Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
"Kábeles Digihez kell dvb-c tuner?"
Ha nem akarsz digitális műsort nézni akkor nem."Ha az nincs akkor adnak beltérit?"
Ha bérelsz vagy veszel tőlük, akkor adnak.¯\_(ツ)_/¯
-
Kwisatzh
senior tag
A "félreértés" ott van, hogy az "SD" egy felbontást, és nem az analógot jelenti. Az SD fogalom az 576I felbontású jelet jelenti amit továbbíthatnak analóg vagy digitális módon is a kábelen.
A DIGI egyszerre továbbít digitális és analóg jelet is a kábelein, a digitális műsorok egy része SD a másik része HD felbontásúak, míg az analóg műsorok nyilván csak SD felbontásúak lehetnek.
Ha nálad a "sima SD" az analógot jelenti, akkor valóban semmit sem kell tenned, bármilyen tévén tudod nézni a DIGI analóg jelét SD minőségben.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Kwisatzh
senior tag
Bármilyen régi szobaantenna, vagy akár még egy antennakábel darab is jó lehet.....
Itt foglalkoznak a dvb-t antennákkal is néha:
Saját tapasztalat: Bp közepén két falon keresztül (!!!) is simán jött a mindig tv egy ősi "tányéros" szobaantennán.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
hoffman_
nagyúr
A hűség nálunk most nagyon bicskanyitogató, a T-nek van ilyen jellegű sara rendesen, nem akarunk aláírni semmiképp újat, ha nem muszáj. Így is spórolunk havonta, és sokkal jobb lesz a szolgáltatás, havi 7800ért, hűség nélkül ez belefér. De köszi a tippet
Amúgy is a TOPnet kellene, és Digi+, ami 1 év hűséggel 600 huf-fal olcsóbb csak, 2 évvel 2.200-al, ennyi pluszt bőven megér nekünk a hűségmentesség.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
br.rak
őstag
Amúgy most már majdnem jó a bajnokságok elosztása a csatornák között, ritkábban van ütközés (inkább a sportklubon, mert ott csak 1 csatorna van)
pl a digisporton, hogy nincs Seria A, már megbecsülik a portugál bajnokságot is, korábban csak az évi 3-4 rangadót adták le most már viszont rendszeresen adnak Porto-Benfica-Braga-sporting meccseket is. -
sandró60
addikt
Figyelmedbe ajánlom ezen oldal 4.pontját
-
akoska23
aktív tag
Egy pár mese csatorna, Nat.Geo. Discovery ,Discovery science..........emlékezetből ezeken.
De ha csak simán analógba nézem a tévén akkor minden rendben van. Sajnos a tv-mben csak DVB-t tuner van. DVB-c nincs.
[ Szerkesztve ]
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akoska23
aktív tag
Mint írtam is nem vagyok a digikábel előfizetője egy kisvárosban lakom ahol a helyi kábel tv szolgáltató most állt át a digitális sugárzásra. De itt annyi mindenkinek van olyan box-a mint nekem gondoltam van valami okos megoldás. Ha lenyomom a lang gombot akkor választhatok :angol,cseh.vagy lengyel nyelv közül. Ezeket alapból tudja a készülékem menüje is........
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
Flashget
félisten
Oké, thx.
akkor ugyanúgy működik mint a tévé..csak akkor indul el a felvétel ha be van kapcsolva viszont utána kilehet kapcsolni készenlétbe a felvétel addig megy amíg beállítottam.
Haladunk a korral miközben a VHS korszak után már egyre jobban bonyolítják a pvr-t a jogok miatt.Realme GT Master Edition
-
kecskebégető
aktív tag
Igen pontosan azt mondod és hogy a topikban csomóan vannak és ha nagyon akarják bizonyítani is fogod mivel szívesen megadja a szerződés számát ha tényleg odakerűl a sor(És ha tényleg ügy lesz belőle engem megkereshetsz tényleg szívesen megadom a szerződés számom...)...Szóval ha nem engedik akkor megmondod,hogy holnap reggel bemész egy üzletükbe és szépen érvényesíteda jogaid és belfirkantasz nekik egy brutális bejegyzést(Amit amúgy tényleg tegyél meg!!!Legyen tömör ,érthető nem fenyegetöző csak öszinte és tárgyszerü))És mond azt is ,hogy megy egy levél nekik is(digi)tértivevénnyel és ennek a másolatát kapni fogják:
GVH:http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=8&m533_act=1&st=1
OFE:http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/top/gyik/szavatos.html
FEOSZ:http://www.feosz.hu/kezdolap
Tékozló Homár blog:http://homar.blog.hu
http://www.nfh.hu
http://www.kosarmagazin.hu/inet/kosar/hu/index1.html
panaszkonyv@hirtv.net
Stb.Szóval ne cinikus legyél hanem állj ki magadért !
Ez egy annyira aljas ügy ,hogy hidd ell nem ma lesz a vége.elöbb utobb ha megkeveritek a felszínt litőr a láva.[ Szerkesztve ]
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
kecskebégető
aktív tag
És most erre büszke vagy?Ha nálad minden oké akkor miért kötekedsz?...Örülök neki vedd úgy ,hogy ezt nem neked írtam hanem olynoknak akit szivatnak.Kérlek akkor vedd úgy,hogy nem válasz akart lenni neked hanem új hsz.Innentől kezdve semminek veszlek akkor úgyhogy ne is válaszolj ha válaszólsz is azt ignorálom.
Mindenki más nyugodtan hivatkozhat rám.
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
kecskebégető
aktív tag
Mivel kultúrált volt a postod válaszolok rá mégis..És én is megkövetlek ha bunkó lettem volna elnézésed.De mindenképpen felháboritó ez a megoldás a digitől(Pofára engedéyl) és igenis nem szabad hagyni magát senkinek ha elhajtják.És a másik,hogy fontos hivatkozási alap ez a fórum mert 1 az ország legnagyobb a szolgáltatóval foglalkozó fóruma .2.Mint írtam én pl simán felajánlottam,hogy lehet rám hivatkozni(Odaadom a szerződésszámom ha kételkedik a dig)és szerintem vagyunk itt annyian jófejek ,hogy mások is odaadják,
Mindenesetre egyre többen tudnak váltani ez pozitív több szempontból is.Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
roomi
tag
Hi. Ez azonban oda-vissza érvényes. Tehát, ha a TV hangerejét veszem le 0-ra akkor a STB-on hiába emelem a hangerőt néma marad minden. Kipróbálnám, h egyből a TV-be teszem az antannát . Igaz így nem lesz Digifilm. Ekkor gondolom kell egy hangolást végezni. Ez érinti-e ,hogy van egy dvd felvevőnk , azon a csatornákat már tudjuk hogy hányason vannak. Ez változni fog? Vagy STB helyett kérjek kártyát?
-
Flashget
félisten
BSG-t is rendesen kinyírták a szinkronnal...
sajnos a mai szinkronok meg sem közelítik a régiek színvonalát, mert oké sok színész meghalt azóta de nem ezen múlik.
Még egy Kelly hősei szinkron nem fog mostanában születni..kb. 10 éve nem is készülnek jó szinkronok.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest