni, csak személyesen.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Flashget
félisten
válasz ElektrikusDE #60363 üzenetére
Na azért! :)
Én meg azt hittem Samsung téved van és hangolásnál szolgáltatónak a Digit adtad meg és nem az "egyéb" mert J szériáról ilyenkor csak az analógokat hozta be.Realme GT Master Edition
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Flashget #60364 üzenetére
Sajnos nem, kellet hozzá egy digis box. (De igy is csak kb. 300 Ft.-al (4 RON) drágább a digitális csomag (nekem) mint az analóg)
A TV-m LG M2262D ami nem ismeri a DVB-S üzemmódot, és sehogy tudtam rábírni. (LG szerviz távval, vagy szoftver cserével más típusra ,talán még sikerült volna mégis)
Ui:
Kicsit hazudós is a monitor oldala, full hd létére az mondja magáról hogy csak 1680x1050-re képes, de szerencsére működik 1920x1080-on is!
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
válasz ElektrikusDE #60365 üzenetére
DVB-C (cable) az az üzemmód, ami neked hiányzik.
S=sat, műholdasNincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
-
Flashget
félisten
Bp. kiosztás 722Mhz kiosztáson lévő csatornáknál, időközönként se kép, se hang, se jel. Konkrétan Film+
Realme GT Master Edition
-
MODERÁTOR
válasz mozesapo #60369 üzenetére
Igen, tegnap este megint belefutottam csatorna kapcsolgatás közben a minap említett, Támadás a Fehér ház ellen című film harmadik részébe, kb. az utolsó 10 percet néztem belőle, de szintén volt közben egy 2-3 perces kimaradás, amikor se kép, se hang, a TV annyit írt, hogy a videó nem érhető el. Mivel mostanában ott volt többször is ez a film, gyanítom én is a Film+ csatornán láttam.
-
Bal0924
aktív tag
Pont most akartam rákérdezni hogy csak nálam mennek el az adások vagy nálatok is.
Megkaptam a választ.
De miért csak a HD adások? A simáknál nem láttam kimaradást. -
seger
addikt
Tudok előfizetni digi online tv szolgáltatásra úgy, hogy nincs semmim a diginél? De android eszközön használni szeretném.
-
laciiiiiii
csendes tag
Hello, egy wifis ont cuccot rakták be ismerősnek... Van rajta tv kimenet de arra nem fizetett elő csak netre. Ki lehet csikarni a cuxxbol valahogy ingyen tvt vagy felejtős?
-
mpo
veterán
válasz laciiiiiii #60376 üzenetére
Mivel lopták a tévét, ezért mostanában szűrőt raknak be.
Ha érted, akkor már elavult.
-
MODERÁTOR
válasz laciiiiiii #60376 üzenetére
Ki lehet csikarni, csak egy telefon az ügyfélszolgálatnak, hogy mégis szükség lenne a tv-re.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz Intruder2k5 #60378 üzenetére
Ingyen tévét szeretne kicsikarni.
Arra mit mond az ügyfélszolgálat?Látom szerkesztetted.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz laciiiiiii #60380 üzenetére
Befejezted? Ha nem lett volna világos, itt nem fogunk asszisztálni és segítséget nyújtani a szolgáltatás lopásához!
-
mpo
veterán
válasz laciiiiiii #60380 üzenetére
A szűrő nem a lakásban lesz.
Ha mégis kell a tévé, akkor Digi Nekem csomag, e-számlával, hűséggel.[ Szerkesztve ]
-
laciiiiiii
csendes tag
Okok, elnézést. Letezik az hogy ez a kapott router 50/50 mega ad ki wifin az 1 gigabol?
-
TeeJay
félisten
válasz laciiiiiii #60384 üzenetére
Wifi olyan mint a mese --> Hol volt hol nemvolt
Simán lehet még ettől is kevesebb
ONT-ben 2antennás 2,4GHz only N wifi van
2antenna és 40MHz módban 300megabit linked lehet már ha a kliens is támogatja
20MHz-en csak 144mbit link
1antennával 20MHz-en 72mbit link, ott 50megabit már nagyon jónak is számít
Panel telepen ha sok a szomszéd wifi akkor 40MHz-en lehet még rosszabb is lesz az eredményHa nem elég bridge módra kéred és veszel saját routert és 5GHz AC vagy AX wifin átmegy 6-800megabit is majd
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
4Grider
nagyúr
válasz laciiiiiii #60384 üzenetére
Persze. A 2.4 GHz-es wifi soha nem volt gigabites. Ha azt akarsz, használj utp kábelt és gigabites hálózati kártyát.
-
Masato
tag
Ez valami optikai szűrő? Mert ha így fel tudják takarítani a "kódolatlan tévé" miatt kiborított bili tartalmát, akkor a végén még megúszhatják, hogy kódolni kelljen az összes csatornát. Ha ez a kábelszövetségnek is megfelel, akkor nem kell majd set top box minden készülékhez. Happy end?
-
Luissimo
veterán
sziasztok,
valamikor lelehetett tölteni a havi digifilm, FilmNow műsorfüzetet, akár kinyomtatni is.
Most hová dugták ezt a lehetőséget, tudja valaki?
milyen linken van?
vagy esetleg már megszünte magát? -
pgemil
aktív tag
Egy-két hete szarakodik a kép, szétesik a közszolgálati HD-knál. Pedig pont ezeket raktam előre. Az M4 sportot, M5 -t még kézzel sem tudom behangolni a megadott adatokkal Kiskunhalason!
Beleolvastam az összefoglalóba, de a fél MHz -el való feljebb keresés esetén sem találok semmit, (6000/6900 esetén sem).
Kérek egy kis segítséget!
Köszönöm előre is. -
Akosman
aktív tag
Ma kaptam választ!
Köszönjük megkeresését, a TV2 Csoporthoz tartozó Prime HD csatorna teszt jelleggel volt elérhető a DIGI kínálatában, ez a tesztidõszak nemrégiben lezárult, emiatt nem találja jelenleg a kínálatban. Azonban örömmel értesítjük, hogy a tesztidőszak eredményei alapján a TV2 csoport hamarosan újra elérhetővé teszi a Prime HD csatornáját.Üdvözlettel:
TV2 Csoport[ Szerkesztve ]
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne,hogy hány csatornának kell lenni-e ha digitv csomagom van?
Az összre lennék kiváncsi mert csak 118 digitális jön a többi analog meg rádió.Komló
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz lolka-bolka #60395 üzenetére
Itt kiválasztod Komlót, aztán számolhatsz.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
maestro87
őstag
Hali!
Az miért van, hogy minden auto hangolás után random két csatornahely eltűnik a listából. Tehát nem maga a tv csatorna, hanem csak a helye. Például 16 után 18-as jön és nem lehet semmilyen adást betenni a kettő közé. Automatikus számozásnál azt hiszem megvan mind, de ezt választva meg nem lehet rendezni a sorrendet, szóval ez nem opció.
Azóta csinálja ezt a TV mióta kivették az M3-at és eltűnt utána még a helye is.
De most gondoltam visszahozom egy gyári beállítással, erre meg két csatorna hely hiányzik.
Rosszul csinálom a hangolást vagy a Digi-vel van valami? -
Túzok22
senior tag
válasz pgemil #60393 üzenetére
Szia. Nézd meg, hogy a koax csatlakozók nincsenek e meglazulva, vagy nem e kell új F csatikat rátenni az osztónál meg a tv-nél. Meglazult vagy sérült koax csatlakozás is okozhat ilyen jellegű problémákat, hogy bizonyos csatornák szétesnek, vagy pár csatornát nem lehet behangolni, stb...
Nálam már volt ilyen jellegű érdekes probléma. Egyszer laza csatlakozó miatt, máskor meg volt sérült csatlakozás is. Új csatikat tettem a kábelre a koax osztó és a tv oldalán is és ez megszüntette ezt a problémát.
Azt is ajánlom, hogy vizsgáld meg a tv koax bemenetét is, nem e azzal történt valami.[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
válasz pgemil #60393 üzenetére
Szia! Milyen tv-vel/box-al nézed/néznéd? Mert azt vettem észre erősen függ attól is. Nálam nappaliból egy koax felviszi padlásra jelet, 3-as osztó és onnan 2 tv-be közvetlen megy le a kábel, a saját szobámban meg egy fali aljzatba megy (+parabola antenna jele külön kábelen, de a fali aljzatban találkoznak). Nos nálam az LG tv-n nincs jel feliratot kapok ezeken az alsó ferkiken (MTV,duna, helyi adók), de van egy Amiko A4K-s box, azon 50-60%-os minőség van, akadás nélkül jönnek. Sőt, a fali aljzatba betettem egy 2-as osztót, alig ment lejjebb a jel az Amiko-n, míg a tv-n minden más frekvencia jó, csak ezek nem. Szerintem ezek alapból kisebb kakaóval jöhetnek, vagy ennyire érzékeny ez a lenti tartomány a veszteségre (a fali aljzat még csillapít rajta)
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest