Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Köszönöm a válaszokat! Úgy néz ki megvan a probléma forrása. A kábelezést átvizsgáltam, a tv-n csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, de semmi.
Ekkor miután újra hangolásra kerültek a csatornák, kinyomtattam a DIGI csatornakiosztás táblázatát és bejelöltem rajta minden csatornát, amit jelenleg fogni tud a készülék.Érdekes dolog derült ki: Miután végeztem, láthatóvá vált, hogy a Digi Mini csomag leosztásáig foghatóak a csatornák.... A DIGITV csomag a DIGI Mini csomagot követően az AXN, Pro4, NATGEO Wild Spektrum.... tb... kiosztással folytatódik. Namost az AXN és Pro4 még fogható tisztán, a NATGEO Wild már szemcsés és afelett már semmi nem jön be, gyakorlatilag a 700 Mhz tartománytól kezdődően.
Azt nehezen hiszem el, hogy ez kábel vagy elosztó probléma lenne. Mikor 2013-ban kötöttük a szerződést, akkor még Digi Mini, Digi és Digi+ csomagok voltak. Mi a Digi csomagot választottuk. A későbbiekben ugye megszűnt a Digi és Digi+ és lett belőle a teljes csatornalistát felölelő Digitv csomag. Ebbe szépen át is kerültünk a netes ügyfélkapu szerződésadatai szerint.
A hibát ott követtük el, hogy nem ellenőriztük le sosem, hogy az adott csomagnak megfelelő mennyiségű csatorna fogható-e. Bejött X darab és kész, mi nem nézünk TV adást, csak a szülők/rokonság miatt kötöttünk előfizetést, mikor alkalmanként eljönnek látogatóban pár napra, akkor tudjanak tv-t is nézni. Néha panaszkodott is egy-kettő, hogy nem találja az ilyen meg olyan csatornát. Gondoltam a Diginél a szóban forgó csatornák pont nincsenek (mint ahogy például a Discovery sem) és nem foglalkoztam ezzel, egészen idáig.
Arra tudok gondolni, hogy vagy valami műszaki hiba lehet, vagy valami szép tévedés és kezdetektől fogva a Digi Mini csomagra van kötve a kábelünk.... Hétfőn szólok a Diginek. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy akár műszaki hiba, akár téves csomagba kötés, visszafizetik-e 2013-ig visszamenőleg a különbözetet (kb 23.000 Ft)....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Mi történik egy netes csalás után?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor 200 8GB/256GB Green ÚJ BONTATLAN Független ,Dobozos Garanciás 2026.11.21-ig. BONTATLAN..ÚJ....
- Általam hibásnak ítélt memória modulok egyben eladók!
- Dell PrecisionTower 5810 Intel xeon es-1620v3 3,5ghz 8gb ddr4 Gtx1050 4gb ddr5
- HP Victus 16-s0001nh Gaming Laptop
- Új ANBERNIC RG503 Retro játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest