Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz Luissimo #47369 üzenetére
csinálj azzal a box-szal valamit, mert azzal lesz a gond.
nekem 19:40 a dundi kezdése (nem, nem digis box).
mit tudom én, áramtalanítsd, futtass le egy új keresést, esetleg add meg újra az időt neki, vagy passz.
vagy jelentsd be, hátha küldenek rá frissítést...ha van ilyen -
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #50370 üzenetére
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=910digionline.png
ilyen sz@r lett az uj pc-s [http://digionline.hu/musorfuzet] oldal, ráadásul még a castolás sem müxik...van valaki akinél ezek mennek normálisan?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Luissimo #50374 üzenetére
Még sok is, elég lenne az 50cm-es i, ha lenne ilyen.
Találtam még kettőt, az előző és az alábbiak közül melyiket lenne érdemes megvennem?
Inakustik Premium HDTV Antenna kábel F csatlakozó 1.5m /004262015/
-
YxVs
senior tag
válasz Luissimo #52348 üzenetére
Oké, hogy csak 200 Ft a telefon, de azt kérdeztem, hogy lehet-e nélküle rendelni.
Nekem ami nem kell, azért egy fillért se szeretnék fizetni...
Az egy másik dolog, hogy nem éri meg, mert az első 3 havi díjkedvezmény is gondolom csak abban az esetben érvényes, ha mindhárom szolgáltatást megrendeled."én magamrészéről jobban kultiválom a Set Top Box-ot, mert az TV független, lehet hozni-vinni fel-alá a lakásban "
a Digi Smart CAM-et is lehet hozni-vinni, sőt egyszerűbben is, mint egy boxot...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Luissimo #52357 üzenetére
Pozitív életfelfogás ez.
Egy fél napos tesztet, meg egy bizonytalan hírt én nem neveznék ténynek, de ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák. De jól is van ez így.
Nekem amúgy annyira nem hiányzik a Spíler. Ami igazán érdekel, az a többin megy.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Flashget
félisten
-
WaterWave
veterán
válasz Luissimo #52348 üzenetére
de legalább haladnak.. látom a fényt... kb fél éve esély nem volt rá... örüljünk már ennek is...
Nem beszélve ha digionline-ra is felkerülne a spiler egy szavam se lenne
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
veterán
-
WaterWave
veterán
válasz Luissimo #52362 üzenetére
másfelet előre, egyet hátra... én örülök neki hogy lesz... bosszantó tud lenni, mikor nézném a bl meccseket és nem tudom mert a jogokat xy megvette, stream meg nincs
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Flashget
félisten
válasz Luissimo #52360 üzenetére
teszteltem ep eleg belterit, smart tv-t hogy lassam mi a kulonbseg.
UPC-n belterirol a valtas CI+ra szemmel lathato minosegi javulast hozott.
Digi tanyeros belterit csereltuk le kollegamnal CI+ CAM-ra mikor a Digi meg adott, szinten feltuno volt a kulonbseg.Azota nala is van Digikabel nem hasznal semmilyen Digis eszkozt.
KAON HD digis belteri azonkivul, hogy + tavkapcsolo + aramzabalo + 236 fokra melegszik, meg a kep is rosszabb volt mint nelkule. Egyedul analog regi teven javit a kepen.
1. Samsung TV a sajat DVB-C tunerevel.
2. Alma 2200 belteri felvetelekhez
3. szolgaltatoi box
ez lett a sorrend nalam.
CI+ CAM-nak semmi koze hozza olyankor a tv tunere dolgozik az csak a kodolas miatt kell.Realme GT Master Edition
-
Bogyi007
veterán
-
istnag
addikt
válasz Luissimo #52862 üzenetére
Nekem hasonló volt. Nem mindig, nem mindenhol. Nem tudtam rájönni mi az és szintén nem digis box-al volt használva,ahogy nálad. (Digis boxon nem volt ilyen gond.)
Kihívtam a szerelőt, nagyon jó fej volt, mert nem mondta egyből azt, hogy a box a rossz, bár nem értette az egészet. Minden vezetékezést átnézett, újra rakta a koax dugókat, de csak nem javult. Lement az erősítőhöz valamit állítgatott, de nem lett jó, már épp feladni készült, mondván visszajön holnap, amikor lefelé menet, újra ránézett az erősítőre és észrevette, hogy az erősítő tápkábelje 2A helyett csak 1A -s, ami nem bírta a terhelést, ezért volt néha jó és néha nem.
Kicserélte azóta minden tökéletes. -
Márton
nagyúr
válasz Luissimo #53270 üzenetére
Csatornaszám kb. ugyanaz, a net ugyan lassabb, de mire nem elég 150mbit? (és van gyorsító opció)
Telefon 5ft/perc.
Cserébe nem 6450 (mint most lenne nekem a digi), hanem 4000.
El is gondolkodtam rajta.[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
veterán
válasz Luissimo #53272 üzenetére
Szerintem egyszerűbb így.
Ne a Digi topikban beszéljük ezt meg.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
törölt tag
válasz Luissimo #53270 üzenetére
Én egy elégedetlen DIGI előfizető vagyok, de a kábel tv szolgáltatás teljes + a DIGI saját filmcsatornája, kivéve a fizetős csatornákat (felnőtt + film), az Internet 1000/300 Mbit/s és van még a telefon is, de azt nem használom.
Ez Érd, családi házas övezet, de mint írtam nem vagyok vele megelégedve... -
törölt tag
válasz Luissimo #53846 üzenetére
Áramszünet volt.
Nézz át a DIGI Internet topikba.
Ott már majdhogynem "patakvérről és nemzethalálról" értekeznek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest