Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz trassher #35197 üzenetére
Húzd újra a rendszert, majd rakd fel a chipsetet utána az intel vga drivert ( lehet a legújabb ) majd szigorúan csakis a dell oldaláról szedett amd drivert és működnie kell! Semmi baja a gépednek én is így szívtam vele, annyira összekavarodtam, hogy fel sem tűnt már melyik driver kavar be. Így sikerült, többször is végigjátszottam mindig megoldotta a problémát.
Vaaaaaaaaaaaaagy:
Elsőnek EZZEL pucold le a drivert és rakd a delles amdt.
Ha nem oldja meg csak akkor win reinstall!!
Bankkártyával? Hát persze!
-
félisten
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz sirszevenap #35195 üzenetére
Igen uninstalláltam már és utána raktam fel. Most megint uninstalláltam a dell féle amd drivert viszont most eszközkezelőben az intel vga nem jó neki holott a frissebb driver van fent.
Ezt írja:
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)A dell oldalán ez az amd driver van:
Video_AMD_W84_X03_A00_Setup-P28NG_ZPEEzzel abszolút nem működik a gép mivel nincs kép csak a kurzor villog. Most felrakom 13.12-es amd-t a friss intel driver mellé, ha így sem jó akkor kuka.
Redmi Note 7
-
sirszevenap
addikt
válasz trassher #35194 üzenetére
Elméletileg a Dell-es driverekkel tökéletesen kéne mennie. Nekem is frankón megy. Ha pedig az AMD-s drivert rakom akkor ugyan az a gond mint neked.
A legújabb intel drivert csak akkor engedi telepíteni , ha letörlöd az előzőt (deles). Különben nekem is ezt írta!
-
trassher
addikt
válasz trassher #35193 üzenetére
Csökkentett módban bejön. Egyik vga-nál sem m jelez gondot az eszközkezelő viszont a monitorral már baja van. Általános PnP képernyő -> sárga háromszög felkiáltójel.
Erre van valakinek ötlete hogy mégis mi a baja?Szerk.: Letiltottam az amd kártyát így bejön a kép csak ugye így.
Én már semmit nem értek. A dell-es amd driver-rel nincs kép, a 13.12-es mobility-vel meg ha kikapcsol a képernyő akkor nem jön vissza csak ha kilövöm a bekapcsológombbal. Egyéb driver létezik amit van értelme letölteni? 13.12-es amd driver a friss intelessel kombinálva nem működik?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Dhampir
félisten
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Kérdezném, mik a szubjektív vélemények a DELL 3521-es családról?
Meghibásodás, melegedés, megbízhatóság, zsanérok tartóssága, billentyűzet minősége, tech support, esetleg kopik e a készülékház?
Válaszokat előre is köszönöm! -
trassher
addikt
válasz sirszevenap #35177 üzenetére
Redmi Note 7
-
Chaser
legenda
válasz DeathAdder #35185 üzenetére
Szívesen. Felteszed az elsőt. Ha működik a wifi és BT másodikra nincs szükség. Ha nem, akkor a másik verzió van a gépedben de egyébként eszközkezelő, ott meglesed a wifit, tulajdonságok, hw azonosító, az ott megadott karakterekből meg kiguglizod melyik van a gépedben a kettő közül. Több féle típussal szerelnek sok gépet, még üzletiket is.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeathAdder
veterán
válasz Chaser #35184 üzenetére
Köszönöm
Még egy kérdés, a drivereknél a Network alatt van olyan, hogy "Dell Wireless 1704 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0+HS Driver", és "Dell Wireless 1703/1705 WiFi + Bluetooth Driver" , ezek közül melyik tegyem, vagy mindkettő szükséges?
-
Chaser
legenda
válasz DeathAdder #35183 üzenetére
Li-ion akku, nem kell vele foglalkozni, megoldja az elektronika amit kell.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeathAdder
veterán
Hali.
A testvérem most vásárolt egy Dell 3521 -et, és az volna a kérdésem, hogy az első töltési ciklusokra érdemes-e odafigyelni, vagy mint a mobilok esetében ezeknél is értelme veszett?
-
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #35177 üzenetére
és energia gazdálkodásban be van állítva? Mert ilyen gondról még nem hallottam
(#35178) HaZse: Ha jól tudom ő is nemrég vette a gépét, elég gáz lenne ha ilyen jellegű gond lenne. Persze nem lehetetlen
(#35171) soldi3r: Mivel értem el valós vagy szarkasztikus tetszésed?
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
HaZse
őstag
válasz sirszevenap #35144 üzenetére
Szia.
Elcsúszott a mágnes a fedlapban. Tegyél egy próbát következőképpen:
A noti bal alsó sarkába tegyél egy hűtőmégnest. Ha úgy elalszik, akkor a mágnes mászott el-
Annó, mikor Vostro 3350-es és 3450-es notim volt, ott is ez volt a baj. Persze, ha a notid mágnesesen záródik. Ha mechanikus a zár sajta, akkor nem bizots hogy az a baja.
Remélem segítettem.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
sirszevenap
addikt
válasz trassher #35169 üzenetére
Az intel oldalán auto detecteld a drivereket, onnan töltsd le a legfrissebbet és a dell oldaláról pedig az ati drivert, normálisan el fog aludni a gép és fel is fog kelni! (a bal szélső led pulzálni fog)
TheProb:
Igen, rosszul fogalmaztam! Amikor ugye a legfrissebb amd driver van fent , lehajtom a fedlapot, a gép nem alszik el! Ez biztos, hiszen hallom, hogy dolgozik, nem úgy mikor elalszik. Ilyenkor a képernyő kikapcsol és nem tudom visszakapcsolni, csak ha csutkára kinyomom a gépet majd visszakapcsolom. Nem szabad neki engedni, hogy bármilyen formában is kikapcsoljon a kijelző. Ennyi a probléma, ami egy laptop esetében igen zavaró. Írtam az AMD-nek, furcsa módon ez a hibajelenség még a legördülő listájukon is rajta van, tehát tudnak róla , mégsem tesznek ellene... pedig 13.9-be is ez volt...Bankkártyával? Hát persze!
-
TheProb
veterán
válasz szabonagyur #35172 üzenetére
Mondjuk mert megkéne tudni, hogy melyik driver a legjobb és valahogy össze kell őket hasonlítani, nem hinném, hogy csak engem érdekel
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
félisten
-
trassher
addikt
válasz trassher #35168 üzenetére
Uninstalláltam a radeon drivert és felraktam azt ami a dell oldalán van. Ezután nem volt kép csak a bejelentkező képernyőig, ott már csak fekete alapon villogott a kurzor. Csökkentett módban letiltottam a radeon kártyát így végre vissza tudom már rakni az első drivert amivel meg ugye nem jön vissza alvásból. Az AMD nem szeretne egy értelmes drivert írni egy olyan kártyához ami már egy ideje kint van?
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Már elkavarodtam annyi féle leírás volt a témában. Lényeg hogy 3537-es notebook: i5 4200M, Radeon HD8670M. Ha lecsukom a fedelet akkor elalszik holott be van állítva hogy ilyenkor ne történjen semmi és nem kel fel. Intel driverből az van fent ami a dell honlapján van, ati-ból pedig ez: 13-12_mobility_win7_win8_64_dd_ccc_whql
Melyik ati és intel driver kell hogy végre lecsukhassam úgy a laptopot hogy ne aludjon el ha pedig elaltatom akkor keljen fel de ne úgy mint én ha reggel matek gyakra kell menniRedmi Note 7
-
Zenlee
csendes tag
válasz Dhampir #35159 üzenetére
Félreértettél, igazából egy ingyenes TESZTPROGRAM-ot keresek. Valószínüleg rosszul fogalmaztam, a legújabb Dell által kínált drivert tettem fel, viszont a windowsos tesztprogram nem ismerte fel a videókártyát. (Legalábbis nem adott normális eredményt.) És ezért egy ingyenes, és újabb típusú videókártyákat is felismerő tesztprogramot keresek! Valószínüleg még fogok ide írni más ügyben is, mivel sajnos nem nagyon értek a témához.
-
TheProb
veterán
válasz szabonagyur #35150 üzenetére
... és kedves SzaboZE kolléga. Ezek szerint akkor te "infóból hülye" tesód mégsem annyira hülye, mert feltudott rakni 1 drivert.... Bírom az ilyen embereket akiknek fingjuk nincsen mibe szólnak bele és milyen témában akarnak cinikus hsz-eket tenni... Pl. honnan a mari néni rezes térde kalácsából veszed, hogy nekem mókolt a winfosom pl, meg hogy jönnek ide a játékok? Élményindex alapból nem ért semmit ha már ezt emlegeted. Moddolt drivert azért próbáltam ki, mert mások topicban említették, hogy 1 próbát megérhet. De ne mond nekem, hogy szerinted normális az ati supportja, bár gondolom sokat foglalkoztál vele ha az ügyes kis öcsikéd/bátyuskád ügyes módon felrakta és minden frankón klappol. Nem mindenki ilyen szerencsés és had beszéljük már meg a gondjainkat, hisz erre van a topic. Persze csak ha engeded Ha számotokra nem releváns a téma akkor meglehet nyomni a jobb felső sarokban szereplő kis "X"-et vagy ellehet görgetni, nem kell szarkasztikus megjegyzéseket tenni
-
Damage401
senior tag
válasz #01682176 #35146 üzenetére
Amúgy egy 100% természetes dolog, ezzel kímélve az aksit is. Ha mondjuk ott hagyod 30 percre és "alszik" akkor hogy a munkád ne záródjon be, a merevlemezre ideglenesen lementi az adatokat és azért van az hogy mikor bekapcsolod akkor a zárolt képernyőnél kezd. Mellesleg gyorsabban is boot-ol be. S3 suspendesek amúgy a lapok.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
-
Zenlee
csendes tag
Valaki #35147 hozzászólásomhoz tudna tanácsot adni? Előre is köszi!
-
trassher
addikt
Hivatalosan is belépnék a klubba egy Inspiron 3537-el. Eddig minden simán ment, inkább a Win8.1-el kell ismerkednem.
Redmi Note 7
-
somasz
Topikgazda
válasz somasz #35094 üzenetére
Eddig jutottam az ügyben:
Az eszköz nem indítható el, (kód 10).
Belepróbáltam másik gépből kivett DW1520-at, nem engedi telepíteni azt sem. Az én asztali gépembe dugható wifit is belepróbáltam, a szokásos driverrel, nem ismeri fel.
Wint újrahúztam, nem ismeri. Nem tudom, mivel próbálkozhatok még.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
félisten
-
SzaboZE
addikt
válasz szabonagyur #35150 üzenetére
Na jó, de neki a tesztprogram ezerrel többet mutat, meg a játék alatt 3 fps-sel jobb... Én is csak pörgetem már tovább ezeket a hozzászólásokat.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
félisten
válasz TheProb #35148 üzenetére
Amúgy komolyan nem tudom mit csináltok ezzel a nyavalyás géppel, de én 1 hónapja vettem a 3537-et, tesóm aki infóból hülye felrakta a drivereket és megy minden f@szán ahogy kell. Nem foglalkozok tesztekkel meg programokkal... még szerencse, hogy kivették az élményindexet most már azon nem lehet legalább sírni.
Eredeti Windows-t, eredeti játékokkal kell használni, és nem mindenféle moddolt sz@rt driverekből sem. -
rfjanika
tag
sziasztok laptop vásárlás előtt állok.
nézelődtem ma a media marktban és a dell lett a nyertes márka
tudnátok ajánlani vki jó darabot. max 200 ezerig lehet 140 ezer is
vékony könnyű új legyen net és filmezés céljából jah és 15"-ős -
TheProb
veterán
Na jó!
Én komolyan mondom mindjárt leöntöm benzinnel ezt a gépet és csiholok rá vmi szikrát...
Moddolt 13.12-es driver mint linkeltem az eddigi legjobb eredményt érte el 3dmark-ban, elkezdek diablozni és a szokottnál alacsonyabb fps-en megy, érezni, hogy nem smooth a játék. Mondom akkor kipróbálom az offical 13.12-t, úgy is csináltam azzal is tesztet és nem sokkal maradt el a moddolt verziótól, kipróbálom hátha jó ING. Erre az istenért se tudom hiba nélkül felrakni, ccc el se indult, pedig 2 programmal is töröltettem a drivert csökkentett módban... Ez valami hihetetlen már! most visszaraktam a 13.9-et..."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Zenlee
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy dell 3737 notebookot! Nagyjából feltettem rá mindent, és az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e egy olyan tesztprogramot ajánlani, ami ingyenes és felismeri a 8870M-es grafikus vezérlőt, hogy ellenőrizni tudjam, nagyjából hozza-e az elvárhatót (és kb mi kéne legyen az elvárható)? Illetve, hogy a dell honlapján a legújabb driver megfelelő-e? Sajnos nem vagyok otthon a témában, először csinálom, ezért bármilyen tanácsnak, hozzászólásnak nagyon örülök!
Előre is köszi a segítséget (: -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy 3521-es Win 8-cal (előre telepített). Ha lehajtom a fedelet, szépen alszik (villog a power led), kinyitom felébred, viszont ha hosszabb ideig van lehajtva, akkor "kikapcsol", és be kell kapcsolni, ilyenkor a zárolási képernyőre ugrik.
Ez valamilyen energiagazdálkodási beállítás? -
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #35144 üzenetére
Ma most akkor tisztázzuk. te azt akarod hogy "aludjon"? Mert a gondok eddig azok voltak, hogy elaludt és nem lehetett feléleszteni, ez nálam meg már pár embernél megjavult a friss driverral.
-
Demokatona
tag
Üdvözlet!
Latitude D600-hoz jó a PC2700(333MHz)-as memória?
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #35138 üzenetére
igen és igen
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Van már olyan Dell noti, amiben nem villódzó (tehát nem PWM-es) kijelző van?
-
premete
veterán
válasz Avicularia #35134 üzenetére
Én a dell inspiron 7537-re gondoltam, a subokban értelemszerűen nincs, de azoknál driver gondok sincsenek, gyárilag windows 7/8/8.1 van mindegyiken.
Hétvégén az Alleeben a Dell mintaboltban megnéztem ezeket az új Inspironokat, ez a 7537-es jól néz ki (főleg a két "testvére" között).Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
TheProb
veterán
Nos, felraktam a moddolt ati drivert, meglepően jó eredmények lettek, javaslom próbálja ki akinek van hozzá affinitása.
-
Avicularia
veterán
válasz sirszevenap #35124 üzenetére
Latitude 6230 pld.
-
premete
veterán
válasz trassher #35125 üzenetére
A jobbakban már nincs optikai meghajtó; eltűnik, mint a nagy és a kis floppy.
De miért nem jó az előre feltelepített driver mappa kimásolása, vagy a recovery particióról a visszaállítás; persze ez a warezlovagoknak nem megy.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
somasz
Topikgazda
válasz sirszevenap #35131 üzenetére
Pont azt írja, hogy van frissebb, katt a letöltésért!
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
TheProb
veterán
válasz trassher #35122 üzenetére
Először mindig az intel driver kell, ez kötelező mert különben szar lesz az egész.
(#35128) sirszevenap: Intel drivert az intel oldaláról tudod leszedni, nekem is onnan van, ereszd rá az autó detectet, a legalább megtalálja a friss verziókat. Amúgy a 10.18.10.3345 a legfrissebb jelenleg. Teljes pucolásra meg driver fusinon futtatom majd a display driver cleanert, mind 2-t csökkentett módban
(Ha ennyi embernek gondja van ezzel a dologgal nem ártana szerintem szólni a moderátornak, hogy emelje ki a posztot ahol leírtam lépésről lépésre a dolgokat, persze nem akarom magam prómozni, csak ha van rá igény)
-
sirszevenap
addikt
válasz TheProb #35127 üzenetére
Ugy latom nem lehet erre adni semmit...
Irtam privatot, 2 dolog kellene nekem:
Legfrisebb intel driver link ( nem tudok kimenni belolluk)
Es hogy hogy torlom a registrybol az osszes amd ati dolgot.Meg akarom csinalni h 13.12-vel is aludjon a gep.
Koszo
-
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #35126 üzenetére
Ez most perpill jobb, mint az én legutóbbim. Ha arra gondolsz mikor 55k-t kaptam ice storm-ra az friss rendszer volt, gondolom azért lett annyi. Nekem most ilyen lett:
-
trassher
addikt
válasz TheProb #35119 üzenetére
Köszi leszedem én is . A többi cuccot a dell oldaláról szedtem le 3537-hez. Este 7 körül kezdem majd telepíteni a gépet, remélem jók lesznek a driverek mert az otthoni netem csigalassúságú.
Mellesleg van valamilyen sorrend a drivereknél hogy hogyan kell felrakni? Mondjuk ez nem tudom mióta divat egyáltalán hogy nem adnak egy laptophoz driver cd-t......
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #35120 üzenetére
Azt egyik driverrel se ismeri fel, pedig most 3dmark update is volt és így se...
-
sirszevenap
addikt
-
TheProb
veterán
Nos urak!
Íme az offical 13.12-es mobility, lehet tölteni!
Nekem minimálisan jobb lett 3dmark eredmények alapján, bár sajnos így is sz@rabb, mint friss rendszerrel.
Kíváncsi lennék, hogy kinek milyen eredményei születnek, adott vga-val. főleg a 8850-re lennék kíváncsi, lévén hogy nekem is ez van.[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
válasz sirszevenap #35117 üzenetére
Mert a 13.9 sem volt éppen NEKEM beszerezhető, mivel úgy azon hiba lépett fel mint most ennél. Egyszerűen nem engedi leszedni. Vagy azért mert az intel látja vagy nem tudom
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
válasz sirszevenap #35115 üzenetére
Ez az, én a 13.9 szettem le azelőtt de nekem, randomra szokott kék halál lenni azzal a driverrel, mivel bele lett piszkálva és nincs meg a WHQL tanúsítvány azért is van hozzá leírás miért kell azt választani, hogy frankó legyen minden. Megpróbálom máshonnan beszerezni.
-
Damage401
senior tag
válasz sirszevenap #35113 üzenetére
Lényeg, ha letöltési névben, nincs benne a mobility akkor sajnos az desktopra van, amúgy nincs mire kattintani
-
Damage401
senior tag
Én pont ezt akartam kérdezni, hogy honnan lehetne leszedni, mert az AMD oldalról mikor catalyst_mobility_64-bit_util leszedem. Akkor Letöltés után egy pár kB cumot szed le (Dell Ispiron 5521) Radeon HD 8730m
-
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #35109 üzenetére
szerintem ez a sima driver, nincs benne a nevében a mobility. (nekem is ez van leszedve és az is sima)
-
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #35107 üzenetére
de megoldódott az új intel driverral
ha lejött majd linkeld be ide légyszi a drivert"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #35081 üzenetére
Nekem a DELL féled driver 1 kalap szart nem ért... Anno linkeltem ide a képet, hogy milyen eredményeket produkált 3dmark alatt. Próbáltam több béta és release drivert is, de idáig csak a 13.9 ment használhatóan és fontos, hogy kell mellé a legújabb intel driver is, erről is írtam 1 pontos leírást anno, hogy hogyan kell lépésről lépésre! Keresd vissza ha érdekel.
Ha már szóba került, ha valakinek sikerült leszednie valahonnan a most megjelent 13.12-es mobility drivert kérem tegye fel valahova és linkelje. Megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- World of Tanks - MMO
- Router gondok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L490, Intel Core i5 8265U, 16GB RAM, 256 GB SSD, Win11Pro
- Asus rog strix laptop i7 770
- AKCIÓ DELL Vostro GTX 1650/ i7 9750H/ 8Gb DDR4/ 500Gb SSD
- 1010-1011 Eladó Új Dell G15 5530 laptop i7 13 gen 1TB SSD 16GB RAM RTX 4050-el 3 Év Garanciával
- DELL Inspiron 5720 : i5 16 GB RAM / 1Tb SSD /1Tb HDD / 17.3 colos nagyméretű kijelző
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest