- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
válasz
moncsuh #36194 üzenetére
Szia!
Jó.
Nem vagyok HC játékos, eddig BF3-mat, F1 2013-at és Diablo 3-at ptóbáltam. Mindegyik röccenés nélkül futott közepes/magas beállításon.
Ha nem játszom én még nem hallottam a ventillátort működni. Totál csend.
Az akksit még nem próbáltam teljesen lemeríteni; 2 óra wifis használat után merült egészen 82%-ig. Én mondjuk rögtön dobtam bele egy SSD-t, véleményem szerint a böngészős üzemidőben lazán hozza a 10 órát.A kijelző (HD) nem a legtutibb, de meg lehet szokni. Láttam "jó" árban FHD-st, ha van rá + 40-50ezred, akkor azt válaszd.
Az OS telepítéssel kellett egy keveset bohóckodni, mire rájöttem, hogy az UEFI, secure mode, rapid start, stb. mire való és hogyan kell helyesen konfigurálni. -
premete
veterán
válasz
werszomjas #36198 üzenetére
Biztosan nem fém.
-
werszomjas
addikt
A Latitude E5410 nek tenyleg nem fém a teteje. Mint a 6400, 6410 vagy 43X0 nak?
-
moncsuh
csendes tag
Sziasztok!
Erről 7537-es notiról érdeklődnék. Aki már használta/használja milyen véleménnyel van róla? Megbízható? Teszt eredményei valóságosak? Játékokban tényleg ilyen teljesítményre képes, lehet rajta kényelmesen játszani? Akkumulátor üzemi ideje? -
molmark
csendes tag
Sziasztok!
Latitude E5430-on hogy kell bekapcsolni a bluetooth-t?
Nem találom sehol.
Drivert sem találok, csak valami alkalmazást tudtam letölteni és telepíteni. De utána sem változott semmi.
Köszi előre is!
Márk -
Chabi
aktív tag
válasz
bmakszim #36179 üzenetére
Én még nem ütköztem abba hogy nem ment volna miután lecsuktam, általába torrent miatt kapcsolom be a "ne tegyen semmit"-et, wifivel használom a gépet 95%-ban és eddig nem szakadt meg. Lehet hogy antenna elhelyezése a gond, de nálam miután lecsukom is elég jól szedi a fém burkolat ellenére.
-
TheProb
veterán
Tud valaki magyar dell support mail címet vagy NEM telefonos elérhetőséget, mert az oldalukon csak telefont erőltetik?
-
chapog
tag
Sziasztok!
Használ valaki innen a fórumról e5430-at? Mi a véleményetek róla?
Ezt tervezem venni kb 1 hét.köszi
-
vwpolopg
őstag
válasz
mghltm #36186 üzenetére
Ugyanabban a közepes méretű oldaltáskában elhurcoltam mindkettőt, ráadásul a 4300-ashoz nagyobb akksi volt, a 6410-hez meg kicsi, így súlyban nem volt nagy különbség a nálam lévő daraboknál. Én csak leírtam a véleményem, tapasztalatom velük, hamár Te felhoztad lehetőségként mindkét gépet.
-
mghltm
addikt
válasz
vwpolopg #36185 üzenetére
teljesen egyetertek veled:
- az e4300 egy 13-as integralt core2duo procis gep dedikalt vga nelkul kis sullyal es merettel jo hordozhatosaggal
- az e6410 az elso core i genereracios ( cserelheto ) procikra epulo 14-es gep akar quadro vga-val nagyobb tomeggel es merettel
magyarul ossze sem lehet oket hasonlitani, mas ligaban versenyeznek
-
vwpolopg
őstag
válasz
mghltm #36182 üzenetére
Volt E4300-am és E6410-em is, ha a kettő közül választani lehetne a 4300-at semmiképp, sokkal de sokkal jobb az E6410. Kezdve azzal, hogy a 4300-nál proci a deszkára van integrálva, nem is volt túl combos a teljesítménye, egy sima egyszerű angry birds kifogott rajta... jobban is melegedett mint a 6410.
-
TheProb
veterán
válasz
sirszevenap #36174 üzenetére
nekem teljesen smooth volt, már nem tudom pontosan milyen beálíltásokon, de vsyncet sose használok mert értelmetlenül megeszi a vasat
-
válasz
werszomjas #36180 üzenetére
E6410
-
mghltm
addikt
válasz
somasz #36181 üzenetére
Szóba jöhet még az E4300 és E4310 is, de ha lehet inkább 14"-ost vennék. Megpróbálok megnézni egymás mellett két típust, mennyi a különbség a 14-es és 13"-os gépek között.
ha debrecenben leszel hetvegen, meg tudom mutatni az e6400-at es az e6330-at egymas mellett ( bonusznak lesz egy e6510 is )
-
somasz
Topikgazda
válasz
werszomjas #36180 üzenetére
gabormezo féle 6410-re egy szavazat!
-
werszomjas
addikt
Hello.
Melyik típus az ajánlottabb?
esetleg:
Főleg irodai munkára kell, teljesítményre szerintem mindegyik elegendő, inkább az anyagminőség és a tartósság érdekelne.
Szóba jöhet még az E4300 és E4310 is, de ha lehet inkább 14"-ost vennék. Megpróbálok megnézni egymás mellett két típust, mennyi a különbség a 14-es és 13"-os gépek között.
-
bmakszim
őstag
válasz
moncsuh #36172 üzenetére
Élőben meglehetősen gagyi. Egy-két billentyű ferdén áll pl, középen besüpped, de az zavar a legjobban, hogy foltosodik a kezemtől és le se lehet törölni róla.
BF4-en kívül mást nem próbáltam még, proci igényes játékoknál biztos, hogy CPU limit fog fellépni. Máshol nincs gond vele, kellően erős, nem melegszik (szép is lenne 15W TDP-vel), nagyon csöndes gép. Hihetetlen az is, hogy 75%-on áll az akksi és azt írja még 5 óra 45 percet bír, ami nagyjából reális is!
F1 2013-at szerettem volna kipróbálni, de a 8850-et nem tudtam vele működésre bírni. Ha nem rendeltem hozzá semmit, akkor elindult, de csak az integrált kártyát használta. Ha beállítottam neki a maximális teljesítmény profilt, akkor meg nem volt hajlandó elindulni. Feladatkezelőben ott volt, a venti is felpörgött, de semmi nem történt a képernyőn.
Crysis 3-nál pedig egy érdekes hibába ütköztem: a menüben nem működött a "back" gomb. Hiába kattintottam rá, nem ment vissza a menüben. Ezt nem is tudom minek a számlájára írhatom, remélem a win8.1 miatt van.Ami pedig a legzavaróbb, hogy ha lehajtom a fedelet elveszíti a wifi kapcsolatot! A "ne tegyen semmit" ilyenkor természetesen be van állítva. Ezt tapasztalta valaki az új Inspironokkal? Külföldi fórumok szerint ez az antenna elhelyezése miatt van, nem lehet mit tenni.
Alapból jó gép lenne, mert a hosszú akku idő ellenére is erős hardverrel rendelkezik. Kicsi (vékony káva), könnyű, de pár nap alatt rengeteg bosszantó hibába futottam bele. + Arra is van sansz, hogy a HDDCaddy se működik benne.
Szóval nem vagyok maradéktalanul elégedett. -
kiskaktusz
addikt
válasz
kiskaktusz #36032 üzenetére
Bebootoltam egy live OS-t, hogy lementsek néhány dolgot külső winyóra, nem volt kedvem szerelni kivételesen, hogy a belsőt dugjam rá egy másik gépre. Csodák csodájára nem produkálta a hibát, így gondoltam hagyom még bekapcsolva a gépet. Azóta sem jött elő, így bátorkodtam egy win-t feltrenni és még mindig nincs semmi gond.
Na most akkor mi van? Szoftveres a gond, vagy hardveres, csak még nincs annyira szétolvadva a forrasztás az alaplapi vga-nál?
-
Emi1986
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Dell Latutide D630 Tv-re kötése terén. Sajnos a Panasonic tv-n nincsen d-sub csatlakozó csak hdmi.
Próbálkoztam összekötni a gépet és a tv-t d szériás dokkoló segítségével, de nem jött össze.
A koncepció az volt, hogy d szériás dokkoló dvi kimenetén keresztűl 1 dvi to hdmi átalakítóval és egy 2m-es hdmi kábel segítségével majd lesz kép a tv-n, de nem jártam sikerrel.Próbálkozott valaki ilyennel? Mi lehet a gond?
Az oprendszer win7.
Meghajtó program hiba vagy az átalakítót nem szereti??
Üdv:T
-
sirszevenap
addikt
válasz
TheProb #36168 üzenetére
Azért kicsit messze van az a full maxtól
Én Highon, 2x élsimítással kaptam min 35 max 60 Fps-t. ( VSyncet leveszem akkor a max 500 volt töltőképernyőnél
)
Igaz 24 képkockától folyamatos a kép, de autós játékoknál szerintem nagyon nagyon nem mindegy, hogy 24 vagy 34. Sokkal jobban lehet a kanyarokat venni magasabb fps értékekkel, hiába folyamatos már a 24-25 is.
Mondjuk nekem pl kinyírja a játékélményt az ugráló fps. egyik kanyarba 60 fps a másikba 35 és máris a falon találom magam. Pedig nem szaggat, csak én úgy látom, hogy lassabban érzékel.Visszatérve: Ultrán, de tényleg ultrán. Minden on és minden max, 8x-os élsimítással nativ felbontáson, tehát a laptop kijelzőn játszhatatlanul kevés fps van. Bár ez emberfüggő dolog, sógorom képes 10 fps-el is végigvinni egy játékot.
Vagy a szeme képes alkalmazkodni ennyire vagy mazoista. De inkább mazoista!
-
moncsuh
csendes tag
bmakszim: Meg vagy elégedve a lapossal? Processzor mennyire bírja a strapát? Mennyire melegszik fel? Élőben milyennek tűnik a minősége, nincs gagyi hatása a műanyagháznak?
Szerinted bírna egy cpu igényesebb játékot is? Mondjuk nem tudom, hogy a BF4 mennyire az, de mondjuk egy Witcher 2 milyen grafon menne?Hogy jó magasra tegyem a mércét.
Habár nekem az elsődleges a Tomb Raider, de nem tudom még időközben mihez jön meg a kedvem és nem szeretnék pofára esni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ruzsabazsa #36165 üzenetére
A 8670 ennyit tud, a 8850M talán már GDDR5, míg előbbi csak DDR3 memóriával van ellátva
-
bmakszim
őstag
válasz
ruzsabazsa #36165 üzenetére
Az enyémben 8850M van! A 8670 ennyit tud, teljesen normális.
-
ruzsabazsa
aktív tag
Nékem is van egy csodás 3537-es gépezetem és létezik hogy a grid 2-t csak full lowon lehet "élvezhetően" játszani? (i5 4200u,4gb ram,hd8670)
ez a dolog még pár játéknál jelen van...
-
bmakszim
őstag
válasz
TheProb #36161 üzenetére
3537-esem van. Még csak bf4-et próbáltam, de az nekem mediumon teljesen smooth, ellenben ismerősöm lenovojával, amiben GT635M van, ami gyakorlatilag egy átnevezett HD555M. Azon teljesen játszhatatlan a leggyengébb beállításokkal is.
Ez a win8 egyébként nekem nagyon nem jött be, visszaváltanék 7-re. Jók hozzá a dell oldalán lévő driverek, válthatok nyugodtan? Wifiből melyik kell 1705, vagy 1704? Egyáltalán mi köztük a különbség?
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz
sirszevenap #36136 üzenetére
yess
-
Dodge94
tag
válasz
TheProb #36161 üzenetére
Ettől féltem
Az a baj, hogy ha már a BF3-t sem viszi igazán, akkor az újabb játékokat annyira sem fogja... A Lenovo y510p-nél talán kevésbé áll fenn ez.. de javítsatok ki, ha tévedek.
webdeejay: Én főleg a külseje miatt gondolkoztam el azon a gépen, illetve tudom, hogy az üzemideje is brutál. A kijelzőjével nagy gondom van, mivel nekem egyetemi dolgokhoz is jobban jönne a FHD kijelző, de végül is orvosolható a hiánya egy monitorral/tv-vel, ha van a közelben.
-
tvamos
nagyúr
Egy DPM4700-t (i7e+nvqk1000m) hasznalok dokkoloval, 2 monitorral.
Ma, amikor bepattintottam a helyére, az egyik monitoron (amit az nv hajt) fekete-feher szürke arnyalatos kep fogadott. Masik gepet ugyan oda rakva minden okés.
Ezt eleg rosszul elem meg!
Mi lehet a gond?
(Amugy a júzer nem tekergetett semmit!) -
webdeejay
aktív tag
válasz
Dodge94 #36141 üzenetére
Szia!
Pont az egyetem miatt, kerestem egy komolyabb gépet. Én 7537-et vettem, az alap konfigot. Tény, hogy a kijelzője nem a legszebb, de megszokható, illetve most vizsga miatt sokat olvastam rajta, nem bántotta a szemem. Tény, hogy GTX760 alatt nem érdemes FHD-ban játszani, hogyha szép grafikát szeretnél. CoD Ghosts nekem 1360*768-on maximumon megy, GTA IV high 50 fps, Far Cry 3 Coop-ban high, multinál ajánlottabb med-high beállítás, CS:GO 70-120 fps közt maximumon. Nem ismerem az 5537-est, de ennek a hűtése csodálatos, hosszabb játék alatt sem melegszik fel a burkolat, csak a billentyűzet felett(ott távozik a hő). Neked kell döntened, de én maximálisan meg vagyok elégedve ezzel, és nem igazán cserélnék másra(jó, egy retina Macbook Pro jöhetne
).
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Dell 3521-es gép, amin előre telepített Delles win 8 van. A napokban fogom frissíteni 8.1-re. Lehet a delltől igényelni 8.1-es lemezt?
Olvastam, hogy majd jön a 8.2. Ha valamiért újra kell majd rakni a gépet, akkor először 8, majd 8.1, majd 8.2? -
TheProb
veterán
Úgy tűnik, csak én használom a gépet tv-n, FHD-ban... és így sajnos eléggé megkell vágni a grafikát. Bár összehasonlítás képpen a régi gépemhez amiben nvidia 555M volt, semmivel sem nyújt jobb teljesítményt, sőt. talán picivel gyengébb is. Pedig papírforma szerint, valamint a notebookcheck szerint is bőven jobbnak kéne lennie.
-
orbo
tag
Sziasztok!
Nekem is ugyanilyen gépem van november óta (5537, FHD, i7, AMD8850), teljesen elégedett vagyok vele, kivéve természetesen a drivereket. :-)
Eddig igazából azzal sem volt problémám, BF4, COD: Ghosts, Rome II szépen mentek. Most a haverokkal gondoltuk, hogy beruházunk a BF3-ra, és multizunk, de gondoltam mielőtt megvesszük a gamét próbáljuk ki, és jól gondoltam.
Szerintem driver probléma lehet: az egér gombjai a menüben nem működnek, nem lehet felbontást állítani emiatt, és sokszor fekete képernyőt látok, alt+tab nyomogatásával lehet visszahozni. Ha megy akkor szép, nem akadozik vagy ilyesmi, de azért így nem túl jó.
Esetleg ezzel a konfiggal játszik valaki BF3-al? Ha igen és jó milyen drivereket használtok? -
Chabi
aktív tag
válasz
Dodge94 #36147 üzenetére
Hát, elég jól be lehet állítani, a grafikát hogy teljesítményre vagy minőségre menjen, én inkább a teljesítmény felé állítottam, így a maffia 2-őt, a rivalst, a dead island riptide-ot, egész smooth volt.
Persze laptop hoz mérten, azért szerintem egész elfogadható a teljesítménye. -
David3
őstag
válasz
sirszevenap #36136 üzenetére
Én igen. Win 7 Home premium x64-gyel.
(#36106) Pertibi: Inspiron 3537-est ajánlom, én nagyon meg vagyok elégedve vele!
-
Dodge94
tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett a 7537(i5, HD kijelző). Közötte és a Lenovo y510p között rágódom. A Lenovo üzemidőn kívül mindenben jobb, ellenben sokkal drágább is.
A gépet főleg filmnézésre, egyetemi feladatokra használnám, de ha időm engedi játszani is szeretnék. Mennyire alkalmas a 7537 hardveresen a játékra? Főleg BF3, esetleg 4 és World of Tanks-szal játszanék. Köszi a válaszokat előre is! -
sirszevenap
addikt
Valaki használja a 3537-et Win 7-el?
-
Benzoldog
tag
válasz
molnarpeter #36116 üzenetére
És ebben az a szörnyű, hogy régen az Inspiron gépeknél is tudtak normális hűtést alkalmazni, csak valahogy az utóbbi pár évben nem figyelnek erre oda az (Inspiron és Vostro) családoknál.
-
akyyy
senior tag
sziasztok. ilyen gépem van:
Inspiron 15R 5520
ati hd serias 7670M-es vga-val (+intel benne)csak mert mindig elfelejtem beírni miyeln gép is van.
a gondom az hogy a Max Payne 3 beállításainál nem tudom beállítani a directx-et, csak a 9-est fogadja el, ujrainditás után ugyanaz jön vissza.
miért van ez? nem támogatja a gép, vagy a kártya a dx11-et? sem a 10-et?
(win8.1 van a gépen)
-
sanzi89
addikt
válasz
szabonagyur #36132 üzenetére
Újrahúztam a rendszert, csak a 3.5 van fent, és most nincs gond.
-
sanzi89
addikt
válasz
szabonagyur #36130 üzenetére
Windows 7 Professional SP1 X64 Tisztaszoftveres telepítő lemezt telepítve gyárilag felkerült a .Net 3.5. Wikipédia szerint ez más telepítővel sincs másképp: "Version 3.5 is included with Windows 7, and can also be installed on Windows XP..."
Azt nem tudom már megnézni, hogy esetleg újratelepítve megoldódik-e a gond, mivel újrahúztam a rendszert - ugyanúgy - és most nem jött elő a probléma. -
Krystal_s
addikt
Egy korábbi hozzászólásról jutott eszembe ez az Intel Management Engine Interface Driver, amit szerintem (nem találom) nem telepítettek fel a szervizben. (Win7 64bit)
Nem tudja valaki, hogy ez mennyire fontos, vagy hogy így utólag érdemes-e feltennem? Nem kavarna be a rendszernek mivel már a chipset driver után kellett volna egyszerre feltenni? Hiánya esetén milyen jelenség tapasztalható? -
sanzi89
addikt
válasz
szabonagyur #36124 üzenetére
Net 3.5 alapból fent van a Win7-tel.
Kínomban újraraktam az egészet 0-ról, mindent ugyanúgy és most ez a hiba nem jött elő. -
válasz
szabonagyur #36126 üzenetére
Utána mindenhogy elindul, csak akkor ezt tette ki.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tothgera30 #36125 üzenetére
Csökkentett módban elindul?
Bluescreenviewet rakd fel és kiírja, hogy mitől kaptad.
-
-
soldi3r
veterán
válasz
danielfromhu #36122 üzenetére
e6330, e5430 made in china, legalabbis amik itt vannak a kornyekemen
lehet, hogy mar csak az xpst, precisiont, meg alienwaret rakjak ossze a lengyelek? -
danielfromhu
újonc
Sziasztok, egy eu-s pályázat miatt olyan laptopot kell vennem, ami made in EU. A DELL Latitude E5530 és a Vostro 3360 játszik, de eddig sehol sem találtam nem kínait. Tudtok segíteni abban, honnan tudnék made in EU vagy Poland vagy valami hasonló származási hellyel ellátottat szerezni? KÖszi, D
-
sanzi89
addikt
Van egy Dell Inspiron N5110-es noti, amit szervizeltek, többek közt HDD-t cseréltek. Jön a Windows 7 Pro X64 újratelepítése (Tisztaszoftveres, eredeti lemez). Mivel van benne Intel IGP meg egy HD6470-es, ezért problémás a dolog. Minden driver a hozzá adott DVD lemezről lett telepítve. A következő volt a telepítendő driverek sorrendje (a DVD lemezen található egy kis leírás, ott ezt a sorrendet ajánlják):
1. Intel HM67 Express Chipset Driver
2. Intel Management Engine Interface
3. USB3 Wistron Host Controller
4. Intel 3000 Graphic Driver
5. AMD Radeon 6470M DriverMivel tudtam, hogy problémás a két VGA közötti váltás, ezért minden driver telepítése után reset. Az AMD Driver telepítése után a Windows a következő hibaüzenetekkel indul:
Mit rontok el, mi lehet a gond? Utána hiába akarnám kézzel elindítani a programokat úgy se indulnak, de hibaüzenet sincs. Gondolkozik 1-2 másodpercet és nem történik semmi.
A Dell ezzel az Inspiron cuccával örökre elásta magát... ASUS, Acer körök ezreit veri az olcsó kategóriában a Dell-re. A hardver felépítése értelmetlen (3 darabban van az alaplap, HDD cseréhez szét kell szedni az egészet), terméktámogatás a 0-val egyenlő. Förtelem...
-
PNP
őstag
Adott egy Dell notebook, T5870-nel, ami elvileg 2 Ghz, de 2.2-n fut. Most nincs nálam a gép, de emlékeim szerint a BIOS-ban nincs semmi tuninglehetőség. Létezik olyan, hogy gyári OC?
-
TheProb
veterán
Más nem használ 5537-et vagy 3537-et hdd caddy-vel?
-
premete
veterán
válasz
Benzoldog #36112 üzenetére
A Vostro kb. ugyanaz, mint az Inspiron, a Latitude az már más világ: mintha a Pick baromfipárizsit akarnád a Pick téliszalámihoz hasonlítani.
Úgyhogy az Inspironos tapasztalataid annyira vonatkoznak a Latitude-re, mintha az előbb idézett baromfipárizsi fogyasztása után a téliszalámiról írnál értékelést. -
Benzoldog
tag
Egyébként a mostani szériás Latitude laptopoknál mennyire jól van megoldva a hűtés? Mert azt sajnos saját tapasztalatból tudom, hogy az Inspiron-oknál nem valami jó. A Vostro, illetve Latitude gépeket használóknál mennyire probléma a melegedés, illetve milyen gyakran pörög a ventilátor?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
@matthew@ #36107 üzenetére
"Neten olvastam h fénylik a kijelző, ez mit takarhat amúgy?"
Azt, hogy olyan mint egy tükör, magadat is láthatod benne.
Ha sokat ülsz ablaknál vagy világos szobában, esetleg még a szabadban is a géppel, akkor gondod lehet vele, ezért jobb a matt.
Nekem egyszer volt fényes kijelzős laptop, kb. 2 hónapig. -
erdeklodo11
újonc
Sziasztok!
Lehet hogy volt már ilyen kérdés, akkor bocsi.
Dell 7520 laptopot akarok csevegő programmal használni... de
- a beépített mikrofon összegerjed a hangkártyával akárhogy állítom a programot... a zajszűréssel akadozik , a visszhang levétellel gerjed
- ha küldő webcamerát használok, annak a mikrofonja halk és akadozik
- vettem külön mikrofont azzal meg olyan halk hogy hiába emelem a mikrofon jelszintjét, max hangerőn sem hallani csak suttogást.Találkozott már valaki ilyen problémával?
A bejövő hang tökéletek akár Skypeból, akár más csevegőprogramból. Kifele vagy halk vagy recseg.
A Dell oldalról frissítettem a hangkártyaszoftvert...nem segített.Amire még gondoltam, hogy használt esetleg valaki bluetooth-os mono "egyfüles" headsetet ezzel a típussal? Van aki azt mondja ilyenre csak a Jabra és a Plantronics jó 30-40k-ért, van aki szerint bármelyik bluetooth-os headsetet lehet idomítani laptophoz :-D
A beépített bluetooth-at lehetne ilyent használni?Nem több madzagot a gép körül a feltétlenül szükségesnél :-)
Előre köszönöm a tanácsokat! -
szabonagyur
félisten
válasz
@matthew@ #36107 üzenetére
Hello
Jobb oldalt fent keresőbe beírod, és találsz annyi infót meg véleményt amennyi csak kellhet a döntéshez.
Egyébként nekem is van egy ilyen. Halk gép, jó akksi idővel. Videókártya ebben csak 8670M, nem nagy durranás de régebbi játékokkal el lehet vele játszogatni. Merevlemez nem túl gyors, de ritka az a noti vinyó ami gyors lenne, SSD csere megérheti. Driver probléma az általában USER error csak.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Munkához és tanulmányokhoz kellene egy laptop, ami megbízhtaó és gyors. Elsősorban programozás és tanulmányaim előkerülő alkalmazások kellenének, melyek eleinte csak Office később lehet azonban pár combosabb program is. Ezt a notit néztem ki: Dell Inspiron 3537 szerintetek ez mennyire alkalmas ezekre a célokra és mennyire megbízható?
Van esetleg aki találkozott már ilyennel élőben és esetleg van véle,ény h milyen? Neten olvastam h fénylik a kijelző, ez mit takarhat amúgy? -
Pertibi
csendes tag
Hali!
Egy kérdésem lenne hozzátok. Laptop vásárlásban vagyok és két laptopot kiszúrtam:
Dell Inspiron 3537 [i7 4500U, 8GB RAM, 1TB HDD, HD8850M - 2GB]
Dell Vostro 3560-33 [i5 3230M, 4GB RAM, 500GB HDD, intel VGA]
Ez lenne az a kettő. Árban a Vostro drágább 7000 forinttal. A kérdés az lenne, hogy miért (összeszerelési minőség, anyaghasználat)? Megérné-e az Inspiront venni?Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.: Pertibi
-
barisj
aktív tag
Sziasztok,
Dell Inspiron Mini 1012 netbookomból át szeretném ültetni a kijelzőt egy Acer Aspire One Happy2 N57DQ-ba. Kell valami speciális segédeszköz a műtéthez? A kijelzőméret elvileg egyezik.
-
szabonagyur
félisten
válasz
styler9191 #36103 üzenetére
Hello
Jobb oldalt fent a keresőbe írd a be a típus számot, millió találat lesz róla, de a milyen vegyek topikba is ha beírod ki fog dobni sok véleményt.
-
styler9191
újonc
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata illetve véleménye az alábbi laptopról?http://www.laptop.hu/termek/dell-inspiron-3521-aa1-black-i5-lx-8gb-dnvb2
Processzor: Core i5 3317U (1700)
Memória: 8192 (DDR3) MB
Merevlemez: 1000 GB
Kijelző: 15.6ʺ HD LED TL (1366x768)
Videokártya: 2048 MB AMD Radeon HD 8730M
ár: 169kEkkora a max keret rá és a lehető legjobb ár/érték arányú gépet szeretném kihozni úgy, hogy legyen 3 év garancia. Játékra, mindennapi életre kéne.
Előre is köszi a válaszokat!
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #36101 üzenetére
Igen, butus voltam. Zavart, hogy az eszközkezelőben egy csomó driver nem volt telepítve, de... na mindegy, most már jó, fent van az Intel és az AMD driver is, úgyhogy minden szuper.
Köszönöm szépen mégegyszer a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged