Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz killerjohn #67779 üzenetére

    Én nem használom, mert
    1) nem érzem szükségét, illetve mivel sosem próbáltam így nem is tudom mit veszítek..
    2) mert sokszor olyannal megyek együtt aki viszont használja, így én "máséval verem" :D - viszont az egyetlen de igen jelentős előnye amit látok az a nagyobb "látószög.." tehát hogy merre lehet elit, merre sejtünk valamiféle lejáratot.. van-e kripta Fieldsen, stb.. ez jól jön, jól jött annó..

    Szerintem nem ciki, nem paraszt. Van, megalkottad, ott a lehetőség, mindenki eldönti maga hogy kell-e neki. Én sosme azért teszek vagy nem teszek valamit mert hogy vajon mit gondolnak mások.. Ha teszem / nem teszem akkor azt vállalom bárki előtt.

    Következmények: elvileg minden 3rd party segédprogi tilos. Kivéve hogy ez nem igazán az, ez csak kiolvassa a memóriából ami már úgyis benne van. Csak azt földi halandó nem lárhatja a hud user meg igen.. jelenleg abból amit tudok róla nem ad ez akkora brutális nagy előnyt ami unfair lenne másokkal szemben.

    Szokták mondani kockázat nélkül nincs győzelem. Bárki puskázhat az érettségin. Van aki mer van aki nem. Aki mer az kockáztat de lehet bejön neki. Aki viszont nem mer az ne mutogasson a másikra aki meg mert.. Az legyen büszke arra hogy ő maga érte el az eredményét..

    Na, rendben vagyunk KJ mester? :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés